ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

«Jomfrusleppet»Publisert: 13.06.2015

Et inspirerende kvinne­seminar går av stabelen lørdag 29. august på Radisson Blu Royal Hotel Stavanger, Løkkeveien 26.

Dagen arrangeres i privat regi av de tre damene Siv Åse Rønning, Tove Strand og Louvise Vassøy Hagland. De er blitt inspirert av tidligere arrangementer, og de ser viktigheten av at damer setter seg selv i fokus i en ellers svært så travel hverdag.

– Vi har selv nøkkelen til å ta sats i eget liv, sier Siv Åse til Lokalavisen. – Dette blir en dag fullspekket av inspirasjon, ­motivasjon og glede med ­damer i fokus – oss «jomfruer» ­imellom.

Lørdagen fylles av dyktige og flotte foredragsholdere, yoga, meditasjon, tilgang til basseng og boblebad, smat mulighet for å bestille spa-behandlinger. I tillegg deltar spennende sponsorer og utstillere som har flere flotte premier å tilby. Alle deltakere får en «goodiebag». Alt i alt en dag med mange nyttige innspill for å holde hjulene i gang i en travel hverdag – samt mye sosialt.

Kvelden avsluttes med en festmiddag og selvfølgelig over­natting i hotellseng og deilig frokost dagen derpå.

Prisen for seminaet er kun kr 2690,- og inkluderer alle fore­dragene, lunsjbuffet og et glass med bobler, festmiddag på ­kvelden, servering av frukt, vann, kaffe/te hele dagen og ikke minst overnatting i dobbeltrom med frokost (enkeltromstillegg).

– Dette er en dag du absolutt bør unne deg – uansett alder, sier initiativtakerne ­entusiastisk til Lokalavisen. Innholdet er for ­varierte aldersgrupper, så ta gjerne med deg kolleger eller ­venninner og nyt dagen sammen.

For mer informasjon og påmelding – ring 97 54 48 77 eller send e-post til post@jomfru­sleppet.no. Påmeldingsfrist er 29. juni.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no