ANNONSE

MOTOR

mini stavanger– en viktig del av bavaria


NEW MINI – den nye originalen

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 27.06.2015

MINI-avdelingen hos Bavaria ønsker velkommen til bilhandel. Fra venstre salgskonsulent Fredrik Bugge ­Aase, 
salgskonsulent Elisabeth Dysjaland og salgssjef Ronny Stangeland. For de som vil slå ut håret allerede i ­sommer, har MINI Stavanger to relativt nye cabriolet-modeller å vise frem. Prisene er kr 249.000 og 329.000. 
Først til møllen…


Fakta:

­Bavaria/MINI ­Stavanger

HVA:

Bilforhandler med stor vekst og ­suksess ut fra betydelig salg av 
BMW og MINI i Skandinavia.


AKTUELL MED:

Flere spennende MINI-modeller er klare for å slippe ut på veiene i ­Rogaland, også brukte (fra 1 år) ­cabrioleter for dere som vil slå ut håret allerede nå i sommer.


HVOR:

Vassbotnen 13, 4313 Sandnes


KONTAKT:

Salgssjef Ronny Stangeland

T: 51 96 50 03

M: 932 53 100

E: ronny.stangeland@bavaria.no


Salgskonsulent Elisabeth Dysjaland

T: 51 96 50 06

M: 911 19 856

E: elisabeth.dysjaland@bavaria.no


Salgskonsulent Fredrik Bugge Aase

T: 51 96 50 15

M: 995 17 678

E: fredrik.bugge.aase@bavaria.no


WEB:

www.bavaria.no

Biltrender kommer og går. Fra de store, flotte til de små, frekke – mange bilmodeller har vært gjenstand for stor pågang pga. smart markedsføring eller bilens fortreffelighet. Akkurat nå er det ingen tvil om at NYE MINI har fått stor oppmerksomhet i Stavanger-regionen. Blant unge som eldre, kvinner og menn – den nye MINIen er blitt en skikkelig snakkis i mange kretser. Det er høyst fortjent. Dette er en snadderbil langt utenom det vanlige. Den selges hos Bavaria Stavanger.

Bavaria ble etablert i Stavanger i 1996, og den blå-hvite logoen til BMW har helt siden starten vært en del av selskapets identitet. ­Solid vekst gjennom 19 år har gjort at Bavaria i dag har salgs­avdelinger i Stavanger, ­Haugesund, Bryne, Farsund, Kristiansand, Arendal, Oslo, ­Lillestrøm, Gardermoen, Molde og Stockholm. Suksessen ­skyldes først og fremst godt salg av BMW, men siden 2001 har også salg av MINI vært en viktig del av virksomheten.

Bavaria-gruppen har i dag en omsetning på over 5 milliarder NOK, og konsernet har i dag nærmere 600 ansatte – 100 av disse jobber ved Stavanger-­kontorene på Forus.

Tøffeste bilforretningen

på disse kanter av landet!

Vi tar neppe for hardt i når vi sier at MINI-lokalene i Bavaria-­bygget på Forus ikke er en tradisjonell bilbutikk. Interiør, farger, stil & stash – her kommer du inn i et miljø som passer for en særdeles tøff biltype. Det er likevel ingen tvil om hva som dominerer synsinntrykket: Fargerike MINI-modeller som nærmest slåss om oppmerksomheten, er spredt rundt i det flotte lokalet.

Godt salg denne våren

– Du trenger ikke mange hundre tusen kroner for å få en ny, spennende bilopplevelse, forteller salgssjef for MINI, Ronny ­Stangeland. – Rimeligste MINI koster fra kr 196.700, og en ny cabriolet får du fra kr 350.000. At dette ikke er avskrekkende priser merker vi på responsen fra ­kundene.

Salget av nye MINI første halvår 2015 har gått veldig bra for MINI Stavanger. En økning på 30 % fra året før er salgssjef Stangeland – og sikkert resten av konsernet – meget godt fornøyd med.

– Det er også solgt bra med brukte MINI NEXT biler. Dette er beskrivelsen av biler vi leverer med meget gode garantier, sier Ronny Stangeland.

Ny MINI Clubman kommer!

Til høsten kommer det en helt ny Clubman fra MINI. Denne blir større og lengre enn forrige modell, og har nye motor­alternativer. Bilen har 4 dører, og beholder de klassiske, delte bakdørene som alltid har kjenne­tegnet Clubman.

Den mest ekstreme –

MINI John Cooper Works

Bilmodellen John Cooper Works har sitt navn etter MINIs eget tuningfirma – her putter man 231 hestekrefter inni en bil som veier 1275 kg. Du freser fra 0 til 100 km/t på 6,1 sekund. ­Brembo sportsbremser sørger for stopp­egenskapene, 17-tommers spesial­­felger fester grepet i ­krappe kurver. Alcantara sportsseter og eget eksossystem er også med på å gi den ultimate sportsbil-følelsen – motorlyd og hjulstøy er godt hørbart. En leken bil som elsker å bli kjørt hardt. Du får et snev av gokart-følelsen – fremkalt av meget direkte styring og et hjul i hvert hjørne. En kan trygt si at entusiastene som har elsket MINI-modeller gjennom flere generasjoner, er særlig ­begeistret for John Cooper Works.

Pris fra kr 439.000 – eksemplaret som står på Forus, er et råskinn til kr 589.000.

«Vi skal lede utviklingen…»

Suksess med både BMW og MINI gir ingen grunn til å hvile på laurbærene, forteller ­Stange­land. – Vi har klart mål om å stadig forsterke vår posisjon i markedet og i kundenes bevissthet. Bavaria ønsker å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bil­interesserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede. Vårt mål er å bidra til at stadig flere mennesker i Norden blir, og forblir, fornøyde Bavaria-kunder. Da må vi ligge helt i front og lede ut­viklingen, sier Stangeland, som har et eget mål for sin avdeling: Flest mulig fornøyde MINI-­kunder i ­Rogaland.

Svært gode tilbakemeldinger

De tre i salgsteamet til MINI ­Stavanger kan glede seg over god respons fra markedet. Det har vist seg at de som kjører glade ut fra ­Forus i sin nye MINI, er like smilende i tiden etterpå. Dagens ferskeste mail da Lokalavisen var innom, lød som følger: «Meget godt inntrykk av Bavaria og selger. Kundeservice i høysetet – noe som er særdeles avgjørende ved kjøp av ny bil. Er veldig godt fornøyd med MINI Countryman som dekker alle våre behov som bil nummer 2.»

Klar melding altså, og et godt utgangspunkt for et salgskorps som har satt seg hårete mål.

Flytting i høst

All Bavaria- og MINI-aktivitet skal samles under ett tak på ­Forus i løpet av 2015. Dørene til nybygget i Fabrikkveien 36 åpnes 10. november, og her får MINI Stavanger 330 kvm butikklokaler for nybil på gateplan, og 150 kvm for bruktbilsalg i underetasjen.

Men frem til da er MINI-­showet fortsatt i Vassbotnen 13, i Bavaria-bygget ut mot Motorveien på andre siden av Statoil.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no