ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

colosseumklinikken på sola og i stavanger tilbyr usynlig tannregulering


Flere voksne tar smilet tilbake

Tekst: Helene Stenhaug


Publisert: 05.12.2015

Kjetil Kaland, fagansvarlig ved Colosseumklinikken i Stavanger.


Fakta:

Colosseum

HVA:

Tannklinikker som tilbyr deg de beste og mest moderne metodene. 

Alt innen forebygging, tannbehandling, reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.


AKTUELL MED: 

Usynlig tannregulering med Invisalign, og gratis konsultasjon.


AVDELING STAVANGER:

Romsøegården, Haakon VII’s gate 7

Telefon: 51 50 11 50

E-post: stavanger@colosseum.no 


AVDELING SOLA:

Vingveien 2, Sola

Telefon: 51 20 15 00

E-post: sola@colosseum.no


WEB:

www.colosseumklinikken.no

Et smil. Glede. Skjønnhet. Smilet ditt er noe av det vakreste du kan vise. Dessverre er det mange voksne som gruer seg til nettopp dette. Som synes det er flaut å smile. – Invisalign har hjulpet mange med å få både smilet og selvtilliten tilbake, sier Kjetil Kaland, fagansvarlig ved Colosseumklinikken.

Tenk at du sitter i et møte på jobb. Du prater og forklarer, og smiler litt. Ingen vet hemmeligheten din. At du er under behandling, og faktisk har på deg en tann­reguleringsskinne. Korreksjon; en Invisalign.

– Det er en slags usynlig tannregulering. Bare en helt annen teknologi. Den er til og med uttakbar. Du tar den ut når du ­spiser og drikker, sier Kjetil.

Han og flere av de andre tannlegene på klinikkene i Stavanger og på Sola har hjulpet hundretalls personer med å bli stolt over smilet sitt.

Smil uten bekymringer

Det var det mange av oss drømte om når vi var yngre. En usynlig tannregulering. Vi som gikk med klosser utenpå tennene og pirket mat ut av reguleringen. Det er en naturlig del av tenårene å bruke regulering, men for oss voksne er det kanskje et stort skritt å ta. Tanker som; Vil jeg kunne spise normalt, kysse normalt? Vil det se rart ut? Hva med jobbmøter og selskaper?

– Ja, det kan være vanskelig å forestille seg tannregulering i voksen alder, men heldigvis er teknologien kommet langt. Tilbudet hos Colosseum med Invisa­lign gir deg muligheten til å korrigere tennene uten å ­bekymre deg over at det skal endre livet ditt på negativt vis. ­Invisalign er den ideelle løsningen for voksne som ønsker tannkorreksjon.

– Folk sier de får kontroll over selvtilliten igjen, og det er veldig givende for oss å kunne hjelpe med, sier Kjetil.

Hvilke andre tilbakemeldinger får dere?

– At prosessen går mye fortere og lettere enn pasienten hadde trodd. De fleste er også over­rasket hvor lite ubehag som er invol­vert, og veldig glade for å kunne spise og drikke som ­normalt, sier Kjetil.

Høyteknologisk 
behandling fra USA

Over 3 millioner mennesker verden over har valgt ­Invisalign. Norge har utført ­behandlinger i 14 år, med stor suksess. Det er greit å vite at usynlig tann­regulering finnes fra flere leveran­dører, men Invisalign fra USA var den første utvikleren på markedet og er fortsatt ledende med sin unike teknologi. Derfor et ekstra trygt valg. Så – hvordan fungerer denne usynlige ­reguleringen?

– Det unike med Invisalign er deres bruk av 3D-datateknologi. Etter at tannlegen hos oss har tatt avtrykk av dine tenner, sendes dette til Invisalign i USA. Her blir din fullstendige behandlingsplan utviklet i 3D ved hjelp av en unik programvare innen tannteknologi. Du kan faktisk se 3D-bilder av hele behandlingsløpet, samt det ferdige resultatet før du har startet, og før du bestemmer deg, sier Kjetil.

Han forklarer videre at behandlingsplanen er delt opp i 14 dager for hvert steg. Det produseres reguleringsskinner for hver 14.dag. Tiden det tar er allerede kalkulert, sammen med bilder for hvert steg i behandlingen.

– Det kan være veldig motiverende å se det ferdige resultatet helt fra første dag, sier Kjetil.

Brukt på TV

Lurer du på hvor usynlig denne reguleringen egentlig er?

Kun en tannlege med et trent øye, kan se reguleringen. Jeg kan bekrefte at flere folk har vært i media underveis i behandlingen, sier Kjetil.

Du kan altså leve akkurat som før under behandling. I mot­setning til tradisjonelle faste tannreguleringer, finnes det ­ingen metallbøyler eller -tråder. Invisalign-reguleringsskinner er uttakbare, som betyr at du har fleksibiliteten til å spise og drikke hva du vil under behandling, helt enkelt ved å fjerne reguleringsskinnene. Reguleringsskinnene kan også tas ut for å børstes og bruke tanntråd, som du normalt ville gjort for frisk pust og opprettholdelse av god munn­hygiene.

Kan Invisalign hjelpe alle?

– Ja, Invisalign retter opp de fleste tannfeil som overlappende tenner, kryssbitt, mellomrom og roterte tenner. En konsultasjon vil vurdere hvor lang behandling du behøver.

Se for deg å kunne smile igjen – med selvtillit. Ønsker du prikken over i’en etter endt behandling?

– Det er veldig mange som velger tannblekingsbehandling. Jeg kan avsløre at resultatet blir «som perler på en snor».

Gratis konsultasjon

Er du nysgjerrig på om Invisalign kan være noe for deg? Da har Colosseum Tannklikk et ­gratis tilbud både i Stavanger sentrum og på Sola.

– Du kan komme på en gratis konsultasjon for å se om dette er en løsning for deg. Da får du vite alt du lurer på i forhold til hele behandlingen, sier Kjetil.

Etter gratiskonsultasjonen avtales en ny time hvor det tas avtrykk og foto av dine tenner. Deretter får du se hele behandlingsplanen i 3D, inkludert det ferdige resultatet før du bestemmer deg for å gå videre. Vil du fortsette, tar det kun 10 dager før dine gjennomsiktige regulerings­skinner er klare og du kan starte behandlingen.

Hvor ligger prisnivået på behandling?

– Det spørs. Alt fra 16.500 til 60.000, avhengig av hvor omfattende ditt behov for regulering er, forteller Klinikkleder Hilda Holm.

Hun påpeker at økonomien ikke trenger å være en hindring da de tilbyr gode finansieringsløsninger via Ressurs Bank, blant annet en rentefri nedbetaling de første 12 månedene.

Topp moderne klinikk og bedriftstannlege

Colosseumklinikken i Stavanger og Sola har et moderne og fullverdig behandlingstilbud for hele familien, blant annet: Generell tannbehandling, estetisk tann­behandling, kjeveortopedi, periodonti, eget narkose-team, Cerec porselensfyllinger og amalgamfjerning – og selvsagt usynlig tannregulering.

– Vi har også bedriftsavtaler, hvor vi bekrefter time på dagen og blant annet gir 10% til alle ansatte – da også på Invisalign behandling, sier Hilda.

Er du klar for ditt nye smil?


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no