ANNONSE

REISE

Fantastiske priser på verdens største cruiseskip

Tekst: Randi Sørensen

Foto: Colourbox


Publisert: 27.06.2015

Fakta:

Sør-Vest 
reiser
Aktuell med: 

Nå kan du få gode priser på cruise 
i Middelhavet med verdens største cruiseskip


Kontakt:

Torgveien 15C, 4016 Stavanger


Booking: 

Telefon 51 82 02 10 


Web:

www.sorvestreiser.no

Har du vært på cruise? Nå har du sjansen til å utforske verdens største og flotteste skip som i september går i Middelhavet.

– Cruise i Middelhavet er en utrolig spennende ferieform, forteller Roy Øiamo hos Sør-Vest reiser. – Når det blåser og regner her hjemme, kan vi friste deg med deilige temperaturer og avslappende høstcruise i vestre Middelhavet. Vi går om bord i Barcelona og skipet tar oss til eksotiske steder som Palma de Mallorca, Marseilles og Firenze/Pisa. Videre seiler vi sørover langs den italienske kysten og besøker Roma, Napoli med Capri før vi avslutter med et døgn til sjøs og returnerer til Barcelona. Prisen vi har på denne turen er svært gunstig, men jeg gjør oppmerksom på at det er med fly fra Gardemoen. Gjestene må komme seg fra Stavanger til Oslo på egenhånd, men vi i Sør-Vest reiser er behjelpelige med plass på fly og hotell.

Mange fine opplevelser

Bli med på et cruise som gir deg alle ingredienser et godt cruise skal ha. Her får du historie, tradisjoner, kulturer og arkitektoniske perler. I tillegg til sol og sommer. Vi ser nye steder hver dag, fra landsbyer til storbyer. Skipet fra Royal Caribbean er enestående og kan friste med mange aktiviteter, luksusfasiliteter, gode underholdningstilbud og flotte lugarer. Utvalget overgår alt annet til sjøs, og du vil finne fasiliteter som du aldri trodde var mulig å se på et cruiseskip. Her er det utrolig mye å glede seg til uansett hva du liker å fylle ferien med.

Underholdning og 
spennende byer

På cruise vil du oppleve at du har svært mange muligheter. Hver eneste dag er fullpakket med muligheter for underholdning og aktiviteter som passer for store og små. Showene på kvelden holder svært høy standard, og isdans-showet i cruiseskipet er en opplevelse du ikke må gå glipp av. Maten om bord er en historie for seg selv. Her får du virkelig høy standard. Dette cruiset gir deg også mulighet til å besøke fantastisk spennende byer, med interessante severdigheter, arkitektur og shoppingmuligheter.

Verdens største

Allure of the Seas er verdens største cruiseskip sammen med søsterskipet Oasis of the Seas. Skipet byr på syv bydeler med fasiliteter og aktiviteter du aldri har sett maken til. Cruiseskipet er 360 meter langt med 37 lugarkategorier, og har 18 dekk. ­Totalt 2700 lugarer og kapasitet til 5400 gjester.

AquaTheatre

På AquaTheatre, som er lagt inntil Boardwalk, kan gjestene på dagtid ta dykkerkurs eller bare ligge og slappe av på en av de mange solsengene rundt bassenget. Om kvelden vil det være spektakulære vannshow med lys og musikk, samt alt fra akrobatikk, teater, synkronsvømming og vannballett til oppvisning med profesjonelle stupere.

Central Park på selve skipet

I sentrum av skipet finner man Central Park. Her har RCCL skapt et ekte utendørs miljø med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.

Spa og velvære

I tillegg til et stort utvalg av bassenger og boblebad, treningssenter med yoga og tai chi-timer, og eget velværeområde kun for voksne finnes det en spa-avdeling ombord som ikke står tilbake for det du finner noe annet sted.

Underholdning

På cruise med Allure of the Seas kan du oppleve et variert underholdningstilbud både på dag- og kveldstid, med blendende fullskala produksjoner hver dag inkludert i cruiseprisen. Blant annet Tony-vinnende Broadway musikaler, isshow, stupeshow, storband, lysshow og utrolig talentfulle artister fra hele verden. Du kan til og med få se musikalen Mamma Mia. Denne storslagne musikalen som er basert på ABBAs største hits har gått sin seiersgang verden rundt og kan nå sees på Allure of the Seas.

Herlig mat

Vi kan love deg fantastiske matopplevelser gjennom hele cruiset uten at du behøver å betale én krone ekstra for det. Om bord finner du et stort utvalg av formelle og uformelle restauranter og kafeer. Du kan velge fra enkel snacks gjennom hele dagen til gourmet-middager i en av restaurantene. De fleste spise­stedene er inkludert i cruiseprisen.

Dag 1

Avreise fra Gardermoen til Barcelona. Flyavgang kl. 10:05. Vel fremme blir vi tatt i mot av norsktalende lokalguide og buss som tar oss med på en sightseeing i Barcelona før vi sjekker inn på vårt hotell. Kvelden til egen disposisjon. For dem som ønsker, blir det arrangert felles middag om kvelden.

Dag 2

Etter frokost og utsjekk fra hotellet kjører vi til havnen og vårt skip «Allure of the Seas». Vi får tildelt våre lugarer etter valgt kategori. Vårt skip er i Freedom-klassen og er verdens største. Skipet frister med atten dekk full av aktiviteter og underholdningstilbud. Her er utrolig mye å glede seg til uansett hva du liker å fylle ferien din med. Etter at vi har gjort oss kjent med skipet, møtes vi ved vår restaurant for en god middag. Skipet legger fra kai med kurs for Palma de Mallorca.

Dag 3

Hver dag våkner vi opp i nye havner, og vi starter dagene med en stor frokostbuffet. Det finnes et godt utvalg av guidede turer i land og påmelding skjer dagen før i skipets resepsjon. I dag ligger vi til kai i Palma de Mallorca og om en ikke ønsker å bli med på en av rederiets sightseeing­turer, kan en nyte luksuslivet om bord. Hver dag er det lunsj inkludert i turprisen.

Dag 4

Tidlig om morgenen ankommer vi Marseilles på den franske riviera. Du kan melde deg på en av skipets guidede turer inn i landet. Eller du kan på egenhånd utforske hva byen har å by på.

Dag 5

Vi ankommer La Spezia i Italia. Herfra kan en bli med på utflukter til kjente steder som Pisa eller Firenze for å nevne noen. Om du ønsker, kan du bli med på felles oppsatt tur med vår egen reiseleder. Om kveldene er det forskjellige show i det store teatret om bord. Alle showene om bord er inkludert i prisen.

Dag 6

Ankomst Roma. Et naturlig besøk i dag er den evige stad Roma. En kan komme dit ved hjelp av sightseeingbuss eller toget. Vi anbefaler et besøk i Peterskirken eller en byvandring. Roma er en helt unik by.

Dag 7

Vi legger til kai i Napoli, og her anbefaler vi sightseeingtur langs den vakre kysten med besøk i Pompeii til å starte med, deretter lunsj og båttur ut til Capri og retur tilbake til skipet.

Dag 8

I dag er vi til sjøs og krysser Middelhavet til Spania, og vi nyter livet om bord. På soldekket kan vi slappe av ved bassengene eller ønsker du å handle er det en egen handlegate i skipet. Om kveldene er det dans både for unge og eldre.

Dag 9

Vi ankommer Barcelona tidlig om morgenen. Det blir frokost og kofferter sendes i land. Vår buss møter oss på kaien og kjører oss til flyplassen hvor vi sjekker inn og gjør oss klar for flyturen til Gardermoen.

Reisefakta:

Dato: 19.09. – 27.09.

Pris per person i 2-manns lugar:

Utvendig balkonglugar på dekk 12 kr 23 990,-

Innvendig balkonglugar kr 19 990,-*

*Balkong ut mot Central Park


Prisen inkluderer:

• Reiseleder fra Sør-Vest reiser

• Fly t/r Gardermoen – Barcelona inkl. skatter og avgifter

• 1 natt på hotell i Barcelona inkl. frokost

• Sightseeing og transfer i Barcelona

• Alle måltider om bord på cruiseskipet eksklusiv drikke

• Cruiseavgifter, havneavgifter og tips til mannskap


Tillegg:

• Enkeltlugar

• Utflukter/sightseeinger som selges om bord

• Lunsj & middag dag 1

• Drikke til maten

• Tilslutning til Oslo


Vi tar forbehold om endringer i programmet.



Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no