ANNONSE

HUS & HAGE

ope hjelper deg:


Knakende gode designløsninger for oppbevaring og garderobe

Tekst: Svein Kåre Edland


Publisert: 11.06.2016

Mange kunder opplever Ope-systemet som å bygge Lego. Foto: Marius Vervik


Fakta:

Ope

Hva :

Har utviklet et spennende møbel­konsept med stor fleksibilitet og inter­nasjonal anerkjennelse.


Aktuell med:

Tilbyr unike løsninger i en kampanje som gjelder til 25. juni. 


Showroom:

Madlaveien 5 


Kontakt: 

Tlf 400 99 899 eller 
epost: post@opehome.com


Web: 

www.opehome.com

www.facebook.com/opehome
Instagram: @opehome

Drømmer du om mer plass og system i garderoben? Har du rom under vindu eller trapp hvor du gjerne skulle hatt noe stilig som også ga deg oppbevaringsplass? Eller har du noen flotte gjenstander som du gjerne vil ramme inn på en vegg midt i stua?

– Vi lager skreddersøm med våre enkle og gode løsninger, forteller designerduoen Lars ­Urheim og ­Eirik Helgesen til Lokal­avisen. Begge er utdannede møbel­designere og står bak det nye design­konseptet Ope, som alt har fått oppmerksomhet fra mange eks­perter. Nylig var de sammen med anerkjente ­Northern Lighting i en utstilling i New York med fokus på blant annet ny ­skandinavisk design.

Unik patent på fleksible hyller

– Det dreier seg om å skape gode rom, sier en svært engasjert ­Eirik Helgesen til Lokalavisens ut­sendte. – Vi har alle ting som vi vil vise frem, men også ting vi vil skjule. Hjemmene blir stadig ­mindre, og da gjelder det å finne de gode løsningene hvor du utnytter ledige arealer. Ofte kan det se litt vanskelig ut, fordi ­målene på veggen eller under trappa ikke stemmer helt med målene på standard skap. Derfor har vi ut­viklet et unikt system hvor hyllene faktisk tilpasses omgivelsene og rommet. Hyllene settes sammen helt uten verktøy, en teknologi som Ope har tatt patent på. Vi ­liker å lage løsninger hvor vi utnytter rommets arealer, og med våre fleksible hyllesystemer, er det lett å bygge unike løsninger, som også kan ­endres over tid når behovet endres. De erfarne interiørarkitektene mener at Opes løsninger også gir helt nye muligheter til å eksperimentere med spennende former, lys og fin design.

Nesten gratis forslag

– I forbindelse med vår sommerkampanje har vi nå definert to forskjellige tilbud til Lokalavisens lesere, forteller Lars Urheim. – Du kan sende inn et foto av rommet, og i løpet av kort tid vil våre interiør­arkitekter sende et forslag til løsning. Dette tilbudet koster kr 500. Dersom du ønsker at en interiørarkitekt kommer hjem til deg, er prisen kr 1.450. Da har vi en gjennomgang hvor vi disku­terer behov og løsninger, samtidig som vi tar nøyaktige mål. I løpet av noen dager vil du få presentert en tegning som i detalj beskriver og viser en skreddersydd løsning for hjemmet ditt.

Rot gir trøbbel i tårnet

– Vårt system er ganske lekent, mener Eirik og forteller at flere opplever det som å bygge Lego. – Vi oppdager nye muligheter og varianter hele tiden. Etter mange års arbeid som designere av møbler, rom og interiør, har vi lært at våre omgivelser faktisk former oss som mennesker. Derfor setter vi vår ære i å finne de gode løsningene. Vår visjon er å skape gode omgivelser for alle. Dette gjør vi gjennom å utvikle fleksible og estetiske løsninger som kan være en del av rammen for et godt liv. Har du mye rot i rommet, blir det ofte rot i hodet også. Derfor opplever mange at våre løsninger virkelig gjør en god ryddejobb både i hjemmet, kropp og sjel. Da er vi fornøyde.

Fantasien er begrensningen

– Vårt modulære møbelsystem er skapt for å heve opplevelsen av rommene vi bruker til daglig, sier de to gründerne som stadig får flere fornøyde kunder. – Du trenger gjerne ny rom­deler, kombinert med vegghylle, eller mer garde­robe eller oppbevarings­plass? Møbelsystemet gir frihet til å ­skape unike interiørløsninger, tilpasset dine rom og behov. De vanlige vanske­lige plassene å ­møblere er ikke lenger et problem. Ope-­løsningen tilpasses rommet slik det er, og gir mye tilbake i form av god estetikk og ikke minst effektiv areal­utnyttelse. Alle løsninger kan enkelt bygges på, bygges om ­eller deles opp. Vi ­leverer en løsning og et ­møbel som kan tilpasses endringer i ­familien eller ny ­bolig.

Rask levering og montering

Opes hyllesystem består av høykvalitets møbelplater og koblinger i et avansert og ekstremt sterkt komposittmateriale. Lakken på platene er utviklet spesielt for Ope, en behandling som gir den karakteristiske matte og slitesterke overflaten. Vi får ­levert komponenter fra utvalgte under­leverandører i Norge, ­Sverige og Litauen. Ope ferdigstiller og kontrollerer komponentene i Stavanger før vi bygger løsninger og leverer til kunden, sier Lars.

Vi kommer hjem til deg...

– Vi vil gjerne presentere mulig­hetene som ligger i Ope-­konseptet, og bistå deg som kunde på en best mulig måte. Derfor tilbyr vi i en begrenset periode besøk av designer/interiør­arkitekt hjem til deg. I tillegg til å vise hvordan Ope-systemet kan bidra til gode rom i ditt hjem, svarer vi også på dine spørsmål om romløsninger, lys, møblering og andre utfordringer du måtte ha. Prisen for dette er bare kr 1450. Dersom du sender en tegning eller foto, lager vi et unikt forslag til deg for kr 500, sier de to.

I Stavanger kan du opp­leve Ope på Madlaveien i egne ­lokaler, ­eller hos Designspirit sin interiør­butikk i Hillevåg. I ­Sandnes ­finner du utstillinger og ­produkter fra Ope hos DFU Møbler.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no