ANNONSE

HANDEL & SERVICE

Si farvel til IT- trøbbel

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Paulo Pagani.


Publisert: 19.03.2016

StartIT ønsker velkommen: (f.v.) Henning Staupe, Stian Valø, Sigval Simonsen, Per Simonsen, Gisle Wikene og Ludvig Sande.


Fakta:

StartIT

Hva: 

Rogalands største IT-butikk


Aktuell med: 

27 års erfaring innen salg og drift 
av IKT-relaterte tjenester


HVOR: 

Torgveien 15c, 4016 Stavanger


Kontakt: 

Postboks 1213 - 4095 Stavanger

Telefon: +47 51 71 50 00

Salg: post@startit.no

Verksted: teknisk@startit.no

Support: support@startit.no


Web: 

startit.no

De har snart 30 år i bransjen, leverer til de største selskapene og kan tilby en helhetlig service som få kan måle seg med. Hvem? StartIT i Hillevåg, selvfølgelig.

– Vi er et en liten bedrift med store kontrakter. Hos StartIT tilbyr vi mye mer enn «bare en IT-tjeneste». Vi gir kundene en helhetlig tjeneste innen både telefoni, rekvisita, skyløsninger og data, sier Per Simonsen, daglig leder i StartIT. Firmaet holder til i Hillevåg vis-à-vis Kilden, men leverer løsninger til hele landet. Allikevel er deres primærområde Rogaland, hvor de har kon­trakter med store kunder innen flere bransjer. Alt fra olje og gass til det kommunale, enkeltpersoner og små foretak.

Gjør arbeidshverdagen enklere

Alle blir frustrerte når tekno­logien svikter. Enten du er en stor eller liten bedrift, har du ­aldri tid til dataproblemer, ­måtte dette være ditt sentralbord, ­mobil eller e-post. Heldigvis finnes de som har dedikert sitt liv til å forstå seg på IKT, og sitter på løsningen til alle våre problemer. I alle fall nøkkelen til en bedre arbeids­hverdag.

StartIT byr på så mye, at du ikke trenger andre leveran­dører. Er du blant dem som styrer med ulike firmaer? Ett for data og fjernhjelp, ett for telefoni, ett for skyløsninger og kanskje ett for tilbehør? Dette kan bli både ­dyrere og mer tidkrevende i lengden. StartIT forenkler hverdagen din med å avansere til­budet til en «alt-i-ett tjeneste» hvor du får alt du trenger kun ved å kontakte StartIT.

– Vi tilbyr alt innen data, fjernhjelp, installasjon, verksted, tele­foni, rekvisita og skyløsninger, rett og slett for å gi deg som ­kunde den beste servicen du kan få, informerer Simonsen. Det er lett å forstå hvorfor StartIT leverer til de største selskapene i landet.

Både for bedrift og privat

StartIT har blant annet Rogalands største IT-butikk. Her finner du et stort utvalgt av datautstyr til både privat og bedrift. Med 30 år i den utviklende ­bransjen har de fått følge den store utviklingen, og er 100 % oppdatert på dagens behov i markedet.

– Vi har alltid hatt fokus på solid kompetanse. Vår tekniske avdeling utfører alt innen reparasjoner og installasjoner og tilbyr en bredde som få andre har, forteller Per Simonsen. StartIT har 5 kjerneområder: Telefoni, Drift, Service, Skytjeneste og Salg av IKT-relatert utstyr. Med andre ord, en total leverandør av telefoni og IT løsninger.

Norges beste logistikk

Tid er penger, og med optimale løsninger vil din bedrift bli lønnsommere.

– Vi har en meget rask leveringstid til våre kunder. Vi bestiller utstyret fra de beste leverandørene i Europa, og sørger for at utstyret sendes direkte til din bedrift innen få virkedager, sier Simonsen.

Hva kan dere tilby av utstyr?

– Alt. Det vi ikke har, kan vi få tak i. Vi sørger for å anskaffe det kunden ønsker, til beste pris og kvalitet. Det er fordelen med det enorme nettverket vi har tilgang til, svarer Simonsen. – Og så har vi nok Norges beste logistikk, du får varene på veldig kort tid, og vi kan tilby assistanse hvor enn du befinner deg, enten det er på riggen, i Rogaland eller Riga, legger han til.

StartIT har et høyt kompetent personell og jobber kontinuerlig for at deres konsu­lenter skal besitte nødvendig kompetanse. Dette innebærer sertifisering og kursing av hver enkelt konsulent innenfor sitt hovedfelt.

– Du skal føle deg trygg på at oppgaven blir løst av kvalifisert personell, sier Simonsen.

Telering og andre fordeler

Simonsen vifter med mobilen sin. «Hva er dette?», spør han, før han svarer for meg.

–Dette er en data! Denne lille her, er så mye mer enn før. Visste du at flere mobiler har kraftigere prosessorer enn noen datamaskiner? Så – hva tror du en bedrift trenger? Selvsagt den ultimate støtten innen IT, som nå inkluderer telefoni, presiserer Simonsen.

Ja, mobilen din er jo snart like produktiv som en PC, og da er det smart å velge en leverandør som har kompetanse innen begge deler, ikke sant? StartIT er medlem i Telering. Dette er en landsdekkende faghandelskjede med forhandlere fra Kristiansand til ­Hammerfest. Dette betyr at om du velger StartIT (og da Telering) innen telefoni, vil du kunne gå inn på en butikk hvor du er i Norge, om du får problemer på en forretningsreise. Du forkorter ventetiden, da tilbudet er landsdekkende.

– Via Telering representerer vi Telenor og Telia (tidligere Netcom) på operatørsiden, samt alle de store produsentene på mobiltelefoner og utstyr. Alt fra Samsung, Sony, Apple, Windows og mange flere. Vi er den eneste fagskjede som både har Telenor og Telia å tilby, ­informerer Simonsen.

Også for privatpersoner!

StartIT leverer som nevnt store leveranser og tjenester til store bedrifter. Allikevel har de både via nettbutikk og den fysiske ­butikken i Hillevåg, et meget bredt tilbud for deg som privatperson. Hos dem finner du alt du trenger til bygge-PCen og alt du trenger av tilbehør og ekstra­utstyr, samt den beste servicen.

– De som kommer hit, får ­ekstra veiledning i bruk av data. Alt fra det grunnleggende til det mer avan­serte. Vi har både kunder som er pensjonister som søker råd, og folk som driver med ­gaming og IT, som ønsker å ­bygge sine egne PCer.

Noe for deg?

– Som bedrift bør du bruke egen tid på egen kjernevirksomhet. Hos oss vil du få hjelp til å finne riktige løsninger. Er du privatperson, burde du stikke innom for å se hvilket bredt spekter vi kan hjelpe deg med.

StartIT sitt ­helhetlige ­tilbud ­inkluderer:

• Telefoni og sentralbord­løsninger

• Data og rekvisita (også bygg-selv-PC)

• Butikk og nettbutikk

• IT-konsulenter

• Teknisk verksted

• Fjernhjelp

• SkytjenesterAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no