ANNONSE

SPORT & FRITID

EM i Taekwon-Do 2015


Medaljehøst for ­lokale utøvere

Tekst: Berit Glittenberg


Publisert: 07.11.2015

Stavanger Taekwon-Do Klubbs VM-utøvere. Fra venstre Kristina Vidsten, Hanna Miller og Johan Lokna.

Europamesterskapet i ­Taekwon-Do, som i helgen ble arrangert Glasgow, Skottland, befestet Norges posisjon som ledende innen sporten. Lokale utøvere bidrog sterkt til at Norge til slutt endte på en flott 2. plass etter Polen. Fra Stavanger Taekwon-Do Klubb deltok Hanna Miller og juniorene Kristina Vidsten og Johan Lokna.

Mesterskapet ble det internasjonale gjennom­bruddet for klubbens to lovende juniorer: Kristina Vidsten tok sølv i ­individuell sparring, og deltok på det norske juniorlaget for damer som tok gull i spesialteknikk og sølv i lagsparring. Også Johan Lokna tok sølv i individuell sparring, og bidrog sterk til at det norske herrejuniorlaget til slutt tok bronse i lag­sparring. For Hanna Miller ble mester­skapet en mellomstasjon – det ble tap i innledende runder for den regjerende polske verdensmester og europamester. Hanna deltok også på det norske dame­laget i lagsparring, som røk ut i innledende runder med tap for England.

6.-8. november arrangeres NM i ­Taekwon-Do i Storhallen på Tjensvoll der over 600 utøvere ventes å delta. ­Mesterskapet er et samarbeid mellom våre fem lokale klubber, Bryne, ­Haugesund, Sandnes, Sola og Stavanger Taekwon-Do Klubb. Resultatene fra EM lover godt med tanke på mer suksess for våre lokale utøvere.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no