ANNONSE

REISE

26-dagers cruise: havanna – karibia – københavn, 11. april – 6.mai 2016 med msc opera


Bli med på cruise helt fra Havanna til København

Tekst: Pål Larsen

Foto: Colourbox og Carica/MSC


Publisert: 07.11.2015

Fakta:

Carica Cruise­eksperten

Hva:
Distriktets største tilbyder av cruise


Aktuell med:
26-dagers vår-cruise fra Havanna til København 11. april til 6. mai 2016.


HVOR:
Jakob Askelandsvei 9, 4314 Sandnes

Breigata 11, 4006 Stavanger


Kontakt:
Telefon 51 63 74 00

post@carica.no


Web:
www.carica.no

Bli med på dette flotte cruiset med MSC Opera som starter med flotte opplevelser i Havanna før besøk til deilige øyer i Karibia og «Atlantic Crossing» tilbake til Europa.

 

 

Mandag 11. april:
Stavanger – Havanna

Vi møtes på flyplassen om formiddagen i god tid for innsjekk og fly via Amsterdam til ­Havanna, med beregnet ankomst kl. 14.45. I Havanna får vi transport til vårt hotell og ­felles ­middag.

 

Tirsdag 12. april:
Havanna

Kl. 09.00, Etter frokost blir vi hentet av vår lokale guide som skal ta oss med på en fargerik sightseeing. Vi besøker i dag det gamle Havanna med blant annet General Kapteins Museum, Rom Club Museum, Moro Fortress og Plaza Nueva. Lunsj inkludert underveis, vi må jo smake på den cubanske maten. Transport til skipet for innsjekking.

 

Onsdag 13. april:
Havanna

I dag blir det sightseeing i det ­moderne Havanna som inklu­derer besøk på revolusjons­plassen, Jose Marti minnesmerke, La Rampa etc. Vi besøker også den kjente cocktailbaren ­Floridita, ­Hemmingways stambar for en forfriskning. Lunsj inkludert.

 

Torsdag 14. april: 
Havanna:

MSC Opera seiler kl. 18.00, og vi har deilige havner i vente.

 

Lørdag 16. april: 
Montego Bay, Jamaica

«Mo´Bay» som lokalbefolkningen kaller den, er det livligste ferie­stedet på Jamaica. Med flotte restauranter, spennende butikker, praktfulle strender og med en helt spesiell gjestfrihet er «Mo´Bay» helt klart verdt et besøk.

 

Mandag 18. april: 
Willemstad, Curacao

Willemstad er hovedstaden på øya Curacao som ligger i det ­Karibiske Hav. Her kan vi opp­leve fascinerende bygninger i nederlandsk kolonistil. Et besøk på det flotte Curacao Sea Aquarium kan skilte med hele 400 ekso­tiske ­arter av marint liv. En kan også besøke Cristoffel nasjonal­park eller ta en kanotur rundt små bukter, robust kystnatur og spektakulære klipper.

 

Tirsdag 19. april: 
Oranjestad, Aruba

Øya Aruba har noen av verdens mest fantastiske strender. Opplev hovedstaden Oranjestad, med utendørs marked hvor du får frukt, grønnsaker og diverse kunst og håndverk samt se den flotte nederlandske arkitek­turen rundt omkring i byen. Her kan du shoppe sveitsiske klokker, franske parfymer og flotte ­smykker.

 

Torsdag 21. april: 
Bridgetown, Barbados

Barbados kalles ­taxfreesenteret i østre Karibien. Hoved­staden Bridgetown, ble bygget av ­britiske kolonister i 1628. Inn­byg­gerne har opprettholdt tradi­sjonen med ettermiddags-te og cricket. Her kan en dra på tur til en underjordisk dryppstens­grotte, eller gå gjennom den praktfulle Flower Forest. Strandliv og snorkling for de interesserte.

 

Onsdag 27. april: 
Santa Cruz de Tenerife

Tenerife er den største og mest folkerike av de sju Kanari­øyene, og har sol hele året. Nyt en ­panoramisk bytur i Santa Cruz og besøk pyramideparken, et område som ble oppdaget av Thor Heyerdahl.

 

Torsdag 28. april: 
Funchal, Portugal

Vi besøker Funchal, hovedstaden på øya Madeira, i Altanterhavet. Madeira er kjent for sin imponerende kystlinje, som myldrer av fargerike tropiske blomster. Ta en spennende tradisjonell «kurve­ferd» ned fjell­siden, ­eller kos deg med en «Espetada» i piknik­stil med overblikk over Cabo Girao, den nest høyeste klippen i verden.

 

Lørdag 30. april: 
Lisboa, Portugal

Lisboa er hovedstad og største by i Portugal. Se Jeronimos­klosteret, et vakkert og unikt eksempel på Manueline-arkitektur. Det maritime museet er også verdt et besøk og ikke minst ­Sintra, et av de vakreste stedene i Portugal, sommerresidensen til den portugisiske kongen og aristo­krater.

 

Søndag 1. mai: 
Vigo, Spania

Vigo ligger nord for Portugal, og er man en strandelsker så er denne byen perfekt! Utforsk ruinene Santa Maria de Dozo, besøk det berømte El Berbes, et stort fiske­område, for å se østersmarkedet eller rusle rundt i den gamle ­delen av byen.

 

Tirsdag 3. mai: 
Cherbourg, Frankrike

Cherbourg har alt du ønsker deg fra en fransk kystby – vakre ­hager, koselige små butikker og herlige restauranter. Som havn er Cherbourg også en maritim institusjon og har spilt en stor rolle i forhold til tidlige trans­atlantiske reiser og ubåtbygging.

Fredag 6. mai: 
København, Danmark

Ankomst København om formiddagen, transport til flyplass med ankomst Stavanger på ettermiddagen.

Reisefakta:
Pris per person basert på dobbel lugar:

Innvendig lugar Bella 

kr 26 900,-

Innvendig lugar Fantastica 

kr 27 900,-

Utvendig lugar Fantastica

kr 29 900,-


Balkonglugar og enkellugar på forespørsel


Pris inkluderer:
• Fly KLM/Air France 
Stavanger/Havanna
SAS København/­Stavanger

• 1 hotellovernatting i Havanna

• Transport flyplass/skip Havanna

• Transport skip/flyplass­ ­København

• 2 sightseeingturer 
i ­Havanna

• 2 lunsjer i Havanna

• 1 middag i Havanna

• 24 netters cruise om bord på MSC Opera

• Full pensjon, under­holdning, ­skatter/avgifter

• Reiseleder fra Carica ved 20 påmeldte


Ikke inkludert:
• Reiseforsikring

• Visum Cuba kr. 350,-

• Tips ombord, 
9 EUR per person per dag


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no