ANNONSE

HUS & HAGE

Block Watne kjøper din gamle bolig

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Block WatnePublisert: 21.11.2015

Du kan velge mellom leiligheter og tomannsboliger på Skadberg i Sola.


Fakta:

Block 
Watne


Hva:
En av landets største og mest erfarne boligbyggere.


Aktuell med:
Tilbyr å ta din gamle bolig i innbytte, ved kjøp av ny bolig til høyere pris.


Kontakt:
Sørbøhagane, Sandnes:
Marianne Sørbø-Pedersen – 
47 82 89 09


Skadberg, Sola:
Torunn K. Thiemer – 90 52 69 99


Bogafjell, Sandnes:

Anne Lill F. Andersen – 91 61 52 71


Web:
www.blockwatne.no
Se på distriktskontoret Forus og ­boliger som ligger under Forus kontoret.

Drømmer du om en bolig hvor alt er moderne og nytt? Bekymrer du deg over hvordan det går med å selge egen bolig? Da skal du ta deg tid til å lese denne artikkelen.

 

– Vi innfører en boligbytte­ordning på utvalgte prosjekter, forteller Sven Ravn Carlsen og Anne Lill Andersen hos Block Watne på Forus. – Den går ut på at vi kjøper kundens brukte bolig til en fast avtalt pris. Vår erfaring er at mange har lyst til å kjøpe ny bolig, men i dagens marked er det stor usikkerhet hvor enkelt det er å få solgt eksisterende bolig. I mange tilfeller sier også banken at du først må selge den boligen du har, før du kan få finan­siering til å kjøpe nytt. Da stopper det opp for mange. Derfor har vi besluttet å innføre en ordning som gjør valget enklere for kunden.

 

Slik fungerer ordningen med boligbytte

– Du starter med å velge deg ut en bolig du ønsker å kjøpe hos Block Watne, sier Carlsen til Lokalavisen.

Fra Forus-kontoret er det tre aktuelle prosjekter som inngår i ordningen. Det gjelder leiligheter og tomannsboliger på Skadberg i Sola, rekkehus i Sørbøhagane og alle boligtyper på Bogafjell i Sandnes.

Block Watne Jæren og Obos Nye Hjem har også en tilsvarende ordning på enkelte prosjekter. Du reserverer først din drømmebolig fra ett av prosjektene. Deretter takserer Obos eiendoms­megler markedsverdien på din eksisterende bolig. Dersom din bolig aksepteres, vil du få et tilbud fra Block Watne. Det betyr at Block Watne kjøper din bolig til en fast pris, og du kjøper den nye boligen til en fast pris. Ved overtakelse har du 10 dager fra du flytter inn i din nye bolig til du må overlevere din gamle bolig til Block Watne.

 

Store fordeler for kunden

– Mange ønsker seg ny bolig, men er usikre på hva de kan få for sin nåværende bolig, sier Anne Lill Andersen. – Dette har vi gjort noe med, og dermed eliminert bekymringer til hvordan man kommer ut av salgs­prosessen.

Ordningen med boligbytte er med på å gi deg forutsigbarhet og trygghet, slik at du isteden kan bruke tiden til å glede deg til å flytte inn i ny bolig. Block ­Watne tar kostnaden og jobben med å engasjere megler og ordner alle formalia rundt kjøp og salg av din nåværende bolig. Du får solgt boligen din til markedspris, og har en garantert salgssum før du signerer kjøpekontrakt for ny bolig. Dette gir deg mulighet til å planlegge din økonomi, og du og banken din vet akkurat hvor mye du får for boligen din ved å selge den til Block Watne. Hvis den nye boligen er ferdig, kan det ta kort tid fra du velger bolig til du kan flytte inn.

 

Splitter nytt er fantastisk

Bolig er ofte den største investeringen du gjør i livet. Gjennom moderne og gode planløsninger får du en effektiv bolig som passer perfekt for deg. En ny bolig har en langt høyere teknisk standard. Det innebærer bedre isolasjon, balansert ventilasjon, moderne bad og kjøkken som bidrar til høyere komfort og trivsel. Alle hus trenger vedlikehold, men ved kjøp av ny bolig vil du ikke ha behov for oppussing eller ekstrainnsats i mange år fremover. Her sparer du både penger og verdifull fritid.

 

Ta kontakt

Er dette noe som kan være aktu­elt for deg? Dersom du ønsker mer informasjon om ordningen, tar du kontakt med en av de erfarne boligkonsulentene hos Block Watne. Her kan du få ­boliger som er klar for innflytting nå eller som ferdigstilles i perioden fram til sommeren 2016.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no