ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Hudforbedring til høsten?

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 15.08.2015

Trude Olsen (t.h.) rådgir en av sine kunder om hudforbedring etter sommeren.


Fakta:

Vital 
Hudklinikk

Hva: 

En av distriktets største ­klinikker innen hudpleie og kosmetiske ­behandlinger.


Ønsker du en sunnere hud?

GRATIS hudscanning i august og september og 10 % rabatt på Elixir kremprogram i forbindelse med ­hud­scanningen.


Kontakt: 

Resepsjon: 52 69 70 00

resepsjon@vitalhudklinikk.no


WEB: 

www.vitalhudklinikk.no

Pigmentforandringer, synligere linjer, «gusjen» og grå hud. Den deilige solferien kan desverre sette sine spor. Fortvil ikke, Hudterapaut Trude Olsen avslører hvordan du kan få bukt med problemene.

Mange av oss prøver all verdens kremer før vi til slutt tenker, «Dette må jeg vel bare leve med.» Er det egentlig slik?

– Det finnes en løsning på de fleste utfordringer. Hos Vital Hudklinikk har vi fokus på en sunn og vakker hud. Våre apparater, behandlinger og produkter er nøye valgt ut, for å kunne tilby det beste innen hudfornyelse og hudforbedring, sier Trude.

Hun forklarer at nå etter endt sommerferie er det mange som kan merke endringer i huden. Dette skyldes hyppig soling, dårlig bruk av solfaktor og et avvik fra de daglige hudpleierutinene. Heldigvis er det hjelp å få.

Hjelp til å forstå din hud

Det første steget til hud­forbedring er forståelse. Hva er dine ­utfordringer, komplekser og hudskader?

– Vi starter alltid med en konsultasjon. For meg er det viktig hva du ønsker og føler, og at vi legger en plan i henhold til dine mål og ditt budsjett, sier Trude.

I tillegg til trente øyne bruker Vital Hudklinikk også en høyteknologisk hudscanner for å kartlegge dine behov. Hud­scanningen avdekker skader i huden som allerede er ervervet, men som foreløpig ikke er synlige på hudoverflaten. Utvikling av slike skader er mulig å tilbakedanne med effektive behandlings­metoder.

Scanneren brukes både i forkant av behandlingsprogram, og i prosessen for å følge fremgangen. Det tas et tredimensjonalt bilde, som vises på dataen, hvor hudterapaut går gjennom resultatene i samråd med deg.

– Etter første scanning og konsultasjon lages det et skreddersydd program. Alle hud­tilstander er unike og krever en tilpasset plan, presiserer Trude.

Som regel starter planen med et 6-ukers hjemmeprogram før en eventuell første behandling på klinikken.

Revolusjonerende hjemmepleie

Som en del av hudfornyelsen er det viktig å gjøre hjemmeleksen. Det innebærer å pleie huden med virkningsfulle produkter.

– Vi fører blant annet Elixir Cosmeceuticals, som er Norges mest komplette og innovative kremserie mot hudproblemer og hudaldring. Alle produktene inneholder høy konsentrasjon av aktive virkestoffer med vitenskapelig dokumentert effekt.

Du vil få din egen hud­pleiepakke tilpasset din hud. Elixir er utviklet av to norske hudleger og har vist synlige og merkbare resultater for rynker, ujevn hud­tone, sensitiv hud, tørr hud, Acne, pigment­forandringer og all type hud­problemer. Den passer også for normal hud, sier Trude.

Kosmetisk behandling – et naturlig steg for mange

I tillegg til kremer og hudpleie har kosmetisk medisinske behandlinger blitt mer og mer etter­spurt og vanlig, også i ­Norge. Det er ikke lenger et tabu. Mange kjenner gjerne til Botox og ­Restylane, men det finnes et spekter av behandlinger som kan tas både alene eller sammen med hverandre.

La oss ta en titt på tilbudet

Kjemisk Peeling: Fjerner det ­ytterste hudlaget, friske hud­celler kommer fram og huden får ny glød.

IPL: Pulsert lys som brukes til permanent hårfjerning, samt kan fjerne visse typer pigment og sprengte blodkar i ansikt.

Microneedeling: Eletrisk penn/rull med nåler som stimulerer kollagenproduksjonen slik at huden får mer spenst, samt redu­serer aknearr, rynker, fine linjer og pigmentering.

Restylane: Filler av hyaluronsyre lik hudens egen fuktighet. ­Glatter ut rynker, framhever ansikts­konturene og forynger huden.

Botox: Legemiddel. Fjerner sinnarynken, rynker i panne og rundt øyne. Brukes også ved tanngnissing, migrene og overdreven svette i armhuler og ­hender.

– Felles for alle behandlingene er at de går i dybden, forebygger skader og får huden til å fornye seg selv. Du får mer spenst, strammere hud, mer fukt, og et mye friskere utseende og bedre hudhelse, sier Trude.

Lidenskap for gode resultater

Trude har over 20 års erfaring som hud og spa terapaut og utdanner seg nå til å bli kosmetisk sykepleier. Hennes behagelige vesen stråler og det samme gjør hennes hud.

– Jeg elsker å hjelpe andre. Det kan ligge mye komplekser i en skadet hud. Jeg har sett mange gledestårer her, og det er veldig givende, sier hun.

Trude jobber sammen med et dyktig team av 6 kosmetiske sykepleiere og 9 hudterapauter, fordelt på klinikkene på Trim Towers og Madla Amfi.

– Vi har alle en lidenskap for hud, og vi gir oss ikke før ønsket mål er oppnådd. Samtidig er vi veldig opptatt av å være etisk ­ansvarlige, sier Trude.

Er du nysgjerrig på hvordan din hud kan forbedres? Det er ­aldri for sent å fornye huden. Avtal en uforpliktende konsultasjon og hudscanning i dag.

– Du skal se ut utenpå, slik du føler deg innvendig, det er mitt favorittsitat, avslutter Trude.

Trudes 5 tips til en god hudhelse

• Bruk solkrem hver dag, hele året. Minst SPF 30.

• Søk hjelp hos en hudterapaut.

• Rens huden morgen og kveld.

• Få nok søvn.

• Spis rikelig med frukt og grønt, og hold deg fysisk aktiv.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no