ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

stavanger spa clinique gir deg flottere figur på 7 dager


Den ultimate pakken 
for ­hurtigslanking!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagini


Publisert: 11.06.2016

Kosmetisk sykepleier Siv-Åse Rønning er stolt over at Stavanger Spa Clinique er først ute her i distriktet med Eximia 7days – kuren som vil redde ­sommeren for mange!


Fakta:

Stavanger Spa Clinique

HVA:

Ledende klinikk innen bl.a. figur­forming, hudpleie, spa-behandlinger, fotpleie og alle typer massasje. 


AKTUELL MED:

Effektive behandlingsformer for å gi kroppen et bedre liv. Nyhet: Eximia 7days – den ultimate pakken for hurtigslanking.


HVOR:

Løkkeveien 35, Stavanger.


ÅPENT:

Mandag – torsdag 08.15 – 18.00.

Fredag 08.15 – 17.00.

Lørdag 10.00 – 14.00 og etter avtale.


KONTAKT:

Telefon 51 52 55 17


WEB:

www.stavangerspaclinique.no

Bikinisesongen er like rundt hjørnet – er du blant dem som kunne ønske å stramme opp kroppen litt her og der? Figurforming er spesialiteten til Stavanger Spa Clinique, og med 7-dagers kuren Exima 7days er du sikret en behandling som virker! Det er bare å glede seg til St. Hans…

Skulle du ønske at bikinien skled litt lettere over hoftene, og at den lille bilringen rundt ­magen ikke kom så godt til syne? Har du i det hele tatt sjekket om fjorårets ­bikini fortsatt passer? Kanskje det er tid for en oppstramming – altså behandling med figur­forming hos ­Stavanger Spa ­Clinique – før de varme sommer­dagene på stranden ­melder sin ankomst.

Exima – for bedre 
helse og velvære

– Figurforming går ut på å stramme opp huden, minske ­lokale fettansamlinger og fjerne eller redu­sere cellulitter. I så hen­seende har vår behandlingsform med Exima-apparater vist seg å være svært virkningsfull, sier Siv-Åse Rønning som er kosmetisk syke­pleier og daglig leder i Stavanger Spa Clinique. – ­Eximia er et helse­bringende alternativ til plastisk kirurgi, og tilbyr en komplett behandling for å fremme helse, velvære og kosmetisk pleie av ansikt og kropp.

Effektive behandlinger

– Nyeste nytt på markedet er Eximia HR77 – her i distriktet er det kun Stavanger Spa som har anskaffet seg dette apparatet som fungerer slik at den pusher de natur­lige prosessene i kroppen og gir rask effekt. Ved bruk av laser reduseres lokale fettansamlinger og cellulitter. ­Behandlingen er behagelig og avslappende og utføres helt uten risiko og bi­virkninger for våre ­kunder. Enkelt­behandlinger av kropp og ansikt har vist seg å gi ­hurtige resultater, forteller Siv-Åse.

Exima 7days – ned i vekt nå!

– Til alle som ønsker rask vekt­reduksjon nå før ferien, anbefaler vi Exima 7days som er basert på 7 dager med diett og 4 behandlinger i løpet av perioden, sier Siv-Åse. – Kuren, som om­fatter behandlinger med appa­ratet ­Eximia HR 77 og et eget opplegg for kosthold, koster kr 6500.

Programmet passer ypperlig før en reise, før bikinisesongen, før en konkurranse – eller fordi du rett og slett skal inn i en kjole som er blitt for trang. Vi bruker laser til å smelte fettceller og avfallsstoffer, slik at disse løses opp og dreneres ut av kroppen. ­Exima 7days er også velegnet som forebygging før en ferie hvor man vanligvis legger litt på seg. Reduserer du vekten på forhånd, kan du nyte ferielivets gleder med god samvittighet.

Laser smelter fettet

– Eximia 7days laserbehandling sammen med elektro­stimulering og vakuum vil frigjøre fett fra fettcellene og påvirke binde­vevet, forklarer Siv-Åse. – ­Behandlingen gir både lymfe­drenasje og bindevevsmassasje og leder ut oppsamlet vann, avfalls­stoffer og fett fra utvalgte områder på kroppen – som legger, lår, ­rumpe, mage, rygg, armer, bryst og ansikt. Slik øker for­brenningen, og kiloene forsvinner.

28-dagers dietten Cellreset

– Denne helsedietten er nå brukt av over 1,5 million mennesker over hele verden. Den fungerer på alle – fordi det handler om matens kjemi i tillegg til det å tette nærings­hullene, sier Siv-Åse videre. – Det finnes mange slankekurer, men denne er helt spesiell. Det er en diett som reparerer kroppens hormon­balanse, og i tillegg starter forbrenningen av bukfett fra første dag når kroppen har de riktige vitaminene, mineralene og amino­syrene. Cellreset-dietten ble i sin tid utviklet for personer med metabolsk syndrom (diabetes, fedme, høyt kolesterol, høyt blodtrykk, trigelyseriner, ødemer etc.). Men etter hvert ble den også brukt av NASA sine astronauter, som har de strengeste krav til fysisk form og helse i hele verden!

Rengjøring av kroppen 
med Universal Contour Wrap

Dette er en behandling som renser kroppen for slaggstoffer man ikke klarer å kvitte seg med på egen hånd. Kuren virker oppstrammende og dypt ren­gjørende – en perfekt start for deg som ønsker en sunnere livsstil. Den oppstrammende effekten oppnås ved revitalisering av kollagenet i huden, som øker elastisiteten og komprimerer hudvevet. Behandlingen virker også stimulerende på lymfe­systemet.

Med behandlingen Universal Contour Wrap går du inn minst 15 cm over hele kroppen etter den første behandlingen. I gjennom­snitt mister man mellom 25 og 35 cm. Behandlingen er medisinsk dokumentert. Hos Stavanger Spa Clinique er de så sikre på resultatet, at de gir deg garanti: Hvis du ikke taper minst 15 cm på den første behandlingen, ­trenger du ikke betale noen ting.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no