ANNONSE

HANDEL & SERVICE

lysmiljø i sandnes ser lyst på fremtiden


Suksess med belysning i 24 år!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 19.03.2016

De hjelper deg å se lyset – fra venstre Haakon Aareskjold, Ingrid Andresen og butikkeier Øyvind O. Aareskjold.


Fakta:

Lysmiljø AS

HVA:

Frittstående faghandel innen ­belysning – og med nøkkelsliping 
«på si». Butikken holder til i eget hus og står fjellstøtt på egenhånd, 
uten å være tilknyttet noen kjede. 


AKTUELL MED:

Akkurat nå har butikken mye nytt 
i utebelysning og interiørbelysning 
for hus & hytte – og et meget 
stort utvalg LED-pærer.


HVOR:

St. Olavs gate 18

4306 Sandnes


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag 10.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 15.00


KONTAKT:

Telefon: 51 68 02 50

E-post: lysmiljo@barntex.no


WEB:

www.lysmiljoe.no

Mens oljeprisen faller og noen håper på lys i enden av tunnelen – er andre virksomheter ganske upåvirket. Noen ser til og med mye flott lys hver dag.

I butikken Lysmiljø i Sandnes har gründer Øyvind O. Aareskjold god grunn til å være fornøyd. Så lenge det finns leiligheter, hus og hytter, vil det alltid være behov for belysning – og da står hans butikk frem med solid fagkunnskap og et lekkert, moderne produktutvalg. Det har gitt Lysmiljø en markant posisjon i markedet.

Det var i 1992 at Øyvind O. Aareskjold startet opp egen virksomhet, og etter snart 25 år i bransjen er Lysmiljø i Sandnes godt etablert som en nisjebutikk innen belysning. De tre ansatte kan glede seg over en trofast kundegruppe som stadig kommer tilbake, og som sprer skrøyd videre om stilige lamper og god, personlig service. Da er man inne i en god sirkel, som det heter. At kundene er opptatt av kvalitet til rett pris, gjør det lettere å presentere de beste løsningene.

Ikke kjedelig å ikke være i kjede

– Jeg foretrekker å drive selvstendig, sier Øyvind. – Fra dag én har det vært mitt ønske å drive butikk ut fra egne valg, egne innkjøp og personlig preg på butikken. Det kunne blitt vanskelig med en kjedesjef som sitter inne i hovedstaden og bestemmer. Vi i butikken kjenner vårt nærmarked, og vi tror at kundenes smak i kombinasjon med vår egen faglige kompetanse og erfaring, er den beste kilden til god belysning. Dermed står vi helt fritt til å presentere de lampene og belysningsløsningene som vi tror er best. Våre kunder skal få riktig belysning og moderne, smakfull design til riktig pris – og med god service som ekstra krydder!

Jeg kan jo legge til at det som finnes av kjeder i Norge, har invitert meg med – men jeg ser ingen grunn til å forandre mening.

Totalleverandør til bolig og hytter

– Kundene våre, som er i alle aldre, trenger ikke bare belysning hjemme i boligen, sier Øyvind. 
– De kan ha hytter fra Søgne i sør til langt inn i Ryfylke, og da trenger de gode råd for riktig belysning. De vil ha rett lampe på rett sted – som leselys, stemningslys, utelys og så videre. De ønsker harmoniske og praktiske løsninger, og vi i Lysmiljø tar mer enn gjerne oppdraget med å finne de rette belysningsløsningene til kundene.

Anerkjent, nordisk design

– Vi ønsker å vise kundene våre det aller ypperste innen belysning, sier Øyvind videre. – Derfor er vi nøye når vi velger leverandører, og vi har satset ganske kraftig på nordisk design – her finner vi produkter som det er lett å like. Blant annet er danske Louis Poulsen, svenske Belid og danske Herstal godt representert i butikken, og vi merker at lamper i disse merkene slår godt an i det lokale markedet. De står for både tidsriktig og klassisk design og har gjennom mange år vist at de har høy kvalitet. Utvalget kan sees på våre nettsider www.lysmiljoe.no – og har vi ikke akkurat den modellen du er på utkikk etter, så skaffer vi den. Verre er det ikke.

Nå er det LED lyskilder 
som gjelder!

De gamle pærene er definitivt på vei ut. Energieffektive og dimbare lyskilder har overtatt, og LED-pærene står frem med utrolig lang levetid og høy lyskvalitet. Lysmiljø har satset enormt på LED for å stå frem med det største utvalget – det er bare å komme innom og høre mer om fremtidens lyskilder.

Også nøkkelfiling

Alle som bor, må ha belysning, og alle som bor, har nøkler. Dermed fant Øyvind et nytt forretningsområde for noen år siden. Han lager nøkler når du trenger flere nye. Raskt og rimelig.

Parkering rett over gaten

Etter 16 år i Langgaten flyttet Øyvind Lysmiljø-butikken til St. Olavs gate 18 for åtte år siden. Det har han ikke angret på ett sekund! – Nei, her er det godt å være, sier han. – Vi får eksponert butikkvinduene mot bilistene som snegler seg forbi her i sentrum, og det er jo en enorm fordel for kundene at vi har parkeringsplass like over gaten. Alt i alt – lysende utsikter for alle, avslutter Øyvind.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no