ANNONSE

HUS & HAGE

sig. halvorsen har smarteste vei til nytt bad


Plussbad – med dokumentasjon!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 15.08.2015

Engasjerte medarbeidere hos Sig. Halvorsen med god kunnskap om produkter og trender innen baderom. Fra venstre arbeidsleder Åsbjørn Jensen, prosjektleder Georg Slåtten, prosjektsekretær Camilla Lea, prosjektleder Ola Aareskjold og prosjektleder Eirik Hauff.


Fakta:

Sig. Halvosen

HVA:

Distriktets ledende rørleggerfirma. Butikker i Sandnes og i Egersund – 
på Bryne, Klepp og Tau.


AKTUELL MED:

Konseptet Plussbad – den trygge prosessen til nytt bad bygget på faglig dokumentasjon i alle ledd. Én kontakt hos Sig. Halvorsen fikser alt!


HVOR:

Sandnes:

Bedriftsveien 14, Vibemyr

Postboks 1001, 4391 Sandnes

Mandag, onsdag og fredag 
09.00 – 16.00

Tirsdag og torsdag 09.00 – 18.00

Lørdag 09.00 – 14.00


Rørbutikk Sandnes:

Bedriftsveien 14, Vibemyr

Mandag, onsdag og fredag 
07.00 – 16.00

Tirsdag og torsdag 07.00 – 18.00

Lørdag 09.00 – 14.00


Bryne:

Hålandsvegen 22, 4340 Bryne 

Mandag – fredag 07.00 – 16.00


Egersund:

Håndverkshuset,

Gamle Sokndalsveien 38, 4370 Egersund

Mandag – fredag 09.00 – 16.00


Klepp:

Bjørkestubben 4, 

Postboks 173, 4358 Kleppe

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

Rørbutikk: 07.00 – 15.00


Tau:

Ryfylkeveien 1988, 4120 Tau

Mandag – fredag 10.00 - 16.00


KONTAKT:

Sandnes: Tlf. 51 68 23 00

E-post: firmapost@sig-halvorsen.no


Bryne: Tlf. 51 77 96 00


Egersund: Tlf. 51 46 39 90


Klepp: Tlf. 51 42 26 60


Tau: Tlf. 51 74 98 61


WEB:

www.sig-halvorsen.no

Du bør være nøye med valg av rørlegger når du plan­legger nytt bad. Hold deg til ekspertisen. Du skal kunne forvente profesjonell utførelse – og at firmaet jobber etter godkjente regler og norsk byggeskikk. På dette grunnlaget har Sig. Halvorsen blitt regionens ledende rørleggerfirma.

Konseptet Plussbad (total­oppussing av bad) har systemer og rutiner som gir grundig dokumentasjon av oppussingen av badet. Dokumentasjonen er et must ved videresalg og er med på å øke verdien av boligen.

Det var i 1949 at Sigurd Halvorsen startet sitt rørleggerfirma i Sandnes. 66 år senere er Sig. Halvorsen AS fortsatt en familieeid bedrift, og gründerens sønn, Dag Halvorsen, er i dag arbeidende styreformann. Hans to døtre, som er henholdsvis ingeniør og økonom, representerer tredje generasjon i bedriften.

Sig. Halvorsen-konsernet er organisert i et holdingsselskap og tre driftsselskaper. Rundt 320 ansatte står for en årlig omsetning på ca. 500 mill. NOK.

Tillit og trygghet

Sig. Halvorsens virksomhet omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner – i tillegg til store og teknisk krevende industriprosjekter.

Vekst og suksess kommer ikke av seg selv. I Sig. Halvorsen-konsernet legges det stor vekt på grunnleggende verdier og holdninger. Dette gjelder både forretningsvirksomheten som drives utad mot kunder og leverandører, og måten de ansatte samhandler internt.

Prosjektleder Ola Aareskjold gir en klar melding: – Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje – bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold. Vi har en grunnleggende tanke bak alt vi foretar oss, kall det gjerne en visjon: «Vi gjør vårt beste – til ditt beste» ligger i bunnen for alle våre gjøremål.

Og jeg må skryte av arbeidsmiljøet. Flinke og engasjerte medarbeidere har skapt en bedriftskultur med rom for læring, nytenking og videreutvikling.

Din rørlegger privat

Når du trenger rørleggertjenester, er det godt å vite at det ledende firma i bransjen er like i nærheten. Sig. Halvorsen er etablert med avdelinger i Sandnes, Haugesund, Tau, Klepp, Bryne, Egersund, Mandal og Kristiansand. På alle steder er det lagt vekt på kundevennlighet, gode parkeringsmuligheter og lett atkomst. I butikkene møter du dyktige medarbeidere med god kunnskap om produkter og trender. Virksomheten omfatter butikksalg, service og andre typer rørleggertjenester samt oppussing av bad.

Hovedkontoret på Vibemyr i Sandnes rommer en av landets største og mest komplette butikker for salg av baderom, sanitærutstyr og fliser.

Har du en drøm om nytt bad?

Sig. Halvorsen har Plussbad

Drømmer du om et nytt, moderne bad? Lekkert og lettstelt, en perfekt start og en behagelig avslutning på dagen? Vil du nyte velværet det er å trå på nye fliser, og glede deg over lekre, moderne detaljer?

Sig. Halvorsen hjelper deg med de viktige og spennende valgene. Plussbad er den gode prosessen til nytt bad, der dyktige fagfolk tar seg av hele prosessen med sitt tverrfaglige Plussbad-team – fra første kontakt til badet er ferdig. Du trenger bare én kontakt hos Sig. Halvorsen – all koordinering mellom de forskjellige håndverkerne foretas av én person.

Den gode investeringen

Ved salg av boliger forventer takstmenn at det er dokumentasjon over utført arbeid. Du gjør en smart investering når du sørger for at alt arbeid som utføres på din bolig, er gjort av fagfolk og – ikke minst – at alt er forsvarlig dokumentert. Ved videresalg av boligen er dokumentasjon av våtrom veldig viktig. Da får du fortjenesten av å ha lekkasjesikre rør-til-rør system og lett utskiftbare deler. Det hjelper lite med et nyoppusset bad hvis verdien av huset forblir den samme.

Med Plussbad har Sig. Halvorsen systemer og rutiner som dokumenterer oppussingen til minste detalj. Det gjør Plussbad til en sparebøsse.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no