ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Figurforming – til ­glede for kropp & sjel

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 19.03.2016

Velkommen til behandling i Løkkeveien 35, sier (fra venstre) ­hjelpepleier/spa-terapeut Tove Strand, 
kosmetisk sykepleier Siv-Åse Rønning og spa-terapeut Andzelika.


Fakta:

Stavanger 
Spa Clinique

HVA:

Ledende klinikk innen blant ­annet figurforming, hudpleie, spa-­behandlinger, fotpleie og alle typer massasje. 


AKTUELL MED:

Nyhet! Microblading (en form 
for permanent makeup). 
Vårtilbud Microblending kr 3000,- og UCW kun kr 4000,- i mars/april.


HVOR:

Løkkeveien 35, Stavanger.


ÅPENT:

Mandag – torsdag 08.15 – 18.00.

Fredag 08.15 – 17.00.

Lørdag 10.00 – 14.00 og etter avtale.


KONTAKT:

Telefon 51 52 55 17


WEB:

www.stavangerspaclinique.no

Våren står for døren. Det er på tide å gi kroppen litt omsorg og pleie før solen titter frem og vi kaster klærne. Behandlingen Universal Contour Wrap hos Stavanger Spa Clinique gir deg som vil endre livsstil en skikkelig kick-start. Enten målet er å gå ned i vekt, stramme 
opp huden, bli sunnere eller rense kroppen din 
etter en lang og kald vinter.

Du blir hva du spiser. Ikke alle res­ter av matinntak i kroppen forsvinner av seg selv – avfallsstoffer og giftstoffer (fra f.eks. kaffe, te, alkohol, nikotin og medi­siner) har negativ påvirkning på kropp og helse. Og for å være sikker på at avfallsstoffene fjernes helt, er det ikke nok med en liten kur på helsekost-basis. Stavanger Spa Clinique har ­kuren som gir deg og kroppen din et bedre liv.

VIKTIG! Behandlingene som 
tilbys her, er like aktuelle for menn som for kvinner. ­Antall mannlige kunder er stadig stig­ende…

Rengjøring av kroppen

med Universal Contour Wrap

Dette er en behandling som renser kroppen for slaggstoffer man ikke klarer å kvitte seg med på egen hånd. Kuren virker oppstrammende og dypt rengjørende – en perfekt start for deg som ønsker en sunnere livsstil.

Behandlingen ble opprinnelig utviklet som et supplement til dialyse-behandling for pasienter med nyresvikt. Så oppdaget man at pasientene fikk strammere og flottere hud. Dermed ble behandlingen tatt varmt imot hos skjønnhetsklinikker verden over. I dag har mange kreft­pasienter og mennesker som har gått på mye medisiner, stor nytte av ­kuren.

Synlige resultater garanteres:

15 cm smalere – første gang!

Med behandlingen ­Universal Contour Wrap går du inn minst 15 cm over hele kroppen etter den første behandlingen. I gjennomsnitt mister man mellom 25 og 35 cm. Behandlingen er medisinsk dokumentert. Hos Stavanger Spa ­Clinique er de så sikre på resultatet, at de gir deg ­garanti: Hvis du ikke taper minst 15 cm på den første behandlingen, trenger du ikke betale noen ting.

En ­behandling med ­Universal Contour Wrap, van­lig metode, koster kr 1750,-. Tre behandlinger koster kr 4500,-. 
Tilbud i mars/april: Kr 4000,- for tre ­behandlinger.

Avfallstoffene bygges sakte opp i kroppen over lengre tid. Derfor anbefales man å ta en behandling hver tredje måned etter endt kur, for å opprettholde resultatet.

Figurforming – en komplett behandling

– Figurforming går ut på å stramme opp huden, minske ­lokale fettansamlinger og fjerne eller redusere cellulitter. I så henseende har vi to behandlingsformer som begge har vist seg å være svært virkningsfulle, sier Siv-Åse Rønning som er kosmetisk sykepleier og daglig leder i Stavanger Spa Clinique.

Eximia er et alternativ til plastisk kirurgi, og tilbyr en komplett behandling for å fremme helse, velvære og kosmetisk pleie av ansikt og kropp. Suksessen ligger i kombinasjonen av ultralyd og elektrooperasjon, såkalt ultra­operasjon, kombinert med lymfe­drenasje og dyp bindevevsmassasje, forteller Siv-Åse.

– Exima har vist seg å være effek­tiv på dårlig blod- og lymfe­sirkulasjon, ødem (væskeopphopning), muskel- og leddplager. Behandlingen er behagelig og avslappende og utføres helt uten risiko og bivirkninger for våre kunder. Mange vil merke virkning allerede etter første behandling, men vi anbefaler en kur på minimum 10 ganger.

Ultratone er verdensleder innen elektroterapi/biostimulering for muskeltrening, slanking og figurforming. Stimulatoren har over 50 avanserte high-tech program for alle figurtyper, muskel­grupper og problem­områder.

– Har du lyst å føle deg som ny – og gå ned minst én størrrelse på fire uker? spør Siv-Åse. – Da skal du følge den oppskriften på flott figur og sunn, slank livsstil som vår terapeut gir deg. Denne gangen klarer du det! Start med grunnkurset – dvs. to behandlinger per uke i en måned. Så går det bare én vei – opp og frem…

Nyhet! Microblading

Det nyeste og hotteste på ­markedet innen bryn. Øyenbrynsbrodering er en ganske ny, manuell form for permanent make­up. Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på ­rekke. Fordi vi implanterer ­fargen nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene vi lager veldig skarpe og naturlige ut. Metoden er ideell for alle som vil fremheve ­brynene sine fylle i noen hår og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no