ANNONSE

HANDEL & SERVICE

Luftige svev med Figgjo i Brussel

Tekst: Ingveig Tveranger


Publisert: 29.08.2015

Figgjo leverer sine produkter til konseptet «Dinner in the Sky» i Brussel. Her ser du blant annet Strøk Verde og Strøk Base tallerken med høy kant. 


Figgjo har tatt porselenet ett hakk opp med å levere til konseptet «Dinner in the sky». Figgjosjefen selv fikk oppleve et gourmetmåltid 50 meter oppe i luften.

En gigantisk heisekran løfter et spisebord med sitteplass til over 20 gjester og flere kokker høyt opp i luften. Her nytes smakfulle retter og god drikke i spekta­kulære omgivelser.

«Dinner in the sky» er nå blitt et verdensomspennende fenomen, der ledende kokker serverer sine retter til folk som vil ha det «lille ekstra» til sin middagsopplevelse. Det betyr et dekket bord med spesialstoler rundt. I midten står kokker og lager maten som serveres til gjestene opp mot 50 meter oppe i luften. Konseptet tilbyr både lunsj- og middagserveringer i et begrenset tidsrom på en måned.

Dinner in the Sky

I mai 2006, gikk kommunikasjonsbyrået Hakuna Matata og The Fun Group sammen og laget et barns drøm: et flygende middags­bord døpt Dinner in the Sky (dinnerinthesky.com). ­Konseptet fungerte som en arena for 22 unge europeiske restauranteiere. I dag opererer «Dinner in the sky» i hele 45 land, i bl.a. Frankrike, Australia, Israel og Canada.

Denne gangen leverte Figgjo sammen med Debecker, som er figgjos forhandler i Belgia, en rekke produkter til middags­serveringer i luften over ­Brussel. – For oss er det gøy å tenke på at folk nyter et godt måltid på våre tallerkener når de velger et så utradisjonelt konsept for sin matopplevelse, sier Simmer ­Vikeså, administrerende direktør i ­Figgjo AS.

Det er en rekke ulike produkter fra Figgjo Base som har fått seg et luftig svev med deilige gourmet­retter i Brussel. Vikeså var selv tilstede på middagen. – Det er både spennende og utfordrende å nyte mat så høyt oppe i luften. Men når vi vet at sikkerheten er i førstesetet er det bare å slappe av og kose seg, og det gjorde jeg virkelig, sier han.

- For oss Figgjo-folk er det jo ekstra kjekt og ekstra godt når maten serveres på våre egne tallerkener, så dette anbefaler jeg til alle som har lyst, smiler han.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no