ANNONSE

HUS & HAGE

kjøkken, bad og garderober i flere prisklasser


Norema er et sterkt merkenavn!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 02.05.2015

Salgsleder Eva Heidi Nord-Varhaug ønsker velkommen til Noremas 
lekre utstillingslokaler på Forus.


Fakta:

Norema Kjøkken­studio

HVA:

Leverandør av kvalitetskjøkken, -bad og -garderober til det norske folk i over 60 år. Ett av fire norske Norema kompetansesenter ligger på Forus – med salg mot nybyggmarkedet i andre etasje og butikk for folk flest nede på gateplan.


AKTUELL MED:

Som første kjøkkenprodusent gir Norema 25 års garanti på hengsler, skuffer og innredningsløsninger.


HVOR:

Forusskogen 1, 4031 Stavanger


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – onsdag kl 10 – 17

Torsdag kl 10 – 19

Fredag kl 10 – 16

Lørdag kl 10 – 15


KONTAKT:

Telefon: 61 31 86 00

Stavanger.forbruker@norema.no


WEB:

www.norema.no

Vi kan trygt slå fast at Norema-navnet har befestet seg i det norske folk gjennom minst et par generasjoner. Norema har sørget for et stort utvalg kvalitetskjøkken, -bad og -garderober til norske hjem i mer enn 60 år, og som den første kjøkkenprodusenten i markedet gir Norema nå 25 års garanti på funksjons­delene i kjøkkenet. Det vil si at alle bevegelige deler som hengsler, skuffer og innrednings­løsninger skal fungere i hele kjøkkenets levetid.

I den store næringsbygningen Forusskogen 1 på Gamleveien mellom Stavanger og Sandnes har Norema holdt til siden år 2000. Vår region på Nord-Jæren er sett på som et viktig nedslagsfelt for Norema på landsbasis – foruten 15 avdelinger i hele Norge har selskapet sine fire kompetansesenter plassert i Oslo, Hamar, Bergen og Stavanger.

I andre etasje hos Norema på Forus er 20 personer engasjert innen salg av kjøkken, bad og garderobe til nybyggmarkedet. Norema kan glede seg over en sterk og langvarig posisjon som leverandør til en bransje som setter høye krav til kvalitet og oppfølging.

Nede på gateplan i Forusskogen 1 ligger Norema-butikken for folk flest.

Kontakt med én person –

praktisk og lettvint

– Ingen kunder er like. Drømmene er forskjellige, og behovene er ikke de samme for et enkelt par som for en familie på seks. Dette sier salgseder Eva Heidi Nord-Varhaug, og hun skynder seg å legge til: – Vi kan hjelpe alle. Vi er rådgivere, planleggere og leverandører. Vi har lang erfaring i å lytte til kundens ønsker for så å presentere en skreddersydd løsning. Vår jobb er å veilede kunden frem til riktige beslutninger. Vårt varierte utvalg gir oss mange flotte modeller og løsninger å velge mellom – vi tør si at bare fantasien setter grenser for den individuelle løsningen.

Og vi kan fortelle kunden som skal bygge nytt eller bygge om, at vi tar fullt ansvar for hele prosessen. Vi kan skaffe rørlegger, elektriker og vi har selv dyktige montører som kjenner produktene til bunns. Dermed kan vi koordinere fremdrift og arbeidsinnsats fra den enkelte – kunden har bare sin ene kontakt her hos Norema å forholde seg til.

Navnet forplikter –

du har lov å stille krav

Eva Heidi forteller at de er fem ansatte i Norema-butikken på Forus. – Vi har en visjon som vi strekker oss etter hver dag, og det er: Vi skal gjøre det enkelt og inspirerende for folk flest å innrede sine drømmehjem.

I tillegg vet vi at kunden forventer god service, og vi har som mål å være best på akkurat dette – fra kundens første møte med oss, til oppfølging i etterkant av kjøp og levering. Og vi er selvsagt også behjelpelig med montering dersom det er ønskelig.

Sortiment i alle prisklasser

– Vi leverer alltid ferdig sammen­satte skap fra butikken. Dette sikrer at skapene er riktig og sikkert montert, og man unngår løse og uoversiktlige elementer, forteller Eva Heidi, og hun legger til:

– Vårt store utvalg innen både kjøkken, bad og garderober gjør at vi opererer med forskjellige prisklasser. Og hvis en virkelig vil spare penger ved å bidra med egeninnsats, kan en velge umonterte og rimelige løsninger.

Hjemmebesøk er en veldig god begynnelse

Eva Heidi og hennes kolleger har erfart at mange som ønsker seg nytt kjøkken, kan kvie seg for å sette i gang. Det er mange beslutninger som skal tas, en skal forholde seg til flere håndverkere, det er en stor investering – og på toppen av dette er kunden uten kjøkken en stund.

Flere kunder kommer med tegninger av sitt eget kjøkken, disse er ofte mangelfulle og vanskelige å bruke som utgangspunkt for tegning – f.eks. med hensyn til røropplegg og ventilasjon.

– Jeg vil sterkt anbefale å invitere oss på hjemmebesøk, sier Eva Heidi. – Da kan vi gi de beste rådene og diskutere løsninger. Det er alltid kjekt når vi kan skreddersy et kjøkken som er helt unikt og fullstendig tilpasset leiligheten eller huset vi besøker.

Vi beregner 1–2 timer på et hjemmebesøk, hvor vi måler opp og kommer med forslag til ny løsning. Vi har alltid med oss Norema-katalogen. Da får kunden mulighet til å studere alle våre kjøkkenmodeller og vårt utvalg av benkeplater, knotter, håndtak og mye mer. Vi er også priviligert med at vi har avtaler med landets fremste leverandører av hvitevarer. Det er rett og slett ingenting kunden ikke kan bestille direkte av oss når vi er på besøk. Målet er å finne en løsning og sammen komme frem til videre fremdrift mot ferdig kjøkken.

Full Flex – ensartet stil i boligen

Hos Norema får du skapløsninger til hele huset. Praktisk betyr dette at hvis du velger samme fronttype i alle rom, får boligen din et unikt og helhetlig uttrykk.

Svanemerket – miljø i fokus

Nordisk Miljømerking ble opprettet i 1989 med miljømerkingen Svanen. Produkter med Svanemerket er miljøvennlige og fører til redusert miljøbelastning. Alle produkter og tjenester med dette merket oppfyller definerte miljøkrav, og er blitt testet av uavhengige laboratorier og kontroll­besøk.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no