ANNONSE

KULTUR

Opplev Rogaland – på engelsk, tysk og norsk

Tekst: Pål Larsen


Publisert: 14.05.2016

Commentum Forlag kommer med en ny, spennende og billedrik bok om Rogaland i tre språk: En norsk, en tysk og en engelsk utgave! I salg fra 19. mai!

I 2008 utga Commentum boken «Severdigheter i Rogaland». Den har vært en stor suksess og ble utsolgt på et blunk. Nå lanseres en splitter ny bok med nye tekster og i nytt format.

Det var ingen vanskelig avgjørelse å realisere en forbedret versjon av «Severdigheter i Rogaland». John Sirevåg og Nils Tollefsen, to rutinerte fotografer med utmerket sans for estetikk, har forsynt oss med fremragende billedmateriale av alle de 26 kommunene i Rogaland. Boken er også utstyrt med internettlenker for interesserte lesere.

De nye bøkene har fått en veloverveid inndeling. Vi begynner i sør med regionen Dalane og dens fire kommuner, fortsetter med Jæren og dens åtte kommuner, videre følger Haugalandet med sine seks kommuner, og avslutningsvis Ryfylke med sine åtte kommuner. Framme og bak i boken finner leseren et kart over både kommunene og regionene. Slik får man en god oversikt over geografien i Rogaland, i hvert fall frem til kommunesammenslåingen er et faktum.

Den engelske og tyske oversettelsen er utført av kompetente oversettere og garanterer korrekt og varsom bruk av egennavn.

Bøkene er innbundet, har et format på 20 x 20 og blir solgt til en lav pris tilpasset turistmarkedet.

Turister og innfødte kan glede seg til en fargerik og informativ opplevelse!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no