ANNONSE

HANDEL & SERVICE

den unike nisjebutikken «top man» i langgata utvider sortimentet


Satser stort på Polo Ralph Lauren

Tekst: Helene Stenhaug


Publisert: 24.10.2015

Polo Ralph Lauren corner har et kjempeutvalg. – Vi hjelper deg, sier Einar Østerhus og Melisa Mehreinic.


Fakta:

Top Man

HVA: 

Eksklusiv merkevarebutikk med herreklær for alle aldersgrupper. Her finner du alt fra fritidstøy, sko og tilbehør til de flotteste selskapsdressene


HVOR: 

Langgata 12 (Gågadå)


AKTUELL MED:

Nytt Polo Ralph Lauren corner


KONTAKT:

Tlf 51 66 18 40

post@topman.no


WEB:

www.topman.no

– Vi satser stort. Nå kommer endelig Polo Ralph Lauren til Top Man, hvor vi tilbyr det største utvalget i distriktet, sier Per Bjelland. Dette var prikken over i-en for den kjente merkevarebutikken. Her finnes det nemlig så mye, mye mer...

Året var 1982 da Top Man fikk se dagens lys i Sandnes. Det var stort å få merkevarer til byen, og den gang som nå, så satset Per og medeierne stort. Folket jublet over det eksklusive utvalget, og til og med avisen skrev om dem. Aftenbladets kritiske spørsmål var; «Kor lenge går det?» Svaret overrasket alle. 33 år senere fortsetter butikken med stor suksess. Men butikkens storhetstid startet faktisk for lenge siden.

– Allerede kort tid etter oppstart havnet vi på Topp 3 i oversikten over beste herrebutikker i landet. Vi har i alle år etter dette klart å holde oss på topp 10 lista. Alt mellom 3. og 9. plass, smiler Bjelland.

Hva er det som får butikken til å nå topplistene – gang etter gang?

5-stjerners butikk

Det føles som et 5-stjerners hotell. Eller skal jeg si butikk. Idet du entrer døren til Top Man fra Langgata kommer du inn i verden full av skatter, hvor utvalget virker like viktig som utstillingene på et museum. Fra inngangen speider du utover 600 m2 av klær, sko og tilbehør. Både selskapsdresser og fritidstøy. Klær for menn fra konfirmant til pensjonist, og alt i mellom. Butikken er dekorert med smakfulle detaljer som Retro-telefoner (som en gang fungerte), peispryd og gamle kofferter fra Bjellands reiser. Sortimentet er merkevarer av ypperste kvalitet. Utvalget henger oversiktlig etter merkevare og er delikat fremstilt av deres visual merchendiser, Silje, som er datteren til Per. Hun har skapt en rekke unike utstillinger av komplette antrekk. En fryd for øyet.

– Her liker vi å inspirere. De ferdige antrekkene hjelper deg med å visualisere din egen stil. Her er det rom for mange ideer, sier Bjelland.

Kvalitet fra topp til tå

Hos Top Man får du alt du trenger til alle anledninger, fra topp til tå. Alt fra undertøy til laptop-veske, dressjakke, hverdagsjakke og skjerf og lue – og la oss ikke glemme skoene.

– Vi har tatt inn et lite, men unikt utvalg av sko. Det utgjør antrekkets helhet, og buksen du velger, vil passe perfekt til en av skoene i butikken, forteller Per som påpeker at feil form eller stil på skoene kan ødelegge buksa. Hos Top Man får du hjelpen du trenger.

– Dessuten vil mannen få servert antrekket på et brett, da er det fint at alt han trenger finnes her, smiler Per.

Han forteller at selv om det er mange menn som kommer med handlelapp fra kona, så er det også flere som har en formening om hva de ønsker. De trenger bare litt hjelp.

– Hos oss blir mannen alltid fornøyd. Vi hjelper ham fra han kommer inn døra, til han forlater med et smil. Det varierte utvalget gir rom for ulike personlige stiler.

Per og personalet har spesialkompetanse innen faget, og med sin unike serviceinnstilling hjelper de menn i alle aldre med å finne antrekk. Enten for en spesiell anledning eller en helt ny garderobe som passer både jobb, hverdag og fest.

Ren merkevarebutikk

Top Man har alltid vært en ren merkevarebutikk. Dette betyr at de har kvalitetsklær fra ulike poplulære merkevarer. Klær som ikke alle andre har.

– Det er viktig for oss å skille oss ut. Her vil du både finne det klassiske og noen innslag av 
moderne, kreative kreasjoner.

Merkene som tilbys hos Top Man er: Polo Ralph Lauren, GANT, SAND, TIGER, State of Art, Scotch and Soda, Oscar Jocobsen, Manuel Ritz, Armani Jeans og Matinique. Sko er blant annet fra Playboy, Lloyd, Tiger, Sand og Armani.

Top Man har egen selskapsavdeling, hvor du finner alt du skulle trenge. Her er også ferdige antrekk laget klart for din inspirasjon.

Siste innslag i butikken er 
Ralph Lauren, som har fått sin egen seksjon.

– Vi har jobbet i 5 år med å få Ralph Lauren til butikken, så nå er vi veldig førnøyde, sier Per.

Eksklusive Polo Ralph Lauren

Det er ikke hvem som helst som selger dette merket. Top Man har i flere år ønsket å få inn merket, og nå er det endelig på plass. Men det har vært litt av en opplevelse.

– Polo Ralph Lauren er veldig selektive. I flere år har vi sendt bilder fra butikken og gjort små endringer i sortimentet etter 
deres ønsker. De har nemlig mange spesifikasjoner for butikkene de velger, men nå kom vi endelig gjennom nåløyet, og fikk distriktets største utvalg.

Polo Ralph Lauren har de siste ukene hatt ulike fagfollk hos Top Man. Først ble interiøret designet i NY, deretter produsert i Sveits. Etterpå kom alt i en lastebil hvor en skotte kom og lakkerte hyllene og monterte opp alt til perfeksjon.

– Når butikken var på plass, fikk vi kurs fra en av Polo Ralph Laurens representanter i det å brette klær og legge dem i hyllene. Når du har jobbet i butikk i over 50 år, så har man jo brettet noe tøy, men Polo Ralph Lauren har altså sine egne spesifikasjoner.

Resultatet?

– Det ble utrolig lekkert. Nå har kundene våre enda en merkevare å velge mellom. Vi er veldig stolte over butikkens utvalg, og ser frem til å hjelpe menn med å finne antrekk til vinteren og ­sesongens julebord.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no