ANNONSE

HANDEL & SERVICE

gjesdal blikk – suksessbedrift på ålgård


Blikkenslager med mye mer enn blikk

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani/Gjesdal Blikk


Publisert: 30.05.2015

– Vi har blikk for nye muligheter, sier (fra venstre) Håvard Hermansen, Ketil Thorsen, Solbjørg Holen og Oddbjørn Løvdahl.


Fakta:

Gjesdal 
Blikk AS

HVA:

Komplett blikkenslagerbedrift – ­leverer og monterer takrenner, beslag, pipehatter og ventilasjon. Selger varmepumper og tilbygg til campingvogner. Firmaet er godkjent for ansvarsrett.


AKTUELL MED:

Jevn, god vekst og solid ordrereserve fremover i 2015 gjør at det nå er behov for to nye dyktige med­arbeidere – blikkenslager og montør til bolig­ventilasjon


HVOR:

Industriveien 12, 4330 Ålgård


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl 07.00 – 15.30.


KONTAKT:

Tlf. 51 61 08 80 

E-post: post@gjesdalblikk.no


Ventilasjon: 

Loyd Aanestad

Telefon: 915 39 216 

E-post: loyd@gjesdalblikk.no


Utvendig tak- og fasadearbeid: 

Ketil Thorsen

Telefon: 913 68 766

E-post: ketil@gjesdalblikk.no


Verksted/Lager: 

Håvard Hermansen

Telefon: 995 93 007

E-post: haavard@gjesdalblikk.no


VestCamp/Varmepumper/­Solavskjerming:

Oddbjørn Løvdahl

Telefon: 950 20 283

E-post: oddbjorn@gjesdalblikk.no


WEB:

gjesdalblikk.no

www.vestcamp.no

Gjesdal Blikk AS er en komplett blikkenslagerbedrift som leverer og monterer takrenner, beslag og pipehatter. Bedriften har en stor og viktig avdeling for boligventilasjon – og eget verksted. Salg av varmepumper, solavskjerming og tilbygg til campingvogner er også en del av virksomheten.

Gjesdal Blikk jobber både for privatpersoner, offentlige myndigheter og større, lokale entreprenører.

Det var i 1990 at gründer ­Oddbjørn Løvdahl startet opp Gjesdal Blikk – helt på egen hånd. Eter noen år ble bedriften solgt, men Løvdahl kom tilbake i 2006 og etablerte aksjeselskapet ­Gjesdal Blikk AS. Gjennom ni år har nye forretningsområder ­bidratt til jevn og god vekst – ­selskapet har i dag 17 ansatte. Og er du en dyktig blikkenslager, kan du bli nummer 18 – ta kontakt!

Omsetningen i 2014 var på 32 mill. kroner, noe som ga positive tall på bunnlinjen. Tendensen så langt i år er at man følger budsjettene og kan glede seg over store ordrereserver forbi sommeren…

Høy faglig kompetanse

– Hos oss møter du fagfolk med gode kunnskaper og lang ­erfaring, sier Oddbjørn Løvdahl som er daglig leder i Gjesdal Blikk AS. – Våre ansatte representerer faggruppene blikkenslager, plate­arbeider, montør, ingeniør og teknisk tegner. Til sammen gjør de oss godt rustet til å ta alle typer jobber – fra en enkel tak­renne til prosjektering av ventilasjon i større bolig­prosjekter.

Gjesdal Blikk driver i stor utstrekning med skreddersøm, så hos oss får du akkurat det du trenger. Har du noen helt ­spesielle ting du skulle ha gjort, er det bare å komme innom – det er alltid spennende med nye ­utfordringer.

Løvdahl legger til at Gjesdal Blikk legger listen høyt når det gjelder kvalitet. – Hos oss er du garantert at jobben blir utført på en fagmessig riktig måte. Vi tar jobben på alvor! Fornøyde kunder danner grunnlaget for vår virksomhet, og vi kan stadig glede oss over positive tilbakemeldinger fra små og store oppdragsgivere.

– Vi kommer selvfølgelig på befaring før jobben gjøres, og kan da gi et uforpliktende pris­overslag, sier Løvdahl.

Pipetekking, takhatter og beslag

– Vi leverer og monterer pipebeslag til alle typer piper, sier Løvdahl. – Gamle murpiper kan begynne å trekke inn vann på grunn av nedbør, og en løsning på dette kan være å beslå pipen med den type metall man ønsker. Man får da en vedlikeholdsfri pipe med lang holdbarhet. Pipebeslaget går fra toppen og helt ut over taksteinen.

Takhatter brukes til å tette rundt rør som kommer opp gjennom tak, enten på kloakkutluftning eller fra kjøkkenhetter og våtrom.

Beslag har mange bruksområder. Vi lager og monterer beslag etter ønske og behov – både innendørs og utendørs.

Flere typer takrenner

Blant de mest solgte takrennene hos Gjesdal Blikk er Grøvik­renna – et komplett takrennesystem som produseres av aluminium i fire varianter. Lakkerte tak­renner, rør og beslag blir produsert av prelakkert bånd.

Gjesdal Blikk er eneforhandler i Rogaland for Kaizer tak­renner – et unikt produkt. Dette er skjøte­frie takrenner som leveres på rull. Dermed produseres rennene på stedet og gir et skredder­sydd resultat. Dyktige hånd­verkere og Kaizersystemet gir deg den tryggheten du trenger.

Store på boligventilasjon

– De siste årene har det vært stor oppmerksomhet rundt inne­klimaet i boliger, og dette har gjort at vår avdeling for bolig­ventilasjon har vært raskt ­voksende, sier prosjekt­leder ­Ketil Thorsen.

– Stadig tettere hus har gitt nye lovpålagte krav til ventilasjonssystemene, og jeg tør si at vi i Gjesdal Blikk er blant de få som har ligget i forkant av lovendringene. Høy kompetanse og 20 års erfaring på området gjør at vi står godt rustet. Vi håndterer alt fra tegning og levering til montering. Produktene er fra ledende leverandører, som Systemair, og tilpasset tøffe norske klima­forhold.

Gjesdal Blikk er en av distriktets største leverandører av boligventilasjon og sentral­støvsugere – til privatmarkedet og større lokale entreprenører. Vi har blant annet levert ventilasjons­systemene til flere store bolig­prosjekter i ­Rogaland, forteller Thorsen og legger til: – Vi søker også montør til bolig­ventilasjon. Har du lyst på nye utfordringer – ta konakt!

VestCamp fortelt/tilbygg

– Vi har etter hvert fått flere forretningsområder som ikke er tuftet på blikk, sier daglig leder Løvdahl. – Et godt eksempel er VestCamp – et av Norges ledende navn innen isolerte fortelt/tilbygg til campingvogner. Siden 2007 har vi levert flere hundre VestCamp’er til 32 campingplasser over hele landet. Vi har også forhandlere av VestCamp rundt om i Norge.

Unike beslagløsninger gir konstruksjonene en styrke ingen andre kan matche. VestCamp enhetene er godt isolerte – noe som gjør dem godt egnet for helårsbruk, også på fjellet.

Se mer på www.vestcamp.no

Solavskjerming, varmepumper, 
dører og vinduer i PVC

Gjesdal Blikk har et godt utvalg av både utendørs og innendørs solavskjerming i høy kvalitet og flott design fra Scandic. Det er bare å ta turen innom for å se utstillingen av markiser, persienner og plisséer.

Bedriften er også forhandler av varmepumper fra Mitsubishi, Panasonic og LG.

Dessuten leverer Gjesdal Blikk dører og vinduer i vedlikeholdsfri PVC til alle typer bygg – folde­dører, skyvedører, terrasse- og balkongdører.

Eget verksted

Gjesdal Blikk må ha et av ­distriktets flotteste blikkenslager­verksted – høyt, lyst og luftig i stilige lokaler. Verkstedet har en topp moderne maskinpark med det aller siste innen cnc-­maskiner i tillegg til distriktets eneste 4-meters knekkemaskinen for beslag – og nytt coilanlegg.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no