ANNONSE

KULTUR

verdens­berømte franske ­gate­kunstnere


Dekorerer 
40 ­meter lang verksteds­vegg

Tekst: Lise MovinckelPublisert: 05.03.2016

Vibemyr Bilverksted AS utvider i disse dager verkstedsarealet med 900 kvadratmeter for å kunne fortsette sin positive utvikling, øke fleksibiliteten i forhold til kundene og for å skape et enda bedre arbeidsmiljø for de ansatte.

Som et ledd i arbeidet med å ­skape trivsel på arbeidsplassen har Vibemyr Bilverksted AS engasjert de verdensberømte franske gatekunstnerne Ella & Pitr som i tidsrommet 26/2 til og med 28/2 har dekorert en 40 meter lang og 5 meter høy verkstedsvegg med profesjonell gatekunst.

Ella og Pitr har vært i Rogaland ved flere anledninger i forbindelse med Nuart-­festivalene. Nuart står meget sterkt i ­Stavanger-området og regnes som en av de 5 viktigste Street-art-byene i verden.

Ella og Pitr har gjort seg bemerket bl.a. med et stort kunstverk på 2 hele sider på et hus i Peders­gaten i Stavanger og med verdens største gatekunstmotiv på fabrikktaket til Block Berge Bygg på Jæren. Nå er det de ­ansatte i Vibemyr Bilverksted AS som skal få gleden av moderne, ­humoristisk kunst i megaformat på arbeidsplassen.

På spørsmål om hvorfor ­Vibemyr Bilverksted AS satser på gatekunst i verkstedet, svarer daglig leder Arild Jacobsen at de liker å tenke nytt og utfordre seg selv kontinuerlig blant annet for å være en arbeidsplass som folk snakker om og som tiltrekker seg de beste medarbeiderne i bransjen.

Mange verksteder sliter, forteller Arild Jacobsen, men ­Vibemyr Bilverksted gjør det bra. For få år siden ble Vibemyr Bilverksted kåret til Årets Verksted blant mer enn 200 Meca-verksteder. «Skal vi være konkurransedyktige på kvalitet og pris må vi ha de beste lokalene, de beste medarbeiderne, det beste verkstedsutstyret og de beste leverandørene», avslutter Arild Jacobsen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no