ANNONSE

HUS & HAGE

Denne nye boligen i Sandnes må du se!

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: T. Haga MaskinPublisert: 21.11.2015

Fakta:

T. Haga Maskin AS

Hva:
Totalentreprenør


Aktuell med:
Visning av ny familiebolig søndag 22/11 kl 15.30-16.30


Hvor:
Gamle Ålgårdsveien 124 


Kontakt:
Hanne Berit Sunde 
telefon 913 40 833 

Tommy Haga

telefon 982 13 513


Prospekt:
Finnkode 67212425. (16 bilder)

Er du på jakt etter ny stor familiebolig? Eller kanskje en generasjonsbolig? Da bør du bevilge deg en befaring i denne splitter nye boligen som nå legges ut for salg.

 

– Her har vi tilført veldig mange gode kvaliteter, forteller Hanne Berit Sunde til Lokalavisen. Hun er leder for boligavdelingen hos totalentreprenøren T. Haga på Forus. Lokalavisens utsendte har fått en «snikbefaring» og vi lar oss imponere over både standarden og planløsningene. – Det har vært viktig for oss å få til en fleksibel bolig som kan tilpasses mange livssituasjoner, sier Hanne Berit som har lang erfaring med å utvikle gode boliger. – Det kan være familie med mange og store barn, eller passe godt dersom du vil ha foreldre eller svigerforeldre boende i huset. Boligen er bygget i en moderne stil og har et bruksareal på hele 190 kvm. Det som også er spesielt kjekt med denne boligen er løsningen med terrasse som går over to sider av boligens andre etasje. Her får ­kjøperen et fantastisk uteareal som kan nytes året rundt.

 

Boligens innhold

I første etasje er det to innganger med god garderobeplass. I tillegg er det stue med utgang til terrasse og hage, og et moderne kjøkken. I samme etasje er det bad og vaske­rom. Når du kommer opp i andre etasje, er det tre gode soverom og en romslig loftstue med et arbeidsrom eller kontor. Hoved-soverommet har direkte adgang til eget bad. Kjelleren har egen inngang og har mange bruksmuligheter. Den kan nesten fungere som en egen boenhet fordi den har eget kjøkken, bad og stue. I tillegg et disponibelt rom, sportsbod og teknisk rom. Denne delen av boligen passer utmerket for krevende ungdommer eller andre familiemedlemmer.

Helt nytt og moderne

– Det er noe eget med å flytte inn i en helt ny bolig som ingen har bodd i tidligere, mener Hanne Berit. – Her får du en lys og trive­lig bolig med malte vegger, lys parkett på samtlige gulv og fliser på baderom. Gode løsninger for boder, teknisk rom og vaskerom. Kjøkken i hvit utførelse med delvis innebygde hvitevarer. Varmekabler på bad og varmepumpe i stuen. Trappene har lys eik i trinn og hvite vanger. Boligen er helt ferdig innredet og har gode muligheter for fleksibelt bruk med stor innredet kjeller. Den er bygget i etablert boligstrøk ved Høyland Kirke og med kort vei til Melsheia turområde. Skole­kretsen er Austrått barne- og Høyland ungdomsskole

 

Velkommen til visning 
i morgen, søndag

Det arrangeres åpent hus søndag 22. november kl 15.30–16.30. Ta gjerne direkte kontakt med Hanne Berit for visning på andre dager eller tidspunkt.

Åpent hus søndag 22. november kl. 15.30 – 16.30
Ta gjerne kontakt for andre visningstidspunkt.

T. Haga Maskin vokser
Som totalentreprenør innen graving, sprenging og ­støping utføres små og 

store oppdrag i en stadig større del av distriktet. 
T. Haga Maskin AS har nå ­passert 30 ansatte og har en økende oppdrags­mengde. De ansatte er flinke ­tømrere, forskalingssnekkere og gravemaskinkjørere.


Graving
• Utgraving av kjeller inn­vendig i hus, tomter, fundamenter etc.

• Graving av grøfter for ­separering av kloakk, kabler, drensrør etc.

• Sprenging/meisling av alle størrelser

• Legging av belegningsstein og ferdigplen

• Opparbeidelse av hage og bed

• Utlegging av matjord

• Riving og sanering av hus og bygninger


Betongarbeid
• Kjerneboring i betong og stein i alle størrelser

• Utsaging for vindu, dører, porter etc

• Støping av grunnmur, trapper i alle fasonger, forstøtningsmurer, gulv, dekker etc.

• Understøping av grunnmur


Vinterarbeid og soping
• Soping av veier, park­plasser, uteområder etc.

• Snørydding

• Strøing og salting

På jakt etter tomter
T. Haga Maskin AS er hele tiden på jakt etter nye områder som egner seg til boligbygging. Det kan være enkeltomter, hage­tomter eller større områder. Bedriften har høy kompetanse og lang erfaring i utvikling av tomter og vil raskt kunne gi en vurdering over hvilke muligheter som finnes, og hvilke verdier tomten har. Ta kontakt dersom du har noe som er regulert eller som kan reguleres.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no