ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

bedre helse gir bedre liv


Nyhet: Skole for Helsemestring

Tekst: Lise Mowinckel

Foto: Privat / Paulo Pagani


Publisert: 15.08.2015

Studenter som er akkurat blitt utskrevet etter en ukes retreat.


Fakta:

Skole for Helse­mestring

HVA:

Skolen tilbyr en unik 3-årig utdannelse innen helhetlig, integrert naturlig medisin.


AKTUELL MED:

Etablerer norsk avdeling med ­undervisning i Sandnes nå i høst. Oppstart 29. oktober.


INFORMASJONSMØTE: 

Onsdag 26. august kl. 19.00


HVOR: 

Livsglede for Alle, Bedriftsveien 15, 4313 Sandnes. 


KONTAKT:

Lilja Oddsdottir og Gitte Lassen er eiere og daglige ledere internasjonalt. Telefon (354) 892-6004.

Vilhelmina Magnusdottir er daglig leder i Norge. 
E-post: info@skoleforhelsemestring.no 


WEB:

www.skoleforhelsemestring.no

Etter mange års suksess på Island etableres nå en norsk avdeling av School of Health Mastery. Skolen valgte Sør-Rogaland som sitt nedslagsfelt og vil ha lokaler i Sandnes. Skolen kan gi en drastisk endring til bedre helse for mange mennesker. Elevene utdannes med diplom og kan så gå i gang med å hjelpe andre til bedre helse.

Det trengs rundt 25 elever 
for å starte opp skolen, 
og søknads­frist er 30. september. Informasjons­møte holdes onsdag 26. august kl. 19.00 hos Livsglede for Alle, Bedriftsveien 15, 
4313 Sandnes.

Skole for Helsemestring tilbyr en unik 3-årig utdannelse innen helhetlig, integrert naturlig medisin. Skolen har fokus på praktisk, nyttig og praktiserende kunnskap som fører frem til et diplom i helserådgiving. Studiene som gir elevene varierte ferdigheter til å bli sanne mestere innenfor helse og healing.

Studiene gir kunnskaper om helsevern uten inngrep som f.eks. operasjoner og medisiner, og underbygges av faglig veiledning, undervisning og naturlige metoder og materialer for oppbygging av helse. Skolen ser på mennesket som en treenig helhet – kropp, ånd og sjel – og både fysisk, emosjonell og åndelig helse er viktig. Det legges vekt på at elevene er et godt forbilde for andre.

Skolen bruker avanserte læreteknikker med flere typer tilnærminger for å hjelpe studentene med å virkelig få tak på kunnskapen gjennom selvhelbredelse og sunne livsstilsvalg.

Målet med studiet er tredelt

1. Å tilby en detaljert utdannelse innen naturmedisin og integrert naturlig medisin.

2. Å hjelpe studentene å få tak på læringen og utvikle deres egen visdom.

3. Å veilede og støtte enhver student gjennom deres selvhelbredelse slik at de kan bli levende eksempler på skolens lære.

En reise inn i en ny verden

Når studenter begynner på Skole for Helsemestring, legger de ut på et eventyr inn i en ny måte å leve på – en reise hvor de utforsker sine egne gaver, styrker, visdom og intuisjon.

Skolens motto – «vær ansvarlig for din egen helse» – er den røde tråden i alt av skolens pensum. Å lære å bli uavhengig sunn er en tradisjonelt viktig del av naturmedisinens helbredende virkning, og dermed også en fundamental del av skolens filosofi: Å gi pasienter og studenter styrke slik at de kan styre sin egen helse.

Et eksempel på bruken av denne filosofien er at alle studentene blir veiledet og støttet gjennom en kropp-og-sjel helbredelse og vekstprosess, en prosess som vil vekke talenter, indre visdom og styrker.

Oppstart torsdag 29. oktober

Fagene undervises via regelmessige nettforelesninger, og fem fag tas på 2 til 7 dager i Sandnes hvert år. De første timene foregår 29. oktober til 1. november 2015.

Hva du vil lære i skolen

Fremfor alt får du prøve alt på din egen kropp!

• Tradisjonell urtemedisin. Du vil lære om norske urter for mat og medisin, hvordan du lager dine egen urtemedisiner, og tradisjonelle måter å bruke urter på som omslag og infusjoner.

• Tradisjonell naturmedisin. Du vil lære hvorfor naturmedisin fungerer og tradisjonelle og nye metoder som berøringsterapier, eteriske oljer, blomsteressenser og esoterisk naturmedisin.

• Mat som medisin. Kroppen er en matkropp. Du vil lære å bruke mat som medisin.

• Helhetlig helse. Du vil lære å helbrede ditt sinn og dine følelser – dette er like viktig for helsen som for kroppen.

• Irisanalyse og øyehviteanalyse. Du vil lære hvordan øyet er et viktig verktøy for å se hva som skjer inne i kroppen og forstå årsaken til mangelen på god helse.

Studieplanleggere og skoleledere

Vilhelmina Magnusdottir er daglig leder i skolens norske avdeling i Sandnes. De norske lærerne er Hilde Larsen og Hilde Helle Olsen.

Skolens styre er tilgjengelige for å hjelpe og støtte studentene gjennom de tre årene.

Du finner mer informasjon om skolen, fagene og ­lærerne på skolens nettside www.­schoolofhealthmastery.com, og ved å sende en e-post til info@­skoleforhelsemestring.no.

Velkommen på informasjons­møte onsdag 26. august 
kl. 19.00.

Uttalelser fra tidligere elever i Reykjavik


«Å starte på Skolen for Helsemestring er en av de beste investeringene jeg noen gang har gjort. Jeg har fått et helt nytt liv, og jeg ser frem til å hjelpe mennesker med det jeg har lært.»


«I have always been searching, not knowing what I wanted for my life. I’ve tried tourism business and environmental studies, took business and teaching degrees. But I still didn’t know what I wanted… then I joined Heilsumeistaraskólinn and since then I’ve experienced all kinds of ­transformations in my view on my self, on life, on health and even on death. Health Mastery is such a wonderful approach to life and I’ve found so much wisdom in everything I’ve learned in the school. The School of Health Mastery teaches a solid foundation in many subjects and along with that we are guided to the core of our self and our health. I’m so grateful for this school and though I’m ready to learn more I’m no longer seeking.»


«I går klatret jeg opp på et stort fjell som er 1500 meter høyt. For få år siden, før jeg startet på ­skolen, kunne jeg knapt gå opp trapper. Tusen takk til dere.»


«I joined the school to learn more about herbs and holistic treatments. But the personal ­transformation I experienced as mind blowing, I’m a completely different person now, so much so that I hardly recognize myself after these 3 years. I’m lighter, I’m freer. I feel more self-esteem and self-confidence, I feel much more inner peace, I’m content like I never was before and feel full of love.» Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no