ANNONSE

MOTOR

ny, større forretning gir bedre bilopplevelse


Avetti – kjører sin egen vei!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 28.05.2016

De finner drømmebilen din – f.v. Tanja Berntsen, Bjørn Berntsen, Christian Wilberg Brandt og Edgar Matyjevic.


Fakta:

Avetti 
Motor AS

HVA:

Bilforhandler på Klepp – hovedsakelig salg av 1/2 – 3 år gamle bilmerker av kjent tysk kvalitet, som Audi, BMW, Porsche, Mercedes og VW. 


AKTUELL MED:

Flott nybygg gir både kunder og ansatte en bedre bilopplevelse. 


HVOR:

Grudevegen 2, 4352 Kleppe

Før Klepp sentrum når du kommer fra Stavanger/Sandnes og kjører riksvei 44.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, onsdag, torsdag & fredag 
kl 09.00 – 17.00. 

Tirsdag kl 09.00 – 19.00.

Lørdag kl 10.00 - 14.00. 

Ellers etter avtale.


KONTAKT:

Tlf.: 51 60 30 00. 

E-post: post@avetti.no


Daglig leder Bjørn Berntsen

Tlf.: 902 55 500

E-post: bb@avetti.no


Bilselger Christian Wilberg Brandt

Tlf.: 951 79 775 

E-post: cwb@avetti.no


WEB:

www.avetti.no

Ute på Jæren finner du bilforretningen med lidenskap for kjøretøy.

Med ønske om å bygge et selskap på faste kunder, trygge kjøp, gode opplevelser og minner – Avetti har levert og fortsetter å levere!

Det er tydelig at gleden for å «finne» en bil i lag med en potensiell kunde er en glød, noe som kan være en lang prosess som krever kunnskap og godt kontaktnettverk. Avetti har de siste årene bygget opp gode kontakter i inn og utland, og er ryggraden som lar deg slippe bekymringer og stress.

Tenk deg en strøken modell som er kjørt kun et par år, mens prisen er gått ned et par hundre tusen kroner. Det lar seg høre! Hos Avetti står til enhver tid 60–70 slike biler på utstilling. Og den helt spesielle bilen du drømmer om, kan skaffes.

Etter fem års virksomhet er bilforretningen på Klepp kommet inn i nytt bygg. Ny, flott fasade, store vindusflater og utvidet utstillingsareal for kunden – i tillegg til egne rom for klargjøring, vask og fotografering – gir en ny og bedre bilopplevelse for både kunder og ansatte. Mens det nå hver dag er full aktivitet med bilsalg inne i forretningen, jobbes det utendørs med beplanting, skilting etc. før «Grand Opening» i august. Følg med, følg med…

Bjørn Berntsen er daglig leder og hovedaksjonær i selskapet. Partner på eiersiden er Bjørn Røstad.

Per i dag har Avetti fire ansatte – de tre andre er bilselger ­Christian Wilberg Brandt, salgssekretær Tanja Berntsen og Edgar Matyjevic som står for klargjøring av bilene som ruller ut på veien.

Suksess i et tøft marked

Daglig leder Bjørn Berntsen kan glede seg over at Avetti har fått en god posisjon i markedet – han er fornøyd med omsetningen og resultatet på bunnlinjen, men strekker seg stadig etter nye mål. Han hadde 12 år bak seg hos Møller Bil (Audi), og kjenner forholdene i bilbransjen godt fra Bilbyen Forus og de nære bysentrene.

Da er beliggenheten til Avetti en herlig kontrast – det kan rett og slett være befriende for sjel og sinn å komme ut til bil­forretningen som ligger mellom jorder og steingjerder langs riksveien like før Klepp sentrum, hvis du kommer nordfra. Et sjeldent skue. Ute på bygda, samtidig sentralt…

Kjente tyske bilmerker 
av høy kvalitet

– Vi driver med kjøp og salg av nyere biler av forskjellige merker i premium segmentet, sier Bjørn. – Vår filosofi er at vi skal kunne tilby biler med kort leveringstid, unik service og fordelaktig pris. Fra lokalene våre har det de siste årene rullet ut ca 350 biler årlig. Og flere blir det!

Ikke et vondt ord om verken Frankrike, Korea eller Japan som bilprodusenter, men vi har altså valgt å konsentrere oss om tyske merker av anerkjent kvalitet. Derfor består bilparken vår hoved­sakelig av ulike modeller fra Audi, BMW, Porsche, Mercedes og Volkswagen – i tillegg til for eksempel Volvo og Land Rover/Range Rover.

Det de ikke har, kan skaffes

Bjørn forteller videre: – Skulle vi ikke ha din «drømmebil» på lager, kan vi med vårt store nettverk av kontakter og ­leverandører i Norge og i Tyskland skaffe deg akkurat den bilen du ønsker deg på bestilling. Flere ganger i uken får vi forespørsel om nyere modeller (1/2 til 3 år) av et spesielt merke, kjørt et visst antall kilometer – og ønske om farge. Det fikser vi!

Send gjerne en e-post om hvilken modell du drømmer om, til post@avetti.no.

Men det er viktig å påpeke at vi tar ikke inn modeller som er så gamle at vi ikke tør gå god for standarden. Våre verdier for vellykket forretningsdrift – ved­rørende kvalitet og personlig oppfølging – må gå hånd i hånd med kundens ønsker.

Gode garantiordninger

Samtlige biler som selges av ­Avetti, har garanti som varierer fra 3 til 60 måneder, alt etter bilens alder. Kunden skal forvente å få en trygg handel, det er for Avetti et av hovedpunktene!

– Våre garantier gjelder Norge rundt, sier Bjørn. – Dette bidrar til at du trygt kan kjøpe bil hos oss uavhengig av hvor du er bosatt. Vi har referanser fra ­Hammerfest til Oslo. Butikken her på Klepp ligger ca. 15 min. fra Stavanger Lufthavn, og kommer kunden med fly, har vi henteservice.

Vaskehall for alle!

Ny vaskehall er satt opp på baksiden av bygget. Norges beste selvvaskeanlegg, ifølge Bjørn.

– Og vi dobler antall vask som kunden kjøper, forteller han. – Kjøper du et vaskekort hos Avetti for kr 1000, kan du vaske bilen for kr 2000. Og med pris per gang på rundt kr 100, også hvis våre folk hjelper til, får du særdeles mye vask for pengene.

Avetti har og egen klargjørings­avdeling som utfører bilpleie. Lakkrens, lakkbehandling, vann­sliping, polering, innvendig rens m.m. er noen av tjenestene som tilbys. Her med faglig personell som sørger for utmerket resultat. Ta kontakt for pristilbud på din bil.

Bilentusiasten Christian

Ny mann på laget er bilselger Christian Wilberg Brandt som begynte i Avetti 2. mai i år. Hans forkjærlighet for biler er ganske spesiell. Som 16-åring startet han med kjøp og salg, og lidenskapen rundt eldre biler har ført til en mindre samling av veteranbiler. Eldste bilen er en Cadillac fra 1931. Da er ikke biler en hobby, men en livsstil.

Christian har yrkesbakgrunn fra bilsalg og synes nå at han har fått drømmejobben. Å ta utgangspunkt i hva kunden ønsker og ser for seg – og så skaffe riktig bil – er en oppgave han virkelig gløder for.

Stadig mer el-bil og hybrid

Også hos Avetti merkes de nye trendene ved valg av bil.

– Nå spør stadig flere etter el-bil eller hybrid-bil av de kjente, tyske bilmerkene, og dermed er det opp til bilfabrikantene å følge opp med nye, miljøvennlige varianter av tradisjonelle motorer. Og det gjør de, forteller Bjørn.

Han ser positivt på fremtiden. I et marked med markant nedgang i importerte biler til Norge de siste årene, satser Avetti friskt på å øke salget til 500 biler i året. Et av virkemidlene i så måte er nybygget som gir langt bedre fasiliteter for både kunder og ansatte. Bare kom og se.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no