ANNONSE

HANDEL & SERVICE

sofacompany.com – lekker dansk design direkte hjem til deg uten fordyrende mellomledd 


Nettbutikk med suksess 
– nå med nytt showroom

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 24.10.2015

Daglig leder i Sofacompany.com, Bjørn Bjerga, ønsker velkommen i sofaen.


Fakta:

Sofa­company.com

HVA:

Nettbutikk med suksess innen salg av sofa, sofabord og lenestoler i ­Danmark åpnet norsk avdeling i ­Stavanger for et halvt år siden.


AKTUELL MED:

Godt salg på nettet har ført til eget showroom for kunder her i distriktet.


HVOR:

Sjøhagen 3, 4016 Stavanger


ÅPNINGSTIDER:

Mandag kl 15.00 – 19.00

Lørdag kl 11.00 – 14.00


KONTAKT:

Telefon: 91 85 19 84

E-post: info@sofakompaniet.no

En ny møbelhandler er kommet til distriktet – og målet er helt klart å konkurrere med det som finnes av kjente møbelkjeder og -butikker. Navnet er Sofacompany.com, og virksomheten er basert på salg av sofaer, sofabord og lenestoler – på nettet.

Etableringen av nettbutikken Sofacompany.com i Stavanger skjedde for et halvt år siden, og responsen i markedet har vært meget god. Dermed ble det naturlig å få på plass et showroom/kontor hvor alle som ønsker, kan ta møblene nærmere i øyesyn. Showrommet i Hillevåg er åpent to dager i uken, og nettbutikken har alltid åpent!

Bjørn Bjerga har 25 års erfaring i møbelbransjen – bl.a. som innkjøps-/sortimentssjef i en av landets største møbel- og interiørkjeder. Han er derfor godt kjent med hva som rører seg innen dansk/skandinavisk møbeldesign.

I de senere årene har Bjerga hatt et nært forretningsmessig samarbeid med det danske ekteparet Cathrine og Christian Rudolph Christiansen som startet Sofacompany.com i Danmark.

Sofacompany.com er en dansk møbelbutikk på nettet, med eget designerteam og egen produksjon. Visjonen er å tilby designmøbler av høy kvalitet til konkurransedyktige priser gjennom direkte salg til kunde uten fordyrende mellomledd.

Sofacompany.com sine møbler skal ikke bare være funksjonelle, de skal også være originale og utformet på et estetisk høyt nivå med øye for de minste detaljene.

Etablering av 
Sofacompany i Norge

Ekteparet Rudolph Christiansen og nettbutikken Sofacompany fikk raskt suksess i Danmark, og teamet som står bak, ble utvidet med flere nye medarbeidere på laget. Da var det på tide å kikke utenfor landets grenser. Hva med en egen avdeling i Norge?

Dermed ble Bjørn Bjerga invitert inn som partner og daglig leder for Sofacompany.com i Norge, en utfordring han absolutt kunne tenke seg. I februar 2015 fikk norske møbelbutikker en konkurrent på nettet, og resultatene lot ikke vente på seg.

Når møbler av høyverdig skandinavisk design koster langt mindre enn det man er vant til andre steder, har Sofacompany.com god grunn til å få godt fotfeste også i det norske markedet. Og nettbutikken i Stavanger selger i dag møbler over hele landet.

Ingen fordyrende mellomledd er nøkkelen.

Daglig leder Bjørn Bjerga forteller til Lokalavisen at grunnidéen bak Sofacompany.com er såre enkel.

– Vi designer, utvikler, produserer og selger selv. Dermed har vi hånd om hele verdikjeden og unngår fordyrende mellomledd. – Vi har ikke en stor kjede av ­butikker med det som følger med av lagerhold, kjøp eller leie av lokaler etc. Vi har ikke mange ansatte som med sine lønninger vil påvirke budsjetter og priser. Og vi lager ikke kataloger eller brosjyrer i ­store opplag som skal spres ut til diverse kundegrupper. Dermed kan vi på grunn av lave kostnader legge høy kvalitet og utsøkt design inn i våre produkter – og likevel selge møbler til en langt lavere pris enn våre konkurrenter, direkte hjem til kunden.

Vi ønsker å utfordre den eksisterende møbelbransjen ved å skape lekker møbeldesign av høy kvalitet som alle har råd til. Det kan bare la seg gjøre ved en unik og enkel forretningsmodell der møblene leveres rett til kunden. Og kundene vil oppleve at hos oss får man mye design for pengene.

Kvalitetsmaterialer 
fra hele verden

– God kvalitet behøver ikke å koste mye penger, sier Bjerga videre. – Siden vi sparer fordyrende mellomledd, har vi råd til å bruke de aller beste materialene i våre møbler. Alt i vår kolleksjon er fremstilt av noen av de beste del­komponentene fra hele verden. Det vil si at et skandinavisk design-møbel kan ha tekstiler fra både norske og danske leverandører, tre fra New Zealand og møbelskum fra Sør-Korea. Alt er satt sammen av våre dyktige vietnamesiske møbel­håndverkere – faktisk over 500 i tallet – som gjennomgår en lang opplærings­periode før de blir en del av vårt produksjonsteam.

En unik garanti

Bjerga er stolt av Sofacompany sin garantiordning. – Vi gir 30 måneders garanti på alle varer til bruk i private hjem samt livstidsgaranti på sofarammene.

Nytt showroom åpnet 3. okt.

Foruten at nettbutikken Sofacompany.com presenterer sitt utvalg på nettet, kan du nå også se møblene plassert i grupper i eget showroom i Hillevåg. Adressen er Sjøhagen 3, og byens nyeste «møbelbutikk» har åpent to dager i uken – mandag kl 15.00 – 19.00 og lørdag kl 11.00 – 14.00.

Det er bare å ta turen innom for å bli inspirert til å skape nytt bomilø – og samtidig spare tusenvis av kroner.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no