ANNONSE

MOTOR

møller bil forus–skoda fikser lakken og bilruten


Liten skade – stor nyhet!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 30.05.2015

– Med disse to verkstedtjenestene har vi alt i ett hus, sier daglig leder i Møller Bil Forus–SKODA, Torbjørn Skretting.


Fakta:

Møller Bil Forus–SKODA

HVA:

Bilforhandler med bilmerket SKODA. Bruktbilavdeling og eget verksted.


AKTUELL MED:

To nye avdelinger på verkstedet. Her foretas reparering og utskifting av bilruter – og skraping i lakken fikses kjapt og effektivt.


HVOR:

Vassbotnen 6 på Forus – like ved siden av Møller Bil Forus–AUDI.


ÅPNINGSTIDER:

Verkstedet har åpent mandag – ­torsdag kl 07.00 – 16.30. 
Fredag kl 07.00 – 16.00.


KONTAKT:

Telefon: 24 03 19 50

E-post: verksted494@moller.no


WEB:

www.mollerbil.no/forus-skoda

Mange har opplevd at en liten skrape i billakken blir en betydelig reparasjon – kanskje til og med en stor del av karosseriet må skiftes ut. Glem det. Det har også vært slik at en liten steinsprut i bilruten kan føre til utskifting av ruten. Glem det også. To eksperter på hvert sitt felt – lakkskader og ruteskader – er nå samlet hos Møller Bil Forus–SKODA, og de har begge et mål om å foreta en så minimal reparasjon som mulig. Raskt og effektivt. Da blir prisen også lavere.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 41 forhandlere og 9 skadesentre spredt over hele landet. Av nye biler selges merkene Volkswagen, Audi og Skoda, og kjeden har også Norges største utvalg av bruktbiler. Møller Bil har 2100 medarbeidere og er en av Norges største lærlingebedrifter.

Litt foran de andre.

– Møller Bil har som ambisjon å være Norges ledende leverandør av bil og bilhold, sier Torbjørn Skretting, som er daglig leder i Møller Bil Forus–SKODA. – Og nå har vi ekstra god grunn til å si at kundene våre får en spesiell opplevelse. Vi ønsker ikke at våre bilkunder skal være nødt til å lete rundt omkring etter et passende verksted når det dukker opp en skrape i lakken eller en såkalt «rose» på ruten etter steinsprut. Skal vi være ledende på bilhold, må vi også kunne takle disse utfordringene på best mulig måte. Og her hos Møller Bil Forus–SKODA er det akkurat det vi har gjort. Våre to spesialister står nå frem med den ypperste form for reparering av lakk og bilrute, til glede for bilister som frykter den helt store operasjonen. La meg også slå fast at vi tar imot alle typer biler – ikke bare de som er kjøpt hos Møller Bil.

Skrape i lakken? Piece of cake.

Mindre lakkskader er i svært gode hender hos Møller Bil ­Forus–SKODA. Kenneth Andersen har 22 års erfaring på området, og han har fått spesialutdanning hos Møller Bil for å perfeksjonere seg innen lakkskader. Dermed vet han hva som skal til, og han har øye for å minimalisere skaden og reparasjonen. Den lille skrapen fikses på en slik måte at bilen er så godt som ny, og han har utstyr til å rette ut den lille bulken og jevne ut sprekker som kan fremstå. Alt i alt – fagmann til fingerspissene.

Kenneth tar først en befaring når du kommer med bilen. Han ser på lakkskaden, estimerer omfanget av reparasjonen og gir en pris. Så er det bare for deg å avtale tidspunkt for skinnende ny lakk.

Er lakkskaden for stor for ­Kenneth, tar Møller Bil Forus–SKODA bilen videre til skadesenteret hos Møller Bil Sandnes & Jæren og henter den tilbake – slik kan bilkunden holde seg i ett hus for levering og henting ved alle typer service.

Sprekk i ruten? No problem.

BIlrutene er en del av sikkerhetskarosseriet i moderne biler. Det er derfor viktig at ruter og lim av høyeste kvalitet benyttes ved ruteskift – originale ruter vil gi samme høye kvalitet og sikkerhet som da bilen var ny.

Hos Møller Bil Forus–SKODA er det Aleksander Pettersen som er husets glassmester. Han tar seg av reparasjon og skift av bilruter ut fra faglig kunnskap, årelang erfaring – og med hjelp av de mest moderne metoder. Det betyr blant annet at en liten «rose» fra steinsprut faktisk kan repareres og trekkes ned til en bitteliten prikk. Dermed er skadestedet så godt som usynlig, og ruten er like sterk som den var før skaden.

Og enda bedre: Det trenger ikke koste noe. Med kasko- eller delkaskoforsikring på bilen er det ingen egenandel for denne type reparasjon.

Nyhet – nyhet:

Møller Bil Forus–SKODA

gjør små skader enda mindre.

Det er bare å svippe innom i Vassbotnen 6 for en befaring av skaden når du likevel er ute og kjører. Det er kun en kjapp liten sving opp fra Motorveien på Forus til de som jobber med skader på lakk og ruter hele dagen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no