ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

4. mai åpner medco bedriftshelsetjeneste legekontor i hinna park


De holder deg frisk

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Paulo PaganiPublisert: 02.05.2015

Rune Meldahl ønsker velkommen til det nye kontoret i Hinna Park.


Fakta:

Medco Bedrifts­helsetjeneste

HVA: 

Medco bedriftshelsetjeneste har i snart 30 år vært en ledende BHT-aktør i Stavanger-regionen. ­Tjenestene dekker hele spennet fra diverse kurs og opplæring, kart­legginger av arbeids­miljø til aktiv oppfølging av den enkelte medarbeiders helse og livsstil. De skreddersyr gjerne et opplegg for din virksomhet. Det foretas blant annet helsekontroller for utstedelse av sjømanns- og offshore­sertifikater og arbeidshelseunderøkelser 


AKTUELL MED: 

Åpning av nytt legekontor i Hinna Park


HVOR: 

Laberget 44 på kaikanten nedenfor Stadion og treningsbanen i Hinna Park


KONTAKT: 

Tlf: 51 71 52 70

post@medco-bht.no


WEB: 

www.medco-bht.no

Åpningen av Medcos klinikk i Hinna Park betyr mye både for bedrifter og privatpersoner. Nå får de nemlig en av regionens ledende bedriftshelsetjenester 
rett utenfor døra.

– For våre kunder utenfor Tananger, blir det veldig bra med et kontor sentralt i Hinna Park. Vi gleder oss til å åpne dørene ved kaikanten i Laberget 44, med parkering like utenfor døra, sier daglig leder Pål Lillebø.

Medco BHT tilbyr hele spekteret innen helsetjenester for deg og din bedrift.

– Hovedoppgaven vår er forebygging. Vi skal holde dere friske, sier Lillebø.

For å utføre denne komplekse oppgaven har de et stort team av eksperter fordelt over to hovedavdelinger; klinikk og HMS- rådgivning. Klinikken utfører blant annet alle medisinske sjekker, vaksinasjoner, konsultasjoner, og utstedelse av offshore- og sjømannsattester. Høy kompetanse, kort ventetid og god kapasitet er nøkkelord, sammen med fornuftige priser

Kjenner markedet

Medcos HMS-rådgivere kartlegger behovene virksomheten har i forhold til oppfølging fra BHT og kan også bidra med risikovurderinger. Du får med andre ord alt fra A til Å innen helse for din bedrift og dine ansatte.

I Medco finner du både bedriftsleger, sykepleiere, yrkeshygieniker, company-doctors, spesialist i arbeidsmedisin, flylege, dykkerlege, ergo- og fysioterapeut, samt HMS-rådgivere. Medco BHT har fylkets beste legedekning og en av de beste arbeidsmedisinske poliklinikker i regionen.

– Vi kan dette markedet, og vet hvordan vi som BHT-aktør skal kunne være effektiv, og samtidig oppfylle alle lovpålagte krav.

Rune Meldahl til Hinna Park

Det er Medco BHT sin mest erfarne bedriftslege, militærlege og tidligere trygdelege, Rune Meldahl som møter deg på den nye klinikken. Rune har gjennom mange år opparbeidet seg et meget positivt rykte, og er favoritten til flere ledere. Kanskje ikke uten grunn.

– Han er jordnær, har et vinnende vesen og glimt i øyet, forklarer Lillebø.

Jeg behøver bare slå av en prat med Rune i noen minutter for å forstå hva han mener. Han er smilende og energisk.

– Han sitter ikke med pekefingeren og forteller deg rett og galt. Han informerer deg ganske enkelt om risikofaktorer for din helse, og hvordan du kan styre unna dem, sier Lillebø.

Sammen med Rune har legekontoret også en erfaren sykepleier som foretar blodprøver, audiometri (hørseltest), spirometri (pusteprøve) og evt. vaksiner.

Legekontoret har også EKG- utstyr, og kan i tillegg til blodprøver gjennomføre hurtigtest på kolesterol, blodsukker og crp.

Populær bedriftshelsetjeneste

Det er ikke uten grunn at Medco har plassert seg som en av Rogalands ledende BHT- aktører. Det er hele 30 år siden eventyret startet på Tananger. Området boomet med oljebedrifter, og samtidig vokste Medco ved å hjelpe bedriftene å holde seg friske.

Med sin sterke kompetanse, jordnære stil og glimt i øyet har de gjort seg til favoritten hos både oljerelaterte bedrifter, det offentlige og øvrige bransjer. De er kjent for sin gode, fleksible og kundenære service.

På kundelisten finner du en rekke ledende virksomheter, som for eksempel Baker ­Hughes, ­Halliburton, IKM-gruppen, IVAR, Proserv og OMV.

– Vi etablerte samarbeid med Medco i 1986 og har svært god erfaring med ordningen. Det å ha bedriftshelsetjeneste har gitt ulike utslag for bedriften, men de fleste er udelt positive, og de ansatte er stort sett fornøyde med tilbudet. Vi opplever ikke det å ha en bedriftshelsetjeneste som noen økonomisk belastning, men vi bruker mye penger på dette, og vi vil gjerne ha maksimalt utbytte, forteller HMS-koordinator i IKM-gruppen, Svein Løvås.

Din viktigste ressurs er...

...din egen helse! Friske medarbeidere er bedriftens viktigste ressurs. Det er ikke alltid lett å ha kontroll over alle ansattes helse, sykemeldinger og daglige utfordringer. Det er greit å ha noen som kan bidra til å gjøre den jobben ekstremt mye lettere. Med hjelp av Medco oppnår du god arbeidshelse gjennom kunnskap og glede. Spennet av tjenester strekker seg langt. Alt fra kurs i førstehjelp, ergonomiske og yrkes­hygieniske kartlegginger av arbeidsmiljø til kartlegging og aktiv oppfølging av enkelte medarbeiders livsstil.

– Alle bedrifter har jo ulike behov. Vi har lang erfaring med ulike virksomheter, og skreddersyr gjerne et eget opplegg for din bedrift, sier Lillebø.

Samme undersøkelse langs hele «oljekysten»

Hva om jeg er i Hammerfest og må gå til legen? Ingen problem om du er i Stavanger, Hammerfest, Kristiansund eller noen andre byer. Medco har tatt i bruk et produkt som heter RMA (Risikobasert Målrettet Arbeidshelseundersøkelse). Det er en database som brukes av alle av Medcos underleverandører. Den fungerer slik at hvor enn du eller dine ansatte går til arbeidshelseundersøkelse, så blir undersøkelsen gjort på samme måte og i samme verktøy. Rapporten er klar i det siste ansatte går ut fra legekontoret.

Også for privatpersoner!

Bor du på Hinna Park eller i nærheten? Ønsker du lege rett utenfor døra? Da er du hjertelig velkommen til Medco legekontor. Rune er allmennlege, og Medco har samarbeid med kiropraktorer, psykologer og en rekke andre spesialister.

– Vil vil gjerne ønske velkommen til våre nye lokaler nå på mandag 4. mai. Det blir gøy å møte både nye og kjente fjes, avslutter Lillebø.

Dette tilbyr ­Medco

• Helseattester. Sjømanns- og offshoreattest på dagen!

• Arbeidshelse­undersøkelse/­konsultasjon

• Reisemedisin og vaksiner, EXPAT-undersøkelser

• Alt innen HMS-rådgivning og risikovurdering

• Yrkeshygiene, kartlegging av fysisk arbeidsmiljø 

• Sykefraværsoppfølging og kurs i forebygging

• Ergonomiske kartlegginger og tiltak

• Psykososiale kartlegginger og tiltak

• Bistand til AKAN-saker og rustesting

• Kurs i førstehjelp, stressmestring, ledertrening etc.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no