ANNONSE

HUS & HAGE

ssov med 1-års jubileum fra lørdag til lørdag


20 % rabatt i hele butikken – fra i dag!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 05.12.2015

Taivo Miilmaa (fra venstre), Reelika Tigane og Rolf Høiland ønsker velkommen til jubileumssalg.


Fakta:

SSOV – Sandnes Seng og Varmesenter
HVA:

Butikk som selger Slepner senger og Lappi Uuni klebersteinsovner – dette er merkevarer av høy kvalitet – pluss tilhørende produkter for hus & hytte. Mange julegavetips!


AKTUELL MED:

SSOV inviterer på jubileumsuke. Ett år i Sandnes markeres med 20 % avslag i hele butikken fra lørdag 5. til og med lørdag 12. desember.


HVOR:

Eidsvollgaten 24, 4307 Sandnes – like bak Vitenfabrikken i Sandnes sentrum.


KONTAKT:

Telefon: 41 77 26 66

Mobil: 91 16 75 71

E-post: post@ssov.no


WEB:

www.ssov.no

Forkortelsen SSOV står for Sandnes Seng og Varmesenter, og butikken holder til i Eidsvollgaten 24 i Sandnes sentrum – i den såkalte Byhagen like bak Vitenfabrikken. Her selges senger, ovner og tilhørende produkter som er med å skape trivsel i et moderne og spennende bomiljø. Gjennomført høy kvalitet preger hele vareutvalget.

Etter ett års drift slår butikken til med et flott jubileumstilbud: 20 % avslag på rubb & rake i butikken fra lørdag 5. til og med lørdag 12. desember. Så nå gjelder det å slå til – her kan du gjøre en sjeldent god julehandel!

Og hvordan har markedet tatt imot den nye butikken? Har det første året gitt de forventede resul­tater?

Butikksjef Reelika Tigane er godt fornøyd. – Klart vi var spent på hvordan dette ville gå. I butikken lanserte vi helt nye merke­varer for folk her i distriktet, og vi hadde særlig store forventninger til sengene fra Slepner. Dette er et godt innarbeidet merke i land som Tyskland, Nederland, Sveits og Østerrike, og det har vært opp til SSOV å gjøre ­Slepner-sengene kjent i det ­lokale markedet. Det har gått bra – vi har solgt 85 senger på ett år, og da er vi godt i gang. Og vi merker at jungel­telegrafen snakker pent om ­Slepner, slik at nye kunder kommer stadig innom.

Du kan selv komponere din nye seng

Sengene fra Slepner er håndlagde ned til minste søm. Madrassene har egne fjærsystemer, og på en 7-soners madrass varierer fjærenes virkning etter hvor på sengen du ligger – siden kroppen har ujevn tyngdefordeling.

Slepner-sengene blir først montert på fabrikken under streng kvalitetskontroll – før de blir fotografert, demontert og sendt ut av landet. Så settes de sammen av kyndige fagfolk i den butikken de skal stilles ut.

I utstillingen har SSOV flere modeller som må kunne kalles både elegante og eksklusive. Men du kan selv plukke fra modellene når det gjelder valg av hodegavl, søm på toppmadrass, stoff-farge og -type, eikeramme nede, type ben etc. – for å designe din egen helt personlige modell.

For å gjøre utvalget mer komplett har butikken nå også tatt inn rimelige Slepner-senger – det vil si seng fra kr 4900 og dobbeltseng fra kr 9900, komplett med ben og hodegavl.

Klebersteinsovner

fra Lappi Uuni i Finland

Rolf Høiland er en av partnerne i SSOV, og han forteller: – Det er en kjent sak at kleberstein har svært gode varmelagrende egenskaper – noe som gjør den ideell for bruk i ovn/peis. Men de fleste modellene på markedet har en metallinnsats som er bekledd med plater av kleberstein. Vi i SSOV derimot, selger kleber­steinsovner bygget på kakkelovnsprinsippet. Det vil si at ­ovnen er laget av kleberstein tvers igjennom. Varmen og ­røyken blir ført i kanaler gjennom hele ovnen – slik at du får nyttegjort varmeenergien på en helt annen måte. Dette er ganske unikt, og her i distriktet er det kun SSOV som selger denne type klebersteinsovner.

Et festlig julemarked med

tilleggsvarer for hus og hytte

Innimellom senger og ovner i butikkens romslige utstillings­lokale finner du også spesielle artikler som gir kos og glede i innemiljøet. Også gaveideer – kom og bli inspirert!

Big Boy (årets største julepresang?) og Small Boy er sitteputer i mange friske farger. At baksiden er i PVC gjør at den også kan brukes ute – på terrassen, på stranden og i snøen. SSOV har også sitteputer for de små i form av mus og griser i solid utførelse.

Håndlagde peissett og holder for vinkartong i smijern hører med i vareutvalget – du finner også håndlagde Wiera duftlys med eteriske oljer og veike i tre, i tillegg til økologisk te og stilige dekkebrikker.

Dun av ypperste kvalitet

Og selger man først senger, er utvalget hos SSOV helt på topp når det gjelder puter og dyner. Her er Bergen-Dun dunputer og dun­dyner med langt høyere dunkvalitet enn den såkalte kina­dunen fra Østen – det gir garan­tert god varme og bæreevne. Du finner også pledd fra Berger – og ­sengetøy fra bl.a. anerkjente leverandører som Høie og Georg Jensen.

– I tillegg er vi alene i distriktet om å ha Woolish-produktene, sier Taivo Miilmaa, som er innkjøpssjef i SSOV. – Woolish er lekkert håndverk fra Estland i form av puter, pledd og sengetepper av høyeste kvalitet.

Helt nye varer nå før jul

Innkjøpssjefen har sørget for nyheter i butikken til jubileet og julehandelen. – Fra den ­anerkjente danske leverandøren ­Södahl har vi tatt inn håndklær i første omgang – mer kommer senere. Og i kommende uke gleder vi oss til å presentere helt ny sofa og sovesofa fra Ensoform, sier Taivo.

Hele butikken er en oase av gode opplevelser. SSOV inviterer til en spennende julehandel – og husk du får 20 % avslag til og med lørdag 12. desember.

Utvidet åpningstid i jubileumsuken!

I dag, lørdag, og neste lørdag er SSOV-butikken åpen kl 10.00 – 16.00. Fra mandag til og med fredag kommende uke er alle velkommen til en opplevelsesrunde mellom kapitalvarer og kjekke julegaver fra kl 10.00 til 19.00.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no