ANNONSE

HUS & HAGE

Gratis ­montering 
av nytt kjøkken

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Montér


Publisert: 29.08.2015

Varehussjef Rune Løining og kjøkkenansvarlig Helene Gilje hos Montér Stormarked Forus.


Fakta:

Montér Stormarked Forus

Hva:

Distriktets største Byggevarehus


Hvor:

Maskinveien 7, Forus


Aktuell med:

Kampanje på gratis montering av nytt kjøkken fra AUBO.


Kontakt:

Sentralbord tlf 476 03 300

Helene Gilje tlf 916 67 880


Web:

www.aubo.no

www.monter.no

Går du med planer om å bytte kjøkken? Da skal du ta deg tid til å studere den danske kvalitetsleverandøren AUBO. Akkurat nå kan du få flott design til god pris og gratis montert.

– Vi starter en kampanje allerede på mandag, forteller kjøkkenansvarlig hos Montér Stormarked Forus, Helene Gilje. Sammen med varehussjef Rune Løining inviterer de alle interesserte kunder til visning av den nye kjøkkenavdelingen. – Vi har bygget ny utstilling og har 12 flotte kjøkken utstilt. Av erfaring vet vi at det er mange som utover høsten velger å gå til innkjøp av nytt kjøkken. Våre konsulenter står klare til å hjelpe deg med tegning og de mange valgene du må ta, sier ­Helene.

Dette gjør du

– Ta med deg en enkel plantegning og gjerne et bilde av selve kjøkkenet, forteller Helene Gilje til Lokalavisen. – Det beste er om du ringer ut på forhånd og avtaler en tid. Sammen med konsulenten tegner vi opp ditt nye kjøkken med de valg som er tilpasset dine behov og ønsker. I vår kampanje som starter mandag 31. ­august, tilbyr vi ­gratis montering. Vi vet av erfaring at montering fort koster både 15 og 20.000, og at det er stor variasjon på kvalitet på de forskjellige firma som driver med montering. Vi har håndplukket de beste montørene og tilbyr nå gratis montering til alle som kjøper nytt kjøkken av oss til over kr 40.000,- i kampanjeperioden. Penger spart er penger tjent.

Boligens viktigste rom

– Før hadde kjøkkenet en annen rolle enn i dagens samfunn, mener Helene. – Kjøkkenet er blitt det viktigste rommet for stadig flere. Det brukes til mye mer enn bare å lage mat, og i mange familier er det på kjøkkenet det skjer. Her kombineres matlaging, gode måltider, lekselesing, eller forskjellige aktiviteter. Rommet brukes stadig oftere som generelt samlingspunkt for familien, eller sammen med besøkende.

Hvordan skal du planlegge kjøkkenet?

– God planlegging kan ofte være avgjørende for å få det perfekte kjøkkenet, forteller den erfarne kjøkkenkonsulenten hos Montér på Forus. – Det er mange ting som bør bli tatt med i betraktningen for at resultatet skal bli et funksjonelt kjøkken du kan benytte, og ha glede av i mange år. Når du skal planlegge et kjøkken, er det viktigste at det skal fungere godt og dekke behovene dine. Derfor er det viktig å bruke våre eksperter på dette planleggingsarbeidet. Hvilken stil liker du, og hva skal du oppbevare? Hvordan bruker du kjøkkenet? Hvordan skal frontene være og hvilken benkeplate skal du velge? Hvis du har en stor familie som alle liker å være på kjøkkenet samtidig, er det viktig med smarte og fleksible løsninger.

– Et nytt kjøkken vil alltid være en stor investering for de fleste. Det er derfor viktig for oss å være en del av planleggingen når kundene skal velge rett løsning, opplyser Helene. – Våre kunder setter veldig stor pris på at vi bruker erfarne kjøkkenmontører til montering. Det gir stor trygghet når det er fagfolk som står for den siste finish, og ekstra kjekt når monteringen i denne kampanjen er gratis.

Kjøkkentrekanten

Plassering av kjøleskapet, koketoppen og vasken er ganske vesentlig i et kjøkken.

– Disse tre enhetene skal helst danne en trekant, noe som vi mener vil gi det optimale arbeidsmønsteret. Dette blir på fagspråket kalt for arbeidstrekanten i et kjøkken. Har du kort vei mellom disse, blir det en mer effektiv og behagelig jobbing på kjøkkenet ditt. Prinsippet går ut på å plassere kjøkkenets tre viktigste funksjoner med kort avstand til hverandre. Rommets form er med på å avgjøre hvordan kjøkkenet skal organiseres. Våre kjøkkenkonsulenter er her for å hjelpe kjøper til en god løsning både i funksjon og design, sier Helene Gilje til Lokalavisen.

Dansk design

– I mange sammenheng er innen interiør er vi vant til at danskene slår til med høyt håndverksmessig kvalitet, og strålende moderne design. AUBO leverer kjøkken, bad, vaskerom og garderobe i alle prisklasser og spesielt tilpasset dine rom. Valgmulighetene er mange. AUBOs produkter er av høy kvalitet, og vi tilbyr helt «lydløs lukking» ettersom våre hengsler har dempere og våre skuffer er fulluttrekksskuffer – også med dempere. Når det gjelder benkeplater kan du velge mellom granitt, kompositt, stål, corian, heltre og laminater i veldig mange forskjellige utførelser og farger. Vi hjelper deg med å finne det rette produktet, sier Helene.

Rabatter

I tillegg til det spesielt gunstige kampanjetilbudet om gratis montering, kan det også kombineres med gode rabattordninger du kan oppnå på andre måter. Montér har rabattavtale med en rekke organisasjoner som for eksempel Huseiernes Landsforbund, Obos og Bate. Dersom skifte av kjøkken er en del av et større oppdrag via en byggmester som har avtale med Montér, vil det lønne seg å kjøpe kjøkken hos oss, sier Helene.

Velkommen til oss på Montér Stormarked Forus

Vår sentrale plassering midt på Forus gjør at det er lett for kunder i hele distriktet å treffe oss, forteller Rune Løining til Lokalavisen. Vi har en stor kjøkkenavdeling med veldig spennende og flotte produkter. Mange ganger ser vi at det er praktisk å diskutere kjøkken, når alle byggevarene er i samme lokale. Skal du teste ulike farger, parkett eller laminat og se hvordan de passer sammen på det nye kjøkkenet ditt? Da er det bare å finne ulike gulvtyper og prøve. Det er svært nyttig og enkelt når du skal gjøre mange valg. Montér er heleid av Optimera som er landets største byggevareleverandør til private og profesjonelle. Vi setter vår ære i å levere produkter av høy kvalitet fra anerkjente leverandører. Vårt slagord er offensiv, personlig og profesjonell.

Ta kontakt eller bestill katalog

– Dersom du ønsker å benytte deg av dette tilbudet, er det bare å ringe for avtale om tid, sier Helene Gilje. – Da er du sikret å få tid hos en konsulent som kan hjelpe deg med å tegne kjøkkenet. Ta gjerne turen innom uten avtale for å se på utstillingen. Her kan du lete deg fram til løsninger som du foretrekker, og som vi etterpå hjelper deg med å sette sammen på best mulig måte. Dersom du vil ha tilsendt en katalog, går du innpå www.aubo.no, «bestill katalog» og legger inn navn og adresse. I løpet av noen dager får du katalogen tilsendt i postkassen din.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no