ANNONSE

HUS & HAGE

– med drømmehus fra älvsbyhus


Ny start – midt i livet

Tekst: Solveig Brommeland

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 15.08.2015

Anne Brit og Kjell ønsker velkommen inn i sitt nye hus.


Fakta:

Älvsbyhus


Hva:
Nordens største modulhusprodusent


Aktuell med:
Visningshelg i Skasveien 61 på Voll lørdag 29. og søndag 30. august


Kontakt:
Gard Grubstad 908 57 640 

gard@procoinvestment.no


Web:
www.alvsbyhus.no

På mindre enn 5 måneder gikk paret Anne Brit Reke Sæther og Kjell Rune Hellestø fra frustrasjon til 
lykkerus over boligforholdene deres på det lille gårdstunet på Skas, like utenfor Sandnes. Nå inviterer de til visning 29. og 30. august.

 

«All Inclusive»

I april møtte paret Gard Grubstad, Älvsbyhus sin representant, for første gang. 2. juni så de sin nye bolig bli montert i løpet av få dager. Rundt 2 måneder seinere, den 6. august, fikk de nøkkelen til sitt nye hjem overlevert, klart for innflytting. Det var bare å gå fra campingvognen de hadde bodd i de siste månedene, ta med tannbørsten og flytte inn i en bolig hvor alt var på plass. Et uforglemmelig og litt uvirkelig øyeblikk!

– Vi satt faktisk lenge og bare så bort på det nye huset vårt, like over tunet hvor campingvognen vår hadde stått i noen måneder, den dagen vi fikk nøklene overlevert, og visste ikke helt om vi våget å gå over tunet og inn i vårt nye hjem, forteller Anne Brit. – Det er helt utrolig å tenke på hvor raskt alt har skjedd og det hele virker litt uvirkelig, fortsetter hun.

Det nyforlovede paret mener de har fått en fantastisk start på 
deres samliv, som de ikke drømte om ville kunne la seg realisere på så kort tid, helt uten egeninnsats og til en særdeles overkommelig pris for en splitter ny bolig.

 

Alternativ til restaurering

Kjell Rune Hellestø hadde lenge gått med planer om å restaurere det gamle huset som sto på tomten hans på Skas og bar tydelig tegn på elde. Da han møtte Anne Brit Reke Sæther, ble det fart i disse planene. Men paret oppdaget fort at det å totalrenovere det gamle huset, kunne komme til å koste betydelig mer enn de kanskje hadde råd til. For ikke å snakke om tiden det ville ta og alt arbeid de måtte påregne, i tillegg til belastningen som ville følge med det å bo midt oppi et stort restaureringsprosjekt. Slik startet tanken på å se nærmere på ferdighuskonsept, som et mulig alternativ til total renovering av det nesten 100 år gamle gårdshuset.

Store forskjeller

De tok fatt på kartleggingen over tilbydere i markedet av ferdighus, og oppdaget stor forskjell på hva de ulike leverandørene kunne tilby. Særlig i forhold til hva sluttsummen ville kunne beløpe seg til, og hva de selv måtte belage seg på av egeninnsats. To viktige faktorer for paret ved valg av husleverandør.

– Det var rett og slett en jungel dette ferdighusmarkedet, sier Anne Brit. Desto flere leverandører de forhørte seg med, desto mer usikre ble de på om ferdighus var løsningen for dem.

Kjell Rune sin far kom til unnsetning da han viste dem en annonse i Lokalavisen om Älvsbyhus. De kontaktet Älvsbyhus sin lokale agent, og kort tid etter første samtale dro paret til Sveio for å se nærmere på en av hustypene de kunne velge.

– Vi falt umiddelbart for huset vi fikk se ferdig oppført, og da var vi solgt, forteller Anne Brit med et smil. – Design, innrednings-
løsningene, fast pris og full kontroll på alle kostnader fra første dag. Konseptet i sin helhet ble bare full klaff, ved første møte med Âlvsbyhus, forteller paret.

Tillit og trygghet

På spørsmål om hva som var viktig for dem da de valgte å gå for Älvsbyhus som leverandør av deres nye bolig, var tryggheten de umiddelbart opplevde ved møtet med den lokale representanten, Gard Grubstad, det første paret nevner. Ærligheten i forhold til hver minste detalj ved de ulike valgene de måtte ta, var avgjørende. – Ja, det var nok det viktigste, tryggheten, sier paret. At Älvsbyhus kunne oppgi en fast pris for hele prosjektet, var svært viktig for Kjell Rune og Anne Brit, og tidsperspektivet var også en avgjørende faktor, all den tid det hastet for dem å få ny bolig på plass.

– Prisen er jo utrolig gunstig når du ser hva vi har fått levert, sier Anne Brit, i det paret viser Lokalavisen rundt i det snart ferdige huset av typen Snøhvit, med bruksareal på 100 kvadrat (samt en uinnredet 2. etg. med bruks-areal på 54 m2), til en pris på kr 2.380.000. – Dette var kostnads-overslaget vi fikk av Grubstad og inkluderer alle kostander både til rivning av det gamle hus, oppsett av nytt hus, grunnmur/grunnarbeid, rørlegger, utstikker etc. En komplett pris. At det ikke har vært noen uventede kostnader som har dukket opp underveis i løpet av byggeprosjektet, har vært utrolig betryggende, forteller paret videre.

 

Fantastisk service

Samarbeidet med den lokale agenten for Älvsbyhus og deres underleverandører, har de opplevd som særdeles godt. De har hele tiden fått rask tilbakemelding på det de har lurt på underveis i prosessen, og blitt gitt god informasjon om fremdriften. Det at underleverandørene har vært fra lokalmiljøet, har Kjell Rune og Anne Brit opplevd som en ekstra trygghet. En dedikert servicemann har vært med dem i hele prosessen og sørget for en kvalitetssikring av hver minste detalj i forhold til ferdig­stillelsen av boligen. Etter innflyttingen vil servicemannen fortsatt følge opp parets bolig med jevnlige kontroller, for å påse at boligen «setter» seg forventet.

Paret forteller avslutningsvis at de var klar over at de gikk for et ferdighuskonsept og sjekket referanser og tilbakemeldinger om Älvsbyhus i forkant. De tok høyde for at det kanskje kunne dukke opp noen overraskelser underveis. Men det de har erfart gjennom hele prosessen, har overgått alt de både har lest og hørt om Älvsbyhus, på en særdeles positiv måte. – Det har bare vært en fantastisk flott opplevelse, hele prosessen, forteller paret, som begge stråler av glede over sin nye bolig.

Visningshelg lørdag 29. og 
søndag 30. august kl. 14–16 
i Skasveien 61 på Voll

Kom og se hvorfor Älvsbyhus er blitt et naturlig alternativ for mange husbyggere i distriktet. Kom og se hvor mye hus du får for pengene!


Bilder av et nytt Älvsbyhus er vel og bra – men det er enda kjekkere å se det i virkeligheten! Lørdag 29. og søndag 30. august åpner Anne Brit og Kjell Rune dørene til sin flunkende nye bolig. Det betyr at alle som er på husjakt, kan få nyttig inspirasjon, og ikke minst – de får se hva de lave prisene til Älvsbyhus omfatter av boglede! 

Gard Grubstad, ansvarlig for Älvsbyhus i Rogaland, vil være til stede begge dager.

Link til kart finner du via QR-koden i faktafeltet.


Det er kjekt hvis du viser din interesse 
på e-post til gard@procoinvestment.no 
og angir et tidspunkt for fremmøte – 
så får vertskapet bedre oversikt.

Velkommen til to dager som kan få stor betydning for resten av livet ditt.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no