ANNONSE

HANDEL & SERVICE

rasmussen elektro på sola tilbyr belysning i alle stiler og prisklasser


Ny bolig på 1–2–3

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 24.10.2015

Vi hjelper deg å fornye bolimjøet, sier (fra venstre) Marianne Joa, Tonje Rasmussen Seland og Hanne Bøe.


Fakta:

Rasmussen Elektro
HVA:

Belysningsbutikk med solid fag­kompetanse. Egne elektromontører for installasjon. Stort utvalg av lys­kilder – all slags pærer og lysrør.


AKTUELL MED:

Stort butikkutvalg. Hjemmebesøk for privat og bedrift.


HVOR:

Solakrossvegen 8, Sola. 
Gratis parkering like utenfor døren.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, tirsdag, onsdag 

og fredag kl 10.00 – 16.30

Torsdag kl 10.00 – 18.00

Lørdag kl 10.00 – 15.00


KONTAKT:

Telefon: 51 65 65 33

E-post: butikk@rasmussen-elektro.no


WEB:

www.rasmussen-elektro.no


Facebook:

Rasmussen Elektro As

Drømmer du om forandring i bomiljøet? – Belysning skaper både stemning, trivsel og fremhever interiøret. For mange er det like viktig som valg av kjøkkenløsning, sier lyskonsulent Tonje Rasmussen Seland. Rasmussen Elektro på Sola hjelper deg å fremheve boligen din.

Lys er et viktig steg i innredningen. Er renoveringsprosjektet ditt av store dimensjoner? Kjøpt din første leilighet? Eller vil du bare friske opp noen rom? Rasmussen har alt du drømmer om innen belysning. I alle stiler, til alles budsjetter. Kunnskapen deres kombinert med ønskene dine er det som skaper liv, trivsel og stemning i boligen din.

– Se for deg et rom med bare dagslys. Se deretter for deg stuen din perfekt belyst. Alle har en drøm om hvordan rommet skal se ut, og belysning spiller her en viktig rolle. Du kan fremheve, lage stemning eller arbeidslys, og ikke minst – dekorere rommet i din stil, sier Tonje.

En ny følelse av hjemmet ditt kan altså bli skapt med lys, men hvor starter du?

Steg 1: Hva ønsker du?

Det er flere spørsmål å stille seg når man skal velge ut belysning.

«Hva trenger jeg?» Svaret forteller hvor det er et praktisk behov for ekstra lys. Er kjøkkenet for mørkt eller trenger du et mildere lys på soverommet?

«Hvilken stemning ønsker jeg?» Svaret kartlegger hvor det er behov for koselig stemning, fokusert lys eller dimmet og romantisk. Som igjen bestemmer belysningen.

«Hvilken stil ønsker jeg?» ­Enten du vil ha det klassisk, ­urbant eller romantisk, så finner du hele spekteret hos Rasmussen Elektro.

Få ekspertene hjem til deg

Er du usikker på stil- og belysningsløsninger, så er det hjelp å få. Ta gjerne turen til butikken på Sola først, for å bli inspirert av det varierte utvalget. Deretter kan du ringe for å avtale et hjemmebesøk.

– Vi hjelper deg med både stil og belysning, og å finne den riktige løsningen til dine ønsker og budsjett, forteller Tonje. Hun var nettopp hjemme hos et ungt par for å hjelpe dem med lys til deres første hjem.

Steg 2: Er det rom i budsjettet?

Over til alvorspraten. Eller ikke – det behøver ikke å koste all verden med ny belysning. Hos Rasmussen Elektro finner du et stort utvalg for de fleste budsjett.

– Vi hjelper deg med å finne en løsning som passer til budsjett. Enten du vil spandere mye eller stramme litt inn, sier Tonje.

Denne løsningen hjelper lyskonsulentene deg med på hjemmebesøket.

Steg 3: La det bli lyst

Så du vet hvilken stil, og hvilke lamper du ønsker? Flott! Neste steg er installasjon. Ønsker du å få hjelp, er du i gode hender. Rasmussen Elektro har over 27 års erfaring fra bransjen og er en helhetlig belysningstilbyder. Ikke bare tilbyr de butikk og lyskonsulenter til hjemmebesøk. De har også dyktige elektrikere som installerer alt av belysning. Du kan nemlig slappe helt av når du har dyktige fagfolk som følger deg fra starten til ferdig resultat.

Håndplukkede varer til hus, hytte og kontor

Enten du ønsker å lyse opp hagen, få leselys til sengekanten eller gi stuen en ny look, så finner du utvalget hos Rasmussen Elektro. De hjelper også bedrifter med belysning til større og mindre områder. Utvalget er blant regionens beste.

– Vi håndplukker alle våre lamper. Med årevis erfaring vet vi hva som er bra kvalitet og ikke. Det går ikke nødvendigvis på pris. Du kan like gjerne få bra kvalitet ned til noen hundrelapper, forklarer Tonje.

Hos Rasmussen Elektro finner du belysning for enhver stil og fra ulike tider. Fra det moderne og urbane til det klassiske.

– Hos oss legger vi vekt på det norske og nordiske designet. Ellers har vi en del italiensk, og et variert utvalgt fra internasjonale designere.

Ny bolig i dag

– Riktig lys kan forvandle et trist og kjedelig rom, til et vakkert og spennende rom, sier Tonje, som har vokst opp med lidenskapen for lys i familiebedriften.

Hun og det dyktige teamet hos Rasmussen Elektro vet hvordan du kan få maksimalt ut av boligen din – med riktig belysning.

Ta turen til Sola for inspirasjon.  Vintersesongen blir jo ekstra koselig med stemningsfullt lys.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no