ANNONSE

NÆRINGSLIV

Velkommen til hyttemesse på Sinnes i Sirdal!

Lørdag 10. oktober arrangeres det hyttemesse på Sinnes i Sirdal fra 11–16. Sinneshyttå sin lagerhall transformeres til messeområde med utstillere innen hytte og fritid. Aktiviteter for hele familien vil foregå i løpet av dagen, bl.a. skyting på blink med skiskyttere fra skigymnaset.

Sirdal har per i dag ca. 4000 fritidseiendommer, i tillegg til en rekke prosjekterte. Utstillerne på messen tilbyr varer og tjenester knyttet til hytter og fritid, det være seg hytteinteriør, husflidsprodukter, rørleggere, murere etc. Sinneshyttå tilbyr også visning av ferdigstilte og påbegynte hytter.

I løpet av dagen vil det foregå en rekke spennende aktiviteter for hele familien. RISA stiller med gravemaskin som store og små barn kan få prøve. Med Sirdal Fjellgolf kan man få prøve et slag eller to. Skiskyttere fra Skigymnaset stiller med skiskyttergevær til skytekonkuranse på blink, for de som ønsker å utfordre dem. Det vil også være hoppeslott og ansiktsmaling for de minste, samt riding på hest.

Hyttemessen på Sinnes arrangeres i samarbeid mellom Sinneshyttå og Sirdalsferie AS.

For mer informasjon kontakt en av følgende:

Linn Skåre, Marked- og eventansvarlig, Sirdalsferie AS. Telefon: 466 38 108. E-post: linn@sirdalsferie.com

Tor Sigve Vik, daglig ­leder ­Sinneshyttå. Telefon: 977 29 183. E-post: tor.sigve.vik@­sinneshytta.no

Kort om bedriftene:

Sinneshyttå – hytteprodusent startet i 1997 av Tor Sigve Vik. Sinneshyttå utviklet en egen bygge­stil med fokus på lokal bygge­skikk og tradisjon i hytter.

Sirdalsferie AS – privat aksjeselskap med formål å utvikle reise­liv og reiselivsrelatert virksomhet gjennom produkt­utvikling og markedsføring.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no