ANNONSE

Leserbrev

Hana Vår Cup 2016

Tekst: AnneCath ØstebøPublisert: 05.02.2016

Hana IL har de siste årene utviklet seg kraftig på Håndballsiden. Idrettslaget har håndballag i de fleste aldersgruppene. I tillegg til trening, deltakelse på turneringer og lagsamlinger med fokus på mental trening, tilbyr Hana IL keepersamlinger for lagene i regionen, har spillerutviklingsforedrag og henter trenere fra Norge og utlandet til intensive treningsøkter. Nå arrangerer Hana også turnering for jenter i alderen 12 år (født 2003) 1.–3. april og 13 år (født 2002) 8.–10. april.

Bli med på turnering!

Hana Håndball sitt styre og turnerings­team ønsker at flere skal være lenger innen idretten og ser at en del faller fra i ungdomsårene. Gjennom å tilby en turnering som forlenger sesongen så vil ungdommen være aktiv lenger og det bygges samhold i og mellom lagene.

Turneringen er stor nok til at mange møtes i løpet av en intensiv helg og liten nok til at alle er samlet i én hall.

Turneringen vil ha sluttspill i både A- og B-gruppe, slik at alle skal få god matching og får spille minimum 4 kamper. Det er speaker og alle spillerne blir ropt over høyttaler ved kampstart. Alle skal gå hjem og ha vært litt stjerne for en dag. Banens profil blir utpekt i hver kamp av en egen, uavhengig jury, og det blir tilbudt lagmåltider, slik at lagene kan ha et godt og næringsrikt felles­måltid.

Vil du være med?

Mer info og påmelding via www.hanacup.no


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no