ANNONSE

KULTUR

Regionens største veldedighets­turnering?

Tekst: Randi Sørensen

Foto: Stavanger International Rotary Club


Publisert: 16.05.2015

Det blitt en tradisjon at Stavanger International Rotary Club avholder sin årlige golfturnering i distriktet. Denne gangen er det den 2. juni og i samarbeid med Sandnes Golfklubb, Bærheim som i fjor.

- Et særdeles godt samarbeid som vi setter veldig stor pris på! Sier Jazz Rathore, klubbens prosjektleder for turneringen.

I tillegg til en fellesstart Stableford turnering med full handikap hvor de beste selvsagt blir premiert, arrangeres det også en turnering for nybegynnere på 9-hulls bane med veiledning fra en ekte PRO...

- Det er spesielt viktig for oss å kunne opprettholde pengestøtten til våre lokale prosjekter som "Kvinnelige kreftpasienters velvære" i samarbeid med Body Shop Østervåg og SUS og " Syng med oss" på Alders Hvile, og selvsagt også våre internasjonale prosjekter som WASH I og II, samt Laerdal sitt arbeid blant jordmødre i land som ennå trenger kunnskap og veiledning i forbindelse med barnedødelighet. Det er fantastisk å være vitne til hva vi kan utrette når vi går inn for det! Fortsetter prosjektlederen. Når man får tilbakemeldinger som for eksempel dette fra Alders Hvile;

Koret sang solo, korsang og allsang. Der var godt oppmøte av beboerne storkoste seg.

En av beboerne uttalte at dette var så bra at det var som å være i en konsertsal.

Helt fantastisk!

Takk for denne gang og vi ønsker dere sterkt tilbake til neste år.

- er det enkelt å love at vi gjør det igjen til neste år! Avslutter Jazz Rathore.

SIRC har flere prosjekter enn dette i tillegg til at de selvsagt også gir bidrag til alvorlige ”ad-hoc” katastrofer når det kreves – for eksempel nå i Nepal!

For å kunne fortsette å hjelpe mennesker som ikke har det like godt som oss i inn- og utland, er det selvsagt nødvendig med inntekten fra den årlige turneringen. I etterkant av turneringen, er det også middag med lotteri for de som deltar, med flotte gevinster fra bl.a. Radisson Blu Royal Hotel, Aud Signes Hudpleiesalong,Victoria Hotell og Egon Restaurant, for å nevne noen. Klubben håper på godt oppmøte og støtte fra lokale bidragsytere, dette er en dag med mye moro og noe alvor i godt felles­skap!

For mer informasjon, besøk www.sirc-rotary.org og 
www.facebook.com/SIRC1


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no