ANNONSE

HANDEL & SERVICE

hytorc har produktene alle vil kopiere


Den store innovatøren innen bolteteknikk

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 21.11.2015

Anders Rydberg (til venstre) og Even Aamodt i Hytorc Norge med hydraulisk verktøy som gir full kontroll på kraften som tilføres ved festing av bolter.


Fakta:

Hytorc Norge AS

HVA:

Markedsleder innen momentverktøy og bolteteknikk inklusiv alt relatert utstyr.


AKTUELL MED:

Momenttrekking uten mothold. 
Nettbutikk – www.kraftpiper.no

Foruten å betjene kunder tilbys hver uke et 3-dagers kurs i bolteteknikk og flensearbeid.


HVOR:

Kanalvegen 6, 4033 Stavanger.


KONTAKT:

51 71 54 00

kundeservice@hytorc.no


Even Aamodt, 45 45 10 11

even@hytorc.no


Anders Rydberg, 98 29 87 52

anders@hytorc.no


WEB:

www.hytorc.no

www.kraftpiper.no

Suksesshistorien om Hytorc går tilbake til 1968, da grunnlegger John Junkers designet og laget verdens første hydrauliske muttertrekker. Design og vekt var noe helt annet enn det vi kjenner i dag, men eventyret og historien om Hytorc var i gang.

Frem til 1968 ble muttere og ­bolter festet ved hjelp av slag­nøkkel og slegge, og det sier seg selv at det umulig kunne bli den samme nøyaktige krafttilførsel, kalt moment, på alle boltene. Samme moment (måle­enheten er f.eks. Newtonmeter) på alle boltene/mutterne er nemlig ­høyst avgjørende for et langvarig sikkert og tett resultat.

Ett spesialområde – 
stor suksess

Med John Junkers hydrauliske momentverktøy hadde man for første gang full kontroll på momentet. Nyvinningen kom til Norge da en norsk avdeling av Hytorc startet opp som enkeltmannsforetak tidlig på åttitallet, og selskapet ble til Hytorc Norge AS 1. mai 1989. Siden har det bare gått én vei, og per i dag er Hytorc 40 personer som betjener det norske markedet.

Hytorc Norge AS har et totalkonsept på det å feste og løsne skrudde/boltede forbindelser. Som innovatør innen sitt spesial­felt har selskapet stadig utviklet nye systemer innen bolteteknikk – og nye måter å arbeide på. Dette for å gjøre arbeidet sikrere, lettere og ikke minst bedre for den enkelte operatør.

Alltid ledet utviklingen

Even Aamodt og Anders ­Rydberg tar imot Lokalavisen i Hytorc Norge AS sitt flotte nybygg på Forus, der dørene ble åpnet i mars 2014.

– Vi har et klart mål med vår virksomhet, sier Even Aamodt. 
– Vi skal fortsatt ligge helt i front og være en totalleverandør innen alt som har med bolte­teknikk å gjøre. Hytorc skal være markedets foretrukne leveran­dør ved å overgå kundenes forventninger når det gjelder kvalitet, service og leveringsdyktighet. At våre nyvinninger kommer etter nært samarbeid med brukerne, er med å styrke nærheten til markedet. Vi søker stadig etter ny og bedre teknologi for å sikre arbeids­prosessene for våre kunder og samarbeidspartnere.

Også kursing av andre

Anders Ryberg legger til: – Vi kan glede oss over en helt unik situasjon. Etter vårt eget og våre kunders syn, er vi i Hytorc Norge AS et av få selskaper som er profesjonelle og 100 % dedikerte innen bolteteknikk. Etter mange tiår som markedsleder besitter vi en enestående knowhow, og vi har et totalkonsept veldig få er i nærheten av – men så er vi også et av veldig få selskaper i Norden som kun tenker på dette faget. Og vi kan trygt slå fast at nesten alt av nye løsninger og innovasjon innen vårt spesialfelt kommer fra Hytorc. Ellers er nesten alt annet kopier av Hytorc-produkter og er således minst én generasjon etter i utvikling.

Hytorc Norge har også vært ledende i utvikling av manualer, brukerkurs og opplæring i bolteteknikk og mutterrelatert arbeid. Det skal vi fortsatt være. Hver uke holder vi kurs i flensearbeid her på huset for våre kunder og samarbeidspartnere.

Olje- og gassindustrien 
er viktigst

Hytorc Norge AS har opp gjennom årene hele tiden sam­arbeidet med alle de store aktørene innen olje, gass og fornybar ­energi. Og i dag kommer ca. 85 % av selskapets omsetning fra olje og energisektoren.

– Men vi er egentlig til stede overalt hvor det er bolter og boltede forbindelser, sier Even Aamodt.

Kundene betjenes av 35 ­personer ved hovedkontoret på Forus, og henholdsvis 3 og 2 personer ved avdelingskontorene i Bergen og Oslo.

Hviler ikke på laurbærene

– Vi stiller like store kvalitetskrav til oss selv som til våre ­leverandører, sier Anders Ryberg. 
– Morgendagens suksess kommer ikke av seg selv. Skal vi fortsatt ligge i front, må hver enkelt av oss bidra til beste for sel­skapet. God service og rett innstilling i alle ledd er vårt viktigste våpen i så henseende.

Vårt totalkonsept – å levere tjenester og produkter innen alt som har med boltede forbindelser å gjøre – er helt spesielt. Vi har service og delelager for alle produkter vi selger, og vi er også autoriserte til å gjøre garanti­arbeid på alt av produkter og utstyr.

Vi er, og skal alltid være, best på vårt spesialområde.

Hytorc sitt total­konsept:


• Momentverktøy

• Hydrauliske strekkere

• Hydrauliske sylindere, pumper, kuplinger, ventiler og presser

• Opprettere og spredere

• Gjengerensere

• Kraftpiper

• Håndverktøy fra verktøyprodusenten Beta Tools

• Oppbevaring av utstyr

• Utleie av verktøy og utstyr

• Service

• Kurs

• Kalibrering

• Boltetesting

• Engineering


Kurs i flense­arbeid

Hytorc Norge AS startet med kurs i flensearbeid allerede i 1990. I dag er kursene en viktig del av selskapets totalkonsept. Målet med kursene er å videreutvikle kompetanse og øke sikkerheten.

• 3-dagers kurs i flensearbeid

• Resertifisering innen 4 år

• Begrenset flensearbeid, manuell og hydraulisk momentnøkkel

• Brukerkurs verktøy

• Kurs i bruk av manuell momentnøkkel

• Kundetilpassede kurs

• Eksterne kurs hos kunde

For påmelding og mer informasjon, kontakt kursavdelingen på kurs@hytorc.no


Nettbutikken – www.kraftpiper.no

Hytorc Norge AS har nylig åpnet en rikholdig nettbutikk med gode priser på generelt verktøy, kraftpiper, slagnøkler og mye mer.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no