ANNONSE

HANDEL & SERVICE

lokalavisen har eget fotostudio i hillevåg


Alle typer fotografering – studio til utleie

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 15.08.2015

Fakta:

Studio 101

HVA:

Velutstyrt fotostudio står klart for alle typer oppdrag.


AKTUELL MED:

Tilbudet presenteres nå i august og er en prismessig nyvinning!


HVOR:

Hillevågsveien 101, inngang til Lokalavisen på nordsiden av bygget.


KONTAKT:

Studio 101 – en del av Lokalavisen

Fotograf Paulo Pagani

Telefon: 450 62 613

E-post: studio 101@lokal-avisen.no


Web:

http://paulopaganifotografi.wix.com/paulo-pagani

Viktig melding til alle dere som har behov for bilder i en eller annen sammenheng: Bruk Studio 101 – her kan dyktig fotograf ta bilder av konfirmanten, brudeparet og familien for privat bruk – og han kan forevige persongalleriet i en bedrift i tillegg til å ta bilder av produkter og gjenstander for kataloger og brosjyrer.

Og til alle frilans fotografer: Et fullt utstyrt Studio 101 kan leies ut på timebasis (rimelig) for dere som vil knipse selv.

Lokalavisen holder til i Hillevågsveien 101 i Stavanger – like overfor Patrioten Bistro – fasadene mot veien domineres av butikkene DesignSpirit og Madrazzzmesteren. I andre etasje i dette bygget har Lokalavisen sine kontorer, og i forlengelsen av disse har avisen laget sitt eget fotostudio, bygget opp rundt prinsippet «The Wall» – altså den hvite bakgrunnsveggen som gjør at gulv, vegg og tak glir helt sammen.

Studio 101 inviterer nå til alle typer fotografering for en rimelig penge.

Dyktig fotograf med lang erfaring tar alle typer fotooppdrag

Paulo Pagani (født 1968) begynte som frilans fotograf i 1995 i sin hjemby Lisboa. I 2002 fullførte han fotografistudier ved Cenior, journalistskolen i samme by. Etter å ha jobbet som fotojournalist for aviser og magasiner i Portugal frem til 2010, flyttet Paulo til Norge. I Kristiansund jobbet han for Adresseavisa i Trondheim til 2012 – da kom han til Stavanger og startet opp som frilans fotograf.

Dere som vi ha et familiebilde – med eller uten hund, undulat eller gullfisk – kan få profesjonelle bilder tatt av Paulo i Studio 101.

Motefotografering? Fremheve farger, stil og design? Paulo har gode referanser på området.

Alle i industri og næringsliv kan ha behov for profesjonelle bilder fra virksomheten. Paulo har 20 års erfaring som fotograf for små og store bedrifter, og han ligger på et prisnivå som er høyst akseptabelt.

Et eksempel: Pris for time i studio inklusiv 25 bilder på CD for fri bruk – kr 2500,-.

Selvsagt kan Paulo hentes ut av studio for å ta bilder i naturen, i bedriften, i hjemmet, på hytta og hvor det måtte være.

Det er bare å ta kontakt.

Fotografering av bryllupet –

bildene vises under festen

Paulo har et spennende tilbud til alle brudepar. Han er med hele dagen – fra bruden stelles og pyntes på formiddagen til de siste gjestene forlater selskapet. Han foreviger store og små begivenheter underveis, og når festen skrider frem, fremkaller han små papirkopier og fester dem på en tavle for fri beskuelse. Dermed kan alle som er til stede, bestille de motivene som ønskes.

For denne tjenesten har Paulo et meget gunstig pristilbud.

Alle frilans fotografer

kan trenge et studio

Når behovet for fotostudio dukker opp for dere som knipser litt her og litt der, vil dere helt sikkert oppleve at utleieprisen varierer, og vi i Lokalavisen har et klart mål om å ikke være dyre. Studio 101 kan leies til små og store fotooppdrag for en pris du kan leve med. Ta kontakt for mer info.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no