ANNONSE

MOTOR

under arkaden: handz on med proff service til bilfolket


Noen bedre innen bilpleie? Neppe!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 15.08.2015

Erfaring og fagkunnskap gjør at bilen er i de beste hender hos Handz On.


Fakta:

Handz On

HVA:

Bilpleie i ordets beste betydning – vask, polering, interiørbehandling, lakkskader, bilglass, salg av dekk og felger.


AKTUELL MED:

Gode tilbud akkurat nå – penger å spare!


HVOR:

Under Arkaden Torgterrassen (første underetasje), ut mot Klubbgaten i Stavanger sentrum.


KONTAKT:

Daglig leder Algimantas Sidaras

Telefon: 48 48 41 60

E-post: arkaden@handzon.no


WEB:

Handzon.no

Handz On Auto Care har et klart mål om å forenkle forbrukernes hverdag ved å ta vare på deres bil mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål.

De kjørende kundene tilbys bilpleie og bilrelaterte produkter og tjenester. For bilisten skal dette være et naturlig tillegg til andre fasiliteter som finnes på kjøpesenteret, evt. ved lufthavnen.

Firmaet Handz On ble stiftet i september 2005 og startet opp ved å tilby bilpleie i Ski Storsenter på Østlandet. Selskapet er gjennom 10 år bygget opp med tanke på kjedevirksomhet, hvor det kan dras nytte av felles innkjøpsbetingelser, know-how og personal. Konseptet ble allerede fra starten en suksess, og selskapet ekspanderer kontinuerlig både i Norge og i Europa.

Og Handz On har satt seg ganske hårete mål: Etableringer foregår med det for øye å være til stede ved Europas største storsentre og lufthavner. Her til lands består kjeden av bilpleie-avdelinger på 12 steder, dvs. 11 store handlesentre i Sør-Norge pluss Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Under Arkaden, ut mot Klubbgaten

Her finner du alt i bilpleie under ett tak. Du kjører ned og inn, og i første underetasje kjører du rett på Handz On. Her har Algimantas Sidaras vært daglig leder siden i vår. – Jeg kom til Norge fra Litauen i 2012, forteller han. – Min første jobb var hos Handz On ved Jessheim Storsenter på Østlandet. Her hadde jeg en fantastisk flink sjef og læremester, og han lærte meg det som trengs for å gjøre en 100 % perfekt jobb. Etter hvert ble jeg teamleder og kunne selv lære opp nye kolleger. Dermed følte jeg meg klar for å overta ledelsen her i Stavanger, og jeg kom hit i februar 2015. Hver Handz On-avdeling drives på franchising-basis, og min tidligere sjef på Jessheim er nå min partner i selskapet her i byen.

Perfeksjonist som er levende opptatt av jobben

– Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag, sier Algimantas videre. – Det er veldig givende å vite at vi gjør en jobb som svarer til kundens forventninger. Vi har faktisk ikke fått en enste klage til nå. Vi har ekspertisen, og vi vet hva som er godt for bilen mht vaskemidler og kjemikalier. Vi har lidenskap for faget vårt og et klart mål om å bli omtalt som de aller største ekspertene på bilpleie her i distriktet.

100 % fornøyd «garanti»

Algimantas forsikrer om at hans største fokus er kundeservice. 
– Hos oss er målet at alle kunder skal være helt fornøyd med alt vi gjør. Stol på oss! Skulle noe vise seg å ikke fungere 100 %, er det bare å komme tilbake. Da ordner vi alt utifra kundens ønsker – kostnadsfritt!

Vask utvendig, rengjøring innvendig, polering, lakkrens, lakkskader, bilglass,

salg av dekk & felger…

BILVASK

Medium vask utvendig & innvendig. Felgrens, underspyling, skånsom håndvask, vask av dørkarmer, matter, støvsuging, vask av dashbord og vinduer – fra kr 350,-.

Platinum vask utvendig & innvendig. Avfetting, felgrens, underspyling, skånsom håndvask, grundig vask av dørkarmer, matter, supervoks, gummifornyer på dekk, lister, luftblåsing, grundig støvsuging av hele bilen, rengjøring av interiøret og vask av ­vinduer – fra kr 670,-.

Motorvask – fra kr 200,-.

INTERIØR

Clean Air. Fjerning av røykelukt og annen vond lukt i kupe – fra kr 690,-.

Klimadesinfisering. Bekjempelse av uønsket luft i kupé/klimaanlegg – fra kr 690,-.

Skinnbehandling. Rens og etterbehandling av alt skinn i kupé, for optimal holdbarhet – fra kr 990,-.

Innvendig rens. Luftblåsing, grundig støvsuging, rens av all tekstil, grundig rengjøring av interiøret, vask av matter, vinduer, dørkarmer og dørtrekk – fra kr 1800,-

Innvendig rens & impregnering av all tekstil i kupé – 1 års garanti – fra kr 2500,-.

POLERING

Basic. Inklusiv utvendig medium vask – fra kr 990,-.

Dynamic. Inklusiv utvendig og innvendig platinum vask, utvendig polering, gummifornyer på dekk og lister – fra kr 1400,-.

Handz On sine 3 enkle steg til en ren bil

1. Lever dine nøkler til oss.

2. Dra på shopping eller reise.

3. Hent din skinnende rene bil.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no