ANNONSE

HUS & HAGE

totalpris 16,5 mill. kroner – god avkastning


Investeringsmulighet i ni ­boliger med leie­kontrakt

Tekst & foto: Svein Kåre EdlandPublisert: 26.09.2015

Fakta:

EIE Eiendoms­megling


Hva:
Eiendomsmeglerfirma i Stavanger


Aktuell med:
Tilbyr for salg ni utleieenheter med leie­kontrakt i tre år.


Kontakt:
Michael R. Myhre

Telefon 915 37 554 


Web:
www.hinnagaarden.no

www.eie.no/stavanger

Synes du det er irriterende dårlig avkastning med sparepenger i banken? Da skal du vurdere å investere i utleieboliger sentralt i Stavanger.

 

– Vi har fått for salg en ­spennende mulighet innen eiendom, forteller Michael R. Myhre i Eie ­Eiendomsmegling til Lokal­avisen. Investering i utleieleiligheter har vært veldig attraktivt for mange de siste årene, og med et marked som akkurat nå er litt avventende, kan tidspunktet være bra for dette i år. Kvadratmeterprisen i dette prosjektet er gunstig, tatt hensyn til at det er helt nye leiligheter.

 

Selve leilighetene

Det dreier seg om totalt ni utleieenheter med sentral beliggenhet på Hinna. Det er fire leiligheter med to soverom på 76 m2. Alle leilighetene har en egen hybel som kan brukes som et ekstra sove­rom, eler en egen utleie­enhet. Hybelen har eget bad og minikjøkken, slik at den er godt egnet til utleie. I tillegg er det en leilighet på 50 m2 med ett soverom. Leilighetene er helt nye, og du finner informasjon om leilighetene på ­www.hinnagaarden.no.
Leilighetene er nylig leid ut til ett firma med en leiekontrakt på 3 år, og en leieinntekt på 
kr 726.000 per år. Leilighetene er praktiske og fleksible, og selges fullt møblert med hvitevarer og moderne møbler av god kvalitet.

 

Boligutleie som investeringsform

Historisk har bolig i sentrale strøk gitt en god løpende avkastning, i tillegg til en årlig verdi­stigning som har vært svært høy. Selv om markedet nå i Stavanger er litt avventende, er det grunn til å tro at frem­tiden vil vise det samme resultat som tidligere, mener eiendoms­megler Myhre.

Av nettopp den grunn er det mange som går med tanker om å investere penger i utleieobjekter. Selv om den løpende avkastningen ikke er så høy, gjør potensialet for verdistigning dette til en trygg og god avkastnings­mulighet. For mange vil dette også kunne være gunstig skatte­messig. Spesielt med tanke på redusert formuesskatt.

De fleste eksperter forventer at boligprisene i sentrale strøk i ­Norge skal stige videre. På lang sikt er det forventninger om at bolig­prisene minst følger den gene­relle prisveksten i samfunnet.

 

God beliggenhet

Når du skal vurdere denne form for investering, er sentral beliggenhet svært viktig. Hinna er et attraktivt område med kort vei til det meste. Du finner stort utvalg i butikker i gåavstand fra leilighetene. Området har også mange gode turmuligheter. I fremtiden vil det bli stadig større fokus på nærhet til kollektiv transport. Våre byer vil få redusert bilbruk, og med tanke på utleie er det viktig å ligge i det som nå er blitt kollektivaksen mellom Stavanger og Forus. Leilighetene i Hinnagaarden er attraktive for mange som jobber på Forus eller i Jåttåvågen med alle firmaene som har etablert seg der de siste årene.

 

Investeringen

Utbygger legger opp til at leilig­hetene legges inn i et aksje­selskap, som gir en rekke fordeler for den som ønsker å investere. Leilighetene er priset til totalt 
kr 16.500.000 for alle ni utleie-enhetene ferdig møblert. Med en leieinntekt på kr 726.000 pr år pluss moms, gir dette en ­løpende avkastning på 4,4 % av kjøpesummen. For å beregne den totale avkastningen over tid må en kjenne til verdistigningen i peri­oden. Avgjørende for den endelige avkastningen vil renten på utlån ha stor betydning. Alt tyder på at vi vil ha lave renter i ­mange år, og uansett er det i dagens ­marked enkelt å sikre renten i ti år til gode betingelser. Med lave ­renter er sannsynligheten stor for at ­investering i utleieboliger sentralt i Stavanger vil gi god avkastning og være ypperlig som en frem­tidig inntekt i pensjonstiden.

 

Vil du vite mer?

Dersom dette er av interesse, kan du kontakte Michael R. Myhre hos Eie Eiendomsmegling. Meld din interesse. Prospektet vil bli klart i løpet av kommende uke.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no