ANNONSE

HANDEL & SERVICE

hotell, restauranter, cateringfirma, bensinstasjoner, foreninger, lag…


Stadig flere velger Storcash-løsningen!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 19.03.2016

Bred, ny hovedgate er sentrum i et ryddig og oversiktlig butikkmiljø. Her ønskers du velkommen av (fra venstre) Olav, Elin, Solvor, Lajla, Morten, Kasim, Kine, Hege og Mattias.


Fakta:

Storcash avd. Sola

HVA:

Stormarked for næringslivet: Dagligvare, kantine, gatekjøkken, hotell, restaurant, kafé, catering, kiosk, bensin­stasjon – i tillegg til ­institusjoner, foreninger, lag og ­offentlig sektor som barnehager, FAU, fritidsklubber og SFO. Grossistpriser på 29.000 varer innen dagligvare­handel og storhusholdning.


AKTUELL MED:

Navnebytte til Sola Storcash og nytt, oversiktlig butikkmiljø.


HVOR:

Skvadronveien 18, 4050 Sola.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag 08.00 – 17.00

Lørdag 10.00 – 15.00


KONTAKT:

Telefon: 51 94 04 00

E-post: forus@storcash.no


WEB:

www.storcash.no

Næringsdrivende som omsetter matvarer, vil til enhver tid vurdere hvor innkjøpene skal gjøres. Har du dagligvarehandel, gatekjøkken, kiosk eller bensinstasjon? Driver du innen hotell, restaurant eller catering? Er du med i forening eller lag hvor servering av mat og drikke er en del av hverdagen? Da kan du handle varer til grossistpriser hos Storcash på Sola. Og du er i godt selskap – etter 15 år i distriktet kan Storcash glede seg over stadig nye kundegrupper.

Storcash etablerte seg i Stavanger-­regionen i 2001. Etter flere år med omsetningsøkning på rundt 50 %, endte 2015 opp med et samlet salg på 115 mill. ­kroner. Fjorårets omsetning for hele ­kjeden var 1,2 milliarder kroner.

Storcash-kjeden, som eies av Norgesgruppen, har ni butikker i Norge. ASKO Rogaland er hovedleverandør til den ­lokale Storcash-butikken på Sola. Den har stor, gratis parkeringsplass like utenfor. Det er bare å kjøre inn i Skvadronveien fra rund­kjøringen like ved Magnar ­Eikeland.

Ikke for Hvermansen med familie

Når vi spør hva slags butikk ­Storcash er, får vi svar av daglig leder Morten Askø: – Vi er mer enn en butikk. Vi er en cash & carry grossist for nærings­drivende, og vi er Norges største aktør på vårt forretningsområde. Våre kunder er ikke den vanlige forbruker med sine innkjøp til seg og familien. Vi selger til storhusholdning som hotell, restaurant og cateringvirksomhet, til bedriftskantiner, kiosker, bensinstasjoner og private kolonial­butikker – i tillegg til institusjoner, barnehager, lag og foreninger.

For alle disse kundegruppene skal det svare seg å handle hos oss.

Alt du trenger på ett sted!

– Cash & carry betyr som kjent at kundene henter varene sine selv, og vi skal ha kontant betaling – gjerne med bankkort, kredittkort eller en bedriftskort-løsning, sier Morten. – Kundene kan plukke akkurat det riktige antallet for sitt behov, gjerne dag for dag – det forenkler problemstillinger tilknyttet lagerhold og svinn. ­Stadig flere har forstått at her er det store penger å spare – ikke minst ved å droppe å få ­varene tilkjørt.

Og såkalte nedgangstider her i distriktet får folk til å tenke anner­ledes. De vil ha mer value for money – det merket vi sist uke da vi fikk tyve nye kunder.

Et enormt vareutvalg

Det er til enhver tid minimum 4000 artikler i butikken, og i tillegg kan kundene bestille fritt fra et vare­utvalg på hele 29.000 artikler. Dette gjelder ferskvarer, meierivarer, frukt & grønt, frossenvarer, sjokolade, tobakk, øl, mineralvann, rengjørings­produkter – ja, til og med vin og brennevin.

– Jeg må også få påpeke at vare­sortimentet kan for­andres etter sesong og kundenes ­ønsker. Vi står fritt til å kjøpe inn hva som helst fra hvem som helst. Blant spesialvarene for stor­husholdning er 333 g ham­burgere og tacosaus i 3,85 l kan­ner, sier Morten.

Ferskt kjøtt av 
ypperste klasse

Når Morten blir bedt om å trekke frem et hovedprodukt i Storcash-butikken, er han ikke i tvil. – Da må jeg si ferskt kjøtt. Våre leverandører setter oss kvalitets­messig helt på høyde med de kjente slakterfirmaene vi konkur­rerer med. Og med jevn kvalitet å velge mellom – da er det at prisen slår ut til vår fordel!

Ellers er vi i den senere tid blitt store på asiatiske produkter til matlaging – ikke minst til glede for restaurantbransjen. Vi har også et bredt utvalg innen halal-produkter.

Gratis «medlemskort»

Det koster ingenting å bli fast kunde hos Storcash. Alt som ­kreves er at du fremlegger din tilknytning til det salgsstedet hvor varene skal ut til forbruker.

Og har du skaffet deg Storcash sitt bedriftskort, kan du få samlet opp innkjøpene gjennom en ­måned og motta kun én månedlig faktura – dermed reduseres antall bilag i regnskapet.

Storcash gir sin garanti

For å følge opp slagordet «Alt du trenger – alltid billig!» kan Storcash garantere fortjeneste til sine kunder. Alt settes inn på god service og riktig tilstedeværelse – slik at kunden blir 100 % fornøyd med handelen.

Storcash som samarbeidspartner

Alle som er engasjert innen frivillige lag og foreninger, vet hvor skoen trykker – nemlig den evige økonomiske utfordringen. Her har Storcash sett muligheten til å være en aktiv part ved å pakke og levere store mengder toalettpapir og tørkeruller etter hvert som det enkelte idrettslag eller skolekorps selger varene i sine nærområder. En slipper dermed selv å holde store lager, samtidig som det er enklere å administrere løpende avtaler.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no