ANNONSE

TRENDER & MOTE

Mote­løvene i ­Lions Club Gyda

Tekst og foto: Berit Glittenberg


Publisert: 05.03.2016

De spreke damene i Lions Club Gyda arrangerer igjen mannekengoppvisning, onsdag 16. mars kl. 19.00 Det er vårens moter som står på programmet på Skipper Worse Ledaal, Erling Skjalgssonsallè 10. Dørene åpnes kl. 18.00.

Hele arrangementet er basert på frivillighetsarbeid fra damene i Gyda.

Det blir servert smørbrød og hjemmebakte kaker, samt loddsalg og utlodning. Inngangsbilletten koster kr 100.

Det er damene i Gyda som går modeller og som vil gi publikum en smakebit av vårens moter.

Butikkene som deltar er: Lisbeth`s butikk, KI, Pip Stormote og Mette Hagen (the art of clothing and fitness).

«Mitt valg»

Lions Club Gyda er en klubb som er en del av Lions International, som er verdens største serviceorganisasjon. Lions er en åpen og utadvendt organisasjon som driver humanitært arbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Innsamlede midler går uavkortet til humanitære prosjekter.

I tillegg til å arbeide for syke og eldre, prioriterer Lions lokalt å arbeide for barn og unge. Lions har et undervisningsopplegg; et holdningsskapende klassemiljøprogram som kan følge barna gjennom hele utdanningsløpet fra barnehage til videregående skole. Et av de viktigste målene er å gi barn og unge grunnlag for å kunne ta selvstendige og gode valg når de kommer opp i krevende situasjoner.

For klubben er det givende og ikke minst viktig å kunne bidra med hjelp til de som trenger det!! sier de friske damene og ønsker velkommen til mannekengoppvisning på onsdag.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no