ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

aleris tilbyr det meste innen plastisk kirurgi i et trygt og sikkert sykehusmiljø 


– Det skal være naturlig

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Paolo Pagani


Publisert: 23.01.2016

Fra venstre operasjonssykepleier Annelise Kjellsen, plastikkirurg Georg Panczel og sykepleier Tina Sandvik.


Fakta:

Aleris Helse

HVA:

Aleris Helse er en privat helseaktør som tilbyr hele bredden i pasient­forløpet; fra diagnostikk og utredning til behandling og oppfølging. Aleris har spesialister innen de fleste ­medisinske områder, inkludert en egen overvektsklinikk og landets eneste private kreftsenter.


AKTUELL MED:

Plastikkirurgi. Gratis og uforpliktende konsultasjon.


Hvor: 

Jåttåvågveien 7, 4020 Stavanger, 

i Stadionparken


Kontakt: 

51 57 75 50 


Web:

www.aleris.no/stavanger


Facebook: 

www.facebook.com/alerishelse

Aleris ved Stadionparken tilbyr det meste innen plastikkirurgi, deriblant ansiktsløft, brystoperasjoner, fettsuging og fjerning 
av overflødig hud.
– Vi hjelper deg med et naturlig resultat i trygge sykehusomgivelser, sier Georg Panczel, spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Hinna Park.

Trygt og profesjonelt

Ordet Aleris kommer fra det ­latinske ordet alere, som ­betyr å gi pleie og omsorg. Som ­pasient hos Aleris får man svært god oppfølging både i forkant, under­veis og etter et inngrep. Et team bestående av 
plastikkirurg, anestesilege, anestesi­­­­sykepleier og operasjons­sykepleier sørger for at man blir godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

– Jeg trives veldig godt her på Aleris. Med allmennleger og ­spesialister i samme bygg blir det en enkel informasjonsflyt, og godt samarbeid, sier Georg ­Panczel.

Aleris-kirurgen brenner for yrket sitt og har lang og bred erfaring innen sitt felt. Han tok spesialistutdannelsen ved ­Stavanger Universitetssykehus og Haukeland Sykehus i Bergen.

Grundig vurdering

Panczel forklarer at han alltid tar en grundig vurdering av inn­grepet.

– Kan man oppnå tilstrekkelig resultat ved trening, så anbefaler jeg ikke fettsuging. Jeg ønsker bare å operere de som faktisk behøver det, sier Panczel.

Han forklarer at fettsuging ikke er en slankemetode, men fungerer som en figurforming der fettansamlinger du ikke klarer å fjerne naturlig, blir tatt bort. Panczel presiserer også at han aldri foreslår noe ekstra ­under konsultasjonen. Du får tilbakemelding på det du kommer for, og intet annet.

– Jeg hjelper folk som ønsker det med å føle seg bedre, og er veldig opptatt av å ikke skape komplekser.

Aleris tilbyr et bredt spekter innen plastisk kirurgi. Alt fra fjerning av arr og føflekker, til brystforstørrelse og hjelp til å stramme inn overflødig hud ­etter graviditet eller vekt­nedgang. De utfører også mindre inngrep i ansikt, som øyelokksløft for et friskere utseende.

– De vanligste inngrepene er fettsuging, brystkirurgi og ­fjerning av løs hud, og det er like vanlig for menn som for ­kvinner.

Reiser hjem samme dag

All plastikkirurgi hos Aleris ­gjøres som dagkirurgi. Dette betyr at du reiser hjem samme ­dagen som du blir operert. Du får med deg nummeret til ­kirurgen som opererte deg, samt nummeret til avdelingen, slik at du kan ta kontakt hvis det skulle være noe du lurer på i tiden etter operasjonen.

– Vi ringer pasientene dagen etter operasjon for å sjekke at alt står bra til, og for å svare på eventuelle spørsmål, opplyser Panczel.

I noen tilfeller kan kirurgen skrive ut sykemelding for den første perioden etter opera­sjonen, og du holder din fastlege orientert om din situasjon om du skulle behøve lengre sykemelding pga. fysisk arbeid.

Et naturlig resultat

Medienes fremstilling av plastisk kirurgi vises gjerne gjennom ekstremtilfellene fra ­kjendisenes verden. Panczel beskriver et ­ganske annerledes bilde av virkelig­heten.

– Folk har mange fordommer. Men de aller fleste som kommer til oss, er helt normale kvinner og menn som ønsker å bli kvitt et lite kompleks, sier han.

– Her kommer vanlige folk som ønsker et naturlig resultat, ikke dramatiske endringer. Om noen skulle ha det vi mener er urealistiske og store endringsønsker, så utfører vi rett og slett ikke inngrepet.

Panczel understreker at det er uvanlig med slike forespørsler.

– Nordmenn ønsker å se ­sunne ut, og forstår at en plastikk­operasjon bare er et supplement til et ellers friskt liv.

Om du vurderer en plastikk­operasjon, kan Aleris tilby ­gratis og uforpliktende konsultasjon. En av kirurgene vil gi deg råd og veiledning og foreslå en behandlings­plan ut i fra dine ønsker og behov.

Du kan booke time via web eller telefon, og det er kort ventetid.

Plastisk ­kirurgi som ­utføres ved Aleris ­Hinna Park 

• Brystforstørrelse

• Brystløft

• Brystreduksjon

• Brystreduksjon menn

• Brystrekonstruksjon

• Bukplastikk

• Fettsuging

• Gynekomasti

• Lårplastikk

• Overarmsplastikk

• Utstående ører

• Øyelokkplastikk


Les mer om plastikkirurgi hos Aleris på 
www.aleris.no/plastikkAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no