ANNONSE

HUS & HAGE

leilighet på beste eiganes til 2008-pris


Julestemning på din nye terrasse!

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Proaktiv Eiendom


Publisert: 21.11.2015

Fakta:

Proaktiv ­
Eiendoms­megling


Aktuell med:
Kjekk leilighet på Eiganes 
til gunstig pris. Må oppleves


Visning:
Søndag 11.10. kl. 17.00–18.00

Ring megler Kay Stian på telefon 928 11 315 eller eier Jarl Østhus på telefon 920 80 558 for privat visnings­tidspunkt.


Adresse:
Steingata 102G


Kontakt:
Kay Stian Espeland,

Telefon 928 11 315


Web:
www.proaktiveiendom.no

Har du tenkt tanken at det snart er på tide å flytte i leilighet? Har du lyst på en enklere hverdag med mindre bekymringer? Da kan dette være noe for deg, og du kan nyte julen i flott leilighet på Eiganes.

 

 

– Det er et svært interessant marked akkurat nå, forteller Kay Stian Espeland til Lokalavisen. Han er daglig leder hos ­Proaktiv Eiendomsmegling i Stavanger. ­Markedet har definitivt roet seg, og det er til beste for kjøperne. Du slipper vanligvis heseblesende bud­runder i dagens marked. Jeg tror at tidspunktet nå er godt for de som vil sikre seg en moderne leilighet til en fornuftig pris. Jeg vil gjerne invitere til omvisning i en flott leilighet i Eiganes Park som vi har prissatt til kr 3.790.000. Det er omtrent det samme som den kostet ny i 2008.

 

Selve leiligheten

Denne leiligheten er på ca 
90 kvm, og inneholder gang, stue og kjøkken, to soverom, to bad, og et praktisk grovkjøkken. Lukket garasjeanlegg med fast parkerings­plass og egen bod. Leilig­heten har en gjennom­gående god standard, med kjøkken fra HTH. Stor terrasse på ca 30 kvm med gode solforhold.

 

Fin beliggenhet

Leiligheten har beliggenhet i et meget attraktivt boligområde på ­Eiganes, rett ved siden av det gamle Viking­huset. I nærheten ligger det flere ­dagligvarebutikker. Flotte turområder rundt lille og store Stokkavann. Det er bare en kort spasertur til Stavanger sentrum som har det en måtte trenge av butikker, restauranter, kaféer, kultur og servicetilbud.

 

Her vil du trives

– Dette er en leilighet som må sees og oppleves, mener Kay ­Stian ­Espeland. Ekstra takhøyde på hele 2,85 over spisebordet, gir en god romfølelse. Du får inn masse natur­lig lys fra store vindusflater mot terrasse og atrium. Hoved­soverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap på begge sider. Leiligheten har en smart løsning med eget bad direkte fra soverommet. Baderommet er lekkert helfliset i lyse farger. Ved siden av dusj er det vaskemaskin og tørketrommel som skjules ved hjelp av skyve­dører. Det er også en fordel at alle hvitevarer medfølger i ­salget. Leilighetens andre soverom er lyst og trivelig med vindu ut mot terrasse.

 

Herlig med hage

Leiligheten ligger i første etasje og må oppleves. På grunn av ­lyset og all beplantning utenfor, får du «enebolig-følelsen» med egen hage. Forskjellen er at du slipper å utføre hagearbeidet. Fra stuen har du direkte utgang til stor og lekker terrasse med god plass til sittegrupper og spise­bord. Her kan du selv lage din egen trivelige hage med blomster og busker. Sol store deler av ­dagen og hele kvelden. Her kan du følge med på livet i området.

 

Godt å bo her

– Vi er veldig fornøyde med å bo her i Eiganes Park, sier styre­leder Ulrik Scheen til Lokalavisen.

– Prosjektet ble oppført i 2008 og er utviklet av Link Signatur Arkitekter. Utbygger har lagt stor vekt på pent utemiljø. Anlegget har flott gjennomført ute­areal. Fra styrets side er vi opptatt av at det hele året skal være planter som blomstrer og er pene. I atriumet er det gode sittegrupper med benker som ofte blir et samlingspunkt for beboerne. Uansett årstid. Totalt er det 127 leilig­heter, og vi vurderer bomiløjet som meget godt.

 

Hvorfor leilighet?

Lokalavisens medarbeider har 
lest en undersøkelse som ­
viser at hver andre person sier at min neste bolig blir leilig­het. Hvorfor er det slik?

– Min erfaring er at folk er ganske forskjellige, og har ulike ­motiver. Men noe går igjen, sier eiendomsmegler Kay Stian Espeland. 
– Felles for de voksne som er på jakt etter leilighet, er ønsket om å ha et enklere liv. Mange sliter seg ut med tungt vedlikehold på eldre boliger, og ikke minst mye hage og plen som skal stelles. Mange ønsker å ha mer tid til reise, ­eller være på hytta. Da er det godt å slippe å gå rundt med dårlig samvittighet for alt det som skulle vært gjort. Det samme gjelder også de litt yngre kjøperne. De ønsker å bruke mer tid på jobb eller med venner. Lykken er nødvendigvis ikke en stue på 60 kvm, hvor bare renhold og husets vedlikehold blir et ork. Når du er ung og uten barn, foretrekker de fleste å bo i en praktisk og moderne leilighet så nær byen som mulig. Her får du en unik beliggenhet med et historisk nærområde.

 

Har du lyst til å se?

Vi ønsker velkommen til visning søndag 22. november fra kl. 15 til 16 og mandag fra kl. 17 til 18. Dersom du har lyst til å låne nøkler, og oppleve leiligheten på egenhånd i fred og ro, kan dette avtales med megler eller eier.

 

Ta kontakt for privat visning.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no