ANNONSE

HANDEL & SERVICE

bertoni stavanger på tvedt-senteret, forus


Denne klesbutikken er en ren gave til mannen!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani og Bertoni


Publisert: 05.03.2016

Velkommen til Bertoni, sier (f.v.) butikksjef Lill Inger Furfjord, Simen Tungesvik og innehaver Wenche Ydstebø.


Fakta:

Bertoni Stavanger

HVA:

Motebutikk for herrer. Bertonis egne klær dominer utvalget, men butikken fører også andre merkevarer av høy kvalitet.


AKTUELL MED:

Nesten helt ny butikk – åpningen var i november 2015.


HVOR:

Tvedt-Senteret, Lagerveien 2, 4033 Stavanger. Bygg A, andre etasje.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl 10.00 – 20.00

Lørdag kl 10.00 – 18.00


KONTAKT:

Wenche Ydstebø

Telefon: 920 11 600.

E-post: post@dinztil.no

stavanger@bertoni.com


WEB:

www.bertoni.com


Følg oss på sosiale medier:

Facebook: 
www.facebook.com/BertoniStavanger
Instagram: 

Bertoni_stavanger 

Snapchat: 

Bertoni_tvedt

For tre måneder siden åpnet Bertoni dørene inn til en butikk som selger moteplagg til menn. Sprek fashion til de yngre, stilige antrekk til den voksne herre og ikke minst: Supre dresser som ikke krøller, til forretningsmannen.

Vil du ha kjapp og effektiv handel, er Bertoni stedet. Du parkerer gratis like utenfor Tvedt-Senteret, tar rulletrappen opp til andre etasje – og der oppe, hvor XXL Sport er til venstre, ligger Bertoni til høyre. Gled deg til turen foran speilet – Bertoni har mye flott å vise deg!

Klærne vi går i, sier mye om oss selv og vår identitet. Vi ønsker å fornye oss i takt med trender og moter, og vi er stadig på jakt ­etter det perfekte antrekket. Hos Bertoni er vi sikret inspirasjon til garderobens fornyelse – dette er en butikk med mye flott innen herremote. Her skal både unge, voksne og eldre menn finne klær av gjennomført høy kvalitet til hverdag, jobb og fest. Det gir brukeren den tryggheten han ønsker.

Eneste Bertoni her i fylket

Butikkens eier Wenche Ydstebø forteller at Bertoni er en dansk motekjede som startet opp med salg av bukser i Aarhus i 1972. Nå er kolleksjonen kraftig ut­videt, og Bertoni er kanskje mest kjent for dresser av høy kvalitet til fornuftige priser.

Wenche har seks andre mote­butikker i Stavanger-distriktet, men hun manglet en butikk med et rendyrket herrekonsept. Da gjorde hun en smule research og hadde samtaler med flere aktører før valget falt på Bertoni.

På Tvedt-Senteret var ­Wenche allerede på plass med KULL mote og interiør og Din Ztil som har damemote. Og da nabo­lokalet til Din Ztil ble ledig sist høst, overtok Wenche dette også. Din Ztil flyttet gjennom ­veggen inn i et større lokale, og da ble det ledig plass for Bertoni. Dermed har Wenche to butikker vegg-i-vegg med dame- og herre­mote. Så nå kan dere slå dere sammen på moterunden!

Det er til sammen 14 Bertoni-butikker i Norge – den som er nærmest Forus, ligger i Bergen. Wenche er én av to i Norge som driver Bertoni-butikken med franchise som forretnings­modell.

Bertoni er en egen merkevare

Størsteparten av klærne i butikken er laget i Danmark. Du finner et stilig, moteriktig utvalg av skjorter, bukser, blazere, dresser, skinnjakker og annet yttertøy som er merket Bertoni, og skreddersaksen i logoen står for godt håndverk, forteller Wenche, og hun legger til at dressene er et kapittel for seg.

– Bertoni har bl.a. dress med vest i et lekkert strech-stoff som føyer seg med kroppen, og den helt spesielle Travel Suit som ikke krøller! Dressen er av ypperste ullkvalitet – den tåler reiser, møter og tid i kofferten uten å bli «shabby», og burde være et must i enhver forretningsmanns garderobe.

Blant andre merkevarer i ­Bertoni-butikken er Minimum for casual hverdag, Gabba jeans og danske TGA sko. Og ellers finner du det du trenger av skjerf, hansker, slips & sløyfer, belter, truser, sokker, pique og T-shirts. Det er bare å ta turen innom når du ønsker fornyelse.

– Jeg har en spesiell melding til alle mannfolkene jeg ser gå inn og ut av Tvedt-Senteret, sier Wenche. – Når dere har fått det dere trenger av sports- og fritidsklær, finner dere resten hos oss. 
Jeg tror dere vil ha glede av å komme inn og kikke litt på ­lekker herremote.

Det hotte akkurat nå – og det klassiske

–Vi har det som unge menn fra 16 år og oppover forventer å finne i en topp moderne mote­butikk, forteller Wenche. – Nå står våren for døren, og til de store anledninger vil menn i alle aldre finne flotte antrekk hos oss. Men vi har registrert at hovedgruppen kjøpere nok ligger fra 30 år og oppover. Overfor alle aldersgrupper er det viktig at vi følger med i tiden. Vi holder oss à jour med trendene, og med nye innkjøp flere ganger i året, sørger vi for stadig fornyelse i butiken.

Tilbyr gode avtaler med firma

– Når butikken ligger på Forus – med tusenvis av forretningsmenn i umiddelbar nærhet – skulle det bare mangle at ikke Bertoni inviterer til nærkontakt med bedrifter, sier Wenche. – Våre firmaavtaler har gode rabatter, og vi legger opp til spesielle events med innhold for mannfolk flest. Vår Gentlemen’s Evening kan i tillegg til mote omfatte trimming av hår & skjegg og gode råd for en sunn livsstil.

Bertoni vil gi den gode handleopplevelsen

– Vi har et klart mål om å vise at vi bryr oss om kunden, og vi setter alt inn på hjelpe ham eller henne med å gjøre et riktig valg, sier Wenche. – Våre fem med­arbeidere har service og produktkunnskap i fokus. Vi tar oss tid til å lytte, og vi vil at kunden skal føle seg vel – gjerne ved å servere kaffe, jordbær og eget, dansk Bertoni-­vann. Når kundene går ut av en Bertoni-butikk, skal de være overbevist om at de har fått et plagg som svarer til forventningene. Vi skal gi utmerket service som frister til nye besøk hos oss, og helst føre til at kunden snakker pent om oss til andre.

– Og vi er aktive på alle sosiale medier – det er bare å følge oss der, oppfordrer Wenche til slutt.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no