ANNONSE

HUS & HAGE

huseby kjøkken tegner forslag og hjelper deg med alle valg


En invitasjon til ekte kjøkkenglede!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 19.03.2016

Kjøkkenet Agil Jupiter presenteres av (fra venstre) kjøkkenkonsulent Sanja Agovic, senterleder Suzanne Sundli Schei og kjøkkenkonsulent Ingjerd Lende. Jupiter har et velkjent klassisk uttrykk i litt landlig stil. Fronter med frest fylling og en lett faset ytterkant. Fire standardfarger.


Fakta:

Huseby Kjøkken­senter Sandnes


HVA:
En av Norges største kjøkken­produsenter. Avdeling på Forus/Lura siden 2005.


AKTUELL MED:
To kjøkkenlinjer i variert prisklasse – for å møte forskjellige segmenter 
i markedet.


HVOR:
Gamleveien 85, 4315 Sandnes


ÅPNINGSTIDER
Mandag – fredag: 09:00 – 16:30

Torsdag: 09:00 – 19:00

Lørdag: 10:00 – 14:00


KONTAKT:
Telefon: 51 70 96 40 

E-post: suzanne@huseby.no

Mobil: 46 46 62 88


WEB:
www.huseby.no

Kjøkkenet har til alle tider vært hjemmets viktigste arena. Det rommer alt – fra pulserende familieliv til stille nytelse. Kjøkkenet er hjemmets hjerte. Du skal være kritisk og grundig når du velger kjøkkenleverandør, og i så henseende kan du være trygg på at Huseby er et godt valg.

 

 

I Huseby sin kjøkkenforretning på Gamleveien, Forus/Lura (helt på grensen mellom Stavanger og Sandnes) har de et klart og tydelig mål: De skal bidra til at prosessen med å velge nytt kjøkken blir så enkel som mulig. De har lang erfaring og nok kompe­tanse til å veilede kunden gjennom hele planleggingsprosessen – fra idé til ferdig montering.

Derfor er Huseby Kjøkkensenter behjelpelig med all ko­ordinering mot maler, gulvlegger, rørlegger og elektriker – kunden skal slippe å tenke på dette. Det blir fort kjøkkenglede av sånt!

 

Lang tradisjon

Det er snart 70 år siden tremøbel­fabrikken A. Huseby & Sønn ble etablert i Våle i Vestfold. I tillegg til et utvalg tremøbler var radio- og TV-kabinetter for Tandberg radiofabrikk en viktig del av produksjonen. Senere ble det også produsert spisestuer og skap­møbler i samarbeid med Ekornes Fabrikker.

I 1974 kom det første Huseby-kjøkkenet på markedet. I dag er Huseby AS en av Norges største kjøkkenprodusenter. På 20.000 kvm blir kvalitetskjøkken produsert av dyktige medarbeidere som er stolte av faget sitt og som legger sin ære i å utføre godt håndverk.

Huseby startet opp egen forretning her i regionen i august 2005. Og det er fortsatt gratis kundeparkering like utenfor ­døren.

 

Kjent navn i markedet

Senterleder Suzanne Sundli Schei har jobbet i Huseby de siste ni årene, og hun kan glede seg over at Huseby har inn­arbeidet et godt merkenavn. Huseby er likevel én av mange kjøkken­leverandører i distriktet, og konkurransen kan virke tøff.

– Kjøkkenet er et av de største og mest kostbare rommene å ta fatt på, sier Suzanne. – Vi har et godt merkenavn i ryggen, men vel så viktig er det at kjøkkenet svarer til det kunden ønsker og forventer. Det er vår oppgave å informere og hjelpe kundene, slik at de får bekreftet at å investere i Huseby er både trygt og riktig.

 

To kjøkkenlinjer – 
Signatur og Agil

– Vi mener at alle fortjener et Huseby-kjøkken, sier Suzanne videre. – Derfor har vi kjøkken i forskjellige prisklasser. Signatur er vår eksklusive ­serie som bl.a. har finerte skrog og heltre skuffer for maksimal slite­styrke. Kjøkken­serien Agil er noe ­rimeligere enn Signatur, uten at det går på bekostning av ­Husebys strenge kvalitetskrav. Det er ­viktig å slå fast at for begge kjøkkenseriene leveres skrogene ferdig sammensatt fra fabrikk – ingenting er flatpakket.

 

Kjøkkenet Signatur

Det skjuler seg mange ­smarte og eksklusive detaljer i et ­Signatur kjøkken. Valgmulighetene er nærmest ubegrenset – ikke bare når det gjelder farger og over­flatebehandlinger – men også på innredning i skuffer og skap, ­lister og dekor. Signatur gir hele 30 års garanti mot fabrikasjonsfeil – altså en garanti som strekker seg langt utover gjeldende grenser for kjøpsloven.

 

Kjøkkenet AGIL

Agil-sortimentet har et litt smalere modell- og skaputvalg, hvor en har fire standard­farger å velge mellom. Skrogene ut­styres med dekksider etter behov. Hvitlakkerte stålskuffer med heluttrekk og dører med demping er standard. 15 års ­garanti mot fabrikasjons­feil.

 

Signatur møbelgarderobe

En garderobe kan være så mangt, et møbel, et skattekammer, en oppbevaringsplass, et skjulested… Garderoben er ofte det første gjestene dine møter. ­Møbelet for velkomst og orden. Det viser hvilken stil du liker, hva gjesten kan forvente å møte i resten av huset.

Husebys utvalg og kompetanse gjør at du kan få det beste innen moderne, nostalgisk eller klassisk design – til en fornuftig pris. 30 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

 

Gode tilbakemeldinger

Suzanne har flere ganger opplevd at kunder kommer tilbake – de som har valgt Huseby én gang, handler ofte Huseby igjen. – Trygghet, service, oppfølging, kreativitet, og et solid kjøkkenprodukt er grunnleggende for å lykkes. Dette er viktige segmenter både for kunden og oss, ­legger hun til.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no