ANNONSE

HUS & HAGE

Gratis montering ved kjøp av nytt vindu

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: ColourboxPublisert: 29.08.2015

Fakta:

Blink Hus BT Stavanger

(del av konsernet 
bjerkreim trelast)


Hva:

Byggefirma


Aktuell med: 

Kampanje hvor du får gratis montering ved kjøp av nytt vindu fra NorDan i samme størrelse som originalvinduet.


Kontakt: 

Sentralbord tlf. 51 56 52 00

Kjell Gunnar Wolden tlf. 909 11 008

Eirik Gard tlf. 408 69 850

Post@blink-bt.no

Kjelli@blink-bt.no


Web:

www.blink-hus.no/bt-stavanger

Tåler vinduene dine en vinter til? Når vestlands­været setter inn utover høsten kan det gjøre store skader på kledning og vinduer som ikke lenger er gode nok. Kanskje det er på tide å gjøre noe med problemet?

– Mange av distriktets eldre trehus har alltid behov for vedlike­hold, forteller Kjell Gunnar ­Wolden, som er byggeleder i Blink Hus Stavanger. Det kan være nytt tak, skifte av kledning, etter isolering eller bare bytte gamle vinduer. I samarbeid med kvalitetsleverandøren NorDan har vi nå en kampanje hvor vi skifter vindu og all montering er inkludert i prisen. Du betaler bare for selve vinduet.

Mye penger å spare

Denne form for rehabilitering er virkelig et håndverk, hvor det er nødvendig med fagfolk, sier Wolden til Lokalavisen. Vi har sett veldig mange eksempler på dårlig utført arbeid, og er ofte ute på oppdrag hvor vi må rette opp dårlig arbeid utført av andre. Mange utenlandske arbeidere kjenner ikke til Vestlandsværet og norske håndverk tradisjoner. I vår kampanje tar vi ut det gamle vinduet, setter inn nytt, og lister ferdig både innvendig og utvendig. Enkelt og greit. Vi har mange erfarne norske tømrerlag som vi setter på slike oppdrag, og har nå kapasitet til å gjøre det utover høsten. Vårt tilbud er komplett, og kundene setter pris på at montering er inkludert. Her er det penger å spare, sier bygge­lederen i Blink Hus ­Stavanger, som er en del av Bjerkreim ­Trelast ­Gruppen.

Levetid 60 år

Å lage vindu som tåler vårt røffe og krevende klima er en egen vitenskap, mener Olav Hjørungnes. Han er daglig leder for Nor Dan Stavanger. I snart 90 år har vår fabrikk jobbet steinhardt for hele tiden å utvikle det perfekte vindu for det norske klima. Vi beregner at et vindu skal ha en levetid på 60 år, og vi er så trygge på vår produksjon, at vi gir hele 30 års garanti mot sopp og råte. NorDan er en svært solid bedrift og er markedsleder i Norge, og eksporterer i tillegg til mange andre land.

Dagens vindu fra NorDan holder en unik kvalitet. Faktisk er det slik at alle vår standard vindu har innlagt svært god lyddemping. Sammenlignet med våre konkurrenter reduseres den utvendige støyen med inntil 50%. Det er veldig viktig i områder hvor det er mye trafikk, og det gjelder for mange boliger i vårt område her i Rogaland. Vinduet er ­husets øyne, og av erfaring vet vi at det er svært viktig at de som monterer det nye vinduet, er fagfolk. Selve innsettingen er halve jobben, og her er det lett å gjøre feil. Ved å skifte vindu sparer du på oppvarmingskostnadene, ­reduserer utvendig støy og forbedrer inneklimaet.

God investering

Kanskje har du planer om å selge huset om noen år, og tenker at kledning og vinduer tåler en stund til? Det er ingen selvfølge at de gjør det, og dessuten øker du verdien betydelig med å ha gjort jobben. – Folk flest er veldig opptatt av boligen sin, mener Kjell Gunnar Wolden. Vann er ofte husets verste fiende, og det skal ikke mange utettheter til, før vannet begynner å gjøre ­skade. Men du ser det ikke med en gang. Når kledningen først har begynt å råtne, og det lekker inn i vinduene, kan det gå mange år før du er klar over hvor store ­skadene har blitt.

– Dette kan være vanskelig å oppdage. I enkelte tilfeller vil det også være smart å skifte hele vinduet dersom glasset er punktert. Dette fordi nye vinduer isolerer mye bedre, og det er enda større fokus på vindtetting i dag enn tidligere. På en hel enebolig er det mye penger å spare på strømutgifter iløpet av et år. Vinduer som er mer enn 20 år gamle slipper ut ca 2,5 ganger mer varme enn nye vinduer. Når du vet at jobben er gjort, slipper du også å gå og bekymre deg for hva galt som kan skje. Det er viktig for de fleste som eier sin egen bolig.

Fornøyd kunde

Noen boligeiere har allerede gjort denne viktige jobben. Lokalavisen har snakket med en fornøyd kunde i Poppelveien i ­Stavanger. – Vi hadde gått og visst at vi måtte gjøre det lenge, sier Michaela Haaland og Trond Magne Haaland til Lokalavisen. Til å begynne med var vi i ­kontakt med flere forskjellige mindre ­firma, men opplevde mange som usikre og useriøse. Til slutt bestemte vi oss for å få jobben gjort av Blink Hus ­Stavanger. Vi fikk fast pris, og jobben ble gjort på noen få dager. Vi er veldig glad for at vi endelig har fått gjort dette viktige og nødvendige vedlikeholds­arbeidet.

Trenger du hjelp?

Er dette noe som er aktuelt for deg? Vår kampanje starter i neste uke, og vi er klare til å komme på befaring, sier byggeleder ­Wolden. Vår hovedkampanje er at du får gratis montering ved kjøp av nytt vindu fra NorDan, men når vi er på selve befaringen kan vi gjerne se på andre ting også.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no