ANNONSE

KULTUR

Fyller Konsert­huset

Tekst: Pål LarsenPublisert: 26.09.2015

Morten Andersen i Alive-Produksjoner startet i det små. Nå er han klar til å fylle Konserthuset i Stavanger. Alexx Alexxander er klar for Stavanger.

– Vi snakker om norges­historiens største illusjon­produksjon. Alexx Alexxander kommer med 20 tonn utstyr for å glede alle, sier Morten Andersen i Alive-Produksjoner.

Andersen startet sitt produksjonsselskap høsten 2012. Siden den gang har det blitt levert flere opptredener fra forskjellige artister. Det dreier seg om konserter, stand-up og nå illusjon på det høyeste nivået.

– Det er klart jeg tok en stor sjanse da jeg forsøkte meg på Alexx Alexander i Konserthuset. Noen ganger skal man ta sjanser, og det ser ut til å gå bra. Billettsalget er i hvert fall mer enn godkjent, synes jeg.

17.oktober i Stavanger

Forberedelsene for Andersen har vært mange for å få showet med Alexxander i mål. 17. oktober er det klart, og billettsalget har gått over all forventning.

– Vi er meget godt fornøyd med salget av billetter.

Så godt fornøyd at det er satt opp ekstraforestilling.

– Hovedshowet klokken 20.00 er snart utsolgt, det er satt opp en forestilling klokken 16 der det også fylles opp.

Hvem er så denne Alexx Alexxander som skal fylle opp Stavanger konserthus?

Han er født og oppvokst i Tønsberg, og allerede som 5-åring fattet han interesse for trylling. I dag kaller han seg ikke for tryllekunstner, men illusjonist. Drømmen hans var å reise land og strand rundt for å vise folk hva han kunne. Det har han i aller høyeste grad klart.

– Forestillingen han kommer med til Stavanger varer i to ­timer, pluss en liten pause, sier Andersen.

God respons

Når Alexx Alexxander kommer til Stavanger har han med seg gode tilbakemeldinger, blant annet fra media. Terningkastene er gode, og går fra både 5 og 6.

På høyde med det aller beste av magi man ser i hele verden», skrev VG. En svensk anmelder som har sett mange lignende show sa; Alexx har en helt egen presentation av tricken och illusionerna. Publiken älskar Alexx och showen. Det siste var det Christer Nilsson, Svensk Magiarkiv som uttalte etter et av hans show.

– Det blir utrolig spennende, og dette er jo noe alle familiemedlemmer kan få med seg. En fin underholdning en lørdag for store og små, sier arrangører av det hele, Morten Andersen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no