ANNONSE

HANDEL & SERVICE

torsdag 21. mai braker det løs igjen:


Swedoldagen – den store verktøymessen!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 16.05.2015

Butikksjef Kenneth Holen ønsker alle verktøyinteresserte velkommen til Swedoldagen torsdag 21. mai.


Fakta:

Swedol

HVA:

Forretningsbygg med lager og butikk – stort utvalg verktøy og utstyr for profesjonelle brukere og privatpersoner.


AKTUELL MED:

Swedoldagen – årets store verktøymesse torsdag 21. mai kl, 07.00 – 19.00. Anerkjente leverandører har stand kl. 08.00 – 16.00.


HVOR:

Svanholmen 19, 4313 Sandnes – 
vis-à-vis Ikea sitt lagerbygg på Forus.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl. 07.00 – 17.00

Lørdag 10.00 – 14.00


KONTAKT:

Telefon 40 00 14 26

Butikksjef Kenneth Holen, 

mobil 988 77 600

E-post: kenneth.holen@swedol.no


WEB:

www.swedol.no

Kryss av i almanakken – denne dagen er det Svanholmen 19, Sandnes, som er stedet for lure innkjøp av verktøy og utstyr. Enten du er proff håndverker eller en noenlunde handyman når det trengs, er dette utvilsomt messen for deg.

Swedoldagen arrangeres to ganger i året, nå i vår foregår messen torsdag 21. mai kl. 07.00 – 19.00. På messen har prisene selvsagt fått et hyggelig hopp nedover – så her kan du gjøre et kupp og to!

Adressen Svanholmen 19 vil si at Swedols store forretningsbygg ligger 
vis-à-vis Ikea sitt lagerbygg på Forus.

På messen stiller hele 12 av ­Swedols anerkjente leverandører med egen stand for å presentere sitt brede utvalg innen verktøy og utstyr. Det gjelder ­Bahco, ­Blåkläder, Bosch, Fristads/­Kansas, Kemetyl, Kärcher, ­Migatronic, Milwaukee, Q8 Oils, Relekta, Raaco og Tyrolit. Det betyr gode tilbud på blant annet drill, høytrykksvasker, kapp- og gjærsag, pipesett, sveisemaskin, bordsirkelsag, avstandsmåler, verktøy­vegg, verktøyvogn, oljefat, vaske­midler og arbeidsklær som jakke, bukse og shorts.

I tillegg vil også Swedol ha med egne produkter – som kjemikalie­sprøyte, betong­blander, vaske­børste, poleringsmaskin, kompressor, kombistige og mye mer.

Leverandørene er på plass

mellom kl. 08.00 og 16.00

– Vi får altså besøk av mange leverandører denne dagen, forteller Kenneth Holen, som er butikk­sjef i Swedol på Forus.

– Det betyr at kundene kan gjøre mange gode kjøp – også utover de varene som er på tilbud denne dagen. Og alle leveran­dørene er tilgjengelige for spørsmål og en god verktøyprat.

Vi serverer grillmat i tillegg til kaffe, vafler og mineralvann. Det har vist seg at folk blir en stund på denne messen, og da ønsker vi jo å ta ekstra godt vare på ­kundene, sier Holen.

Swedol er den store proffbutikken for alle

Swedol er et svensk foretak med stadig flere markedsområder i Norge. I dag er det Swedol-avdelinger i Drammen, Moss, Fredrikstad, Kristiansand og Trondheim – i tillegg til Sandnes. Målsettingen er å etablere seg i flere byer.

– Vi startet opp her i desember 2011, sier Holen, som har vært leder på huset fra første dag. 
– Da var vi fem ansatte. I dag er vi ti stykker, av dem er to ute­selgere mot bedriftsmarkedet, og nytt av året er en fagkyndig sjåfør i en express-budbil. Når behovet dukker opp for rask transport fra vår butikk til kunde, er vår mann kjapt ute med det som trengs av verktøy og utstyr.

Satser på bedriftsmarkedet

– Swedols forretningsvirksomhet er hovedsakelig rettet inn mot salg til små og mellomstore bedrifter, forteller Holen videre.

– Og da særlig innen om­rådene transport, bygg/anlegg, industri­/verksted og jord-/skogbruk. Vi ønsker egentlig å være en ren godtebutikk for proffene! Vi ­kjøper inn store partier av verktøy og utstyr med høy ­kvalitet fra kjente produsenter med sterke merke­varer, og lagerfører dette i våre butikker. Det er viktig for oss at alle som profesjonelle aktører, finner det de trenger, når de trenger det – og til riktig pris.

Med hjelp og kunnskap skal vi i Swedol bidra til å få ­bedrifter til å fungere. Målet er å være en komplett leverandør – og at alt kunden trenger, er å finne i våre hyller. Et slikt løfte om­fatter el-artikler, verktøy, personlig verneutstyr, kjøretøystilbehør, hydraulikk, løft og last, forbruksvarer og produkter til landbruk og skogbruk.

Konto hos Swedol

– Hos Swedol kan alle kunder søke om konto, sier Holen avslutningsvis.

– Det koster ingenting og medfører ingen forpliktelser. ­Kunden kan velge mellom kontant ­betaling og tilsendt faktura, og Swedolbladet kommer i ­posten hver måned. Og vi kan enkelt søke opp tidligere registrerte kjøp om det skulle være behov for kopi av kvitteringen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no