ANNONSE

HUS & HAGE

se hvor rimelig du kan få ferieleilighet eller helårsbolig på talgje


Nyt denne sommeren i vakre Ryfylke

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Jadarhus


Publisert: 30.04.2016

Fakta:

Jadarhus


HVA:
En av distriktets største boligutviklere


AKTUELL MED:
Seks boliger/ferieleiligheter på Talgje er ferdig bygget – fire er solgt.

Akkurat nå: Gunstig husbanktilbud med rente fra 1,3 %.


KONTAKT:
Unni Oltedal 400 73 450

E-post: unnio@jadarhus.no


WEB:
www.jadarhus.no

På den solvendte høyden rett over Østabøvågen på Talgje, bare et steinkast fra Ryfylkes blåe hav, har Jadarhus bygget seks leiligheter – tre i første etasje og tre i andre etasje. Hver leilighet har egen balkong med panorama-utsyn over fjorden. I underetasjen er det parkeringsplasser, og det er heis opp til etasjene.

Det er ikke boplikt, og leilighetene passer ypperlig som feriebolig. Med dagens rentenivå får du nå et helt unikt finansieringstilbud.

 

Grønt land. Blått hav. Frisk luft. Livet er godt å leve på Talgje. I Østabøvågen er man ikke bare omgitt av oppbyggende natur – på øya Talgje fins også barne­hage, butikk, flott grendahus med klatrevegg, kirke, helselag, sandvolleybane, turløyper, ballbinge, lekeplasser og selskapslokaler. Og selvsagt uendelig mange og gode bade- og fiskemuligheter.

 

To moderne leiligheter

er fortsatt til salgs.

Pris kr 2.998.000 (81 kvm)

og kr 3.050.000 (83 kvm).

Leilighetene på Talgje ligger solvendt og omgitt av hav og flott landlig natur. Her får du en lys og moderne bolig/ferieleilighet med 2 soverom, egen balkong og utsikt mot sørvest, samt kort vei til både barnehage og butikk.

Leilighetene er lyse og luftige med åpen kjøkken-/stueløsning og egen uteplass. De har eget bad/vaskerom og gir mulighet for gjeste-WC og noe større stue/kjøkken.

Du kan sikre deg full tilgang til hav og båtliv – i tilknytning til leilighetene er det mulig å få seg både naust og båtplass.

Leilighetene er ferdige og klare for overtakelse.

 

Gunstig finansieringspakke

Slår du til nå, kan du få husbanklån på inntil 80 % av kjøpe­summen med rente helt nede på 1,3 %. De resterende 20 % har du selv eller du låner i din egen bank.

 

Foretrekker du å leie?

De to leilighetene er også til leie for kr 8000 per måned.

 

En av de flotteste perlene 
i Ryfylke

Talgje er den sørligste øya i Finnøy kommune, preget av sin grønne og frodige natur – og omgitt av forfriskende blått hav på alle kanter. Talgje er et prima eksempel på at det går an å bo landlig samtidig som man har det meste man trenger bare en kort kjøretur unna. Skolen ligger på Finnøy, ca. 15 minutter fra Talgje, med gode buss- og båtforbindelser.

Blant populære sosiale møteplasser er drivhuset med salg av blomster, is, kaffe etc. og ikke minst Fiolen Familiepark. Det er høy trivselsfaktor for store og små på Talgje.

 

Se filmen – og gled deg!

Gå inn på www.jadarhus.no og se filmen Jadarhus har laget om leilighetene på Talgje i sin vakre omgivelser. Her får du flotte inntrykk av hva Ryfylke-naturen har å by på.

 

Ja, du kan kjøre helt fram

Det er tunnelforbindelse til fastlandet, og det tar bare 35/40 minutter å kjøre til Stavanger sentrum. Til hver leilighet hører to parkeringsplasser.

For å komme til ferieleilig­hetene, kjører du E 39 gjennom Rennfast til Rennesøy. Ta til ­høyre og kjør Rv 519 inn i tunnelen mot Finnøy. Halvveis i ­tunnelen tar du avstikkeren til høyre gjennom Talgjetunnelen. Fortsett ut på Fv 606 og følg ­Jadarhus sine skilter derfra.

Talgje har også hurtigbåtforbindelse med Stavanger.

 

Ta kontakt for visning eller mer informasjon

Ring Unni Oltedal på telefon 
400 73 450.

Tilbehør ute:
• 1 P-plass, åpen carport-løsning

• 1 P-plass utvendig

• Utvendig låsbar bod 
i carportanlegg

• Heis

• Balkonger med rekkverk 
i glass og galvanisert stål

• Ferdig opparbeidede uteområder, asfaltert og beplantet

• Utvendig vannutkaster 
ved felles bod

• 1 felles HC-plass


Tilbehør inne:
• Universell utforming

• Parkett

• Fliser og varmekabler på bad

• Fliser i bod

• Kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer fra Whirlpool

• Ferdig malte overflater

• Hvitmalte slette dører og karmer

• Baderomsinnredning fra Foss Bad

• Varmepumpe luft/luft


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no