ANNONSE

HANDEL & SERVICE

kampanje på tekstiler og reklameartikler med trykk eller brodering


Trenger laget ditt en oppgradering?

Tekst: Pål Larsen


Publisert: 11.06.2016

Sandnes Raiders var kjempefornøyde etter levering av nye piqueskjorter med brodert logo. De spiller rugby i eliteserien. (Foto: Dominik Wilanowski)


Fakta:

Ditt ­Budskap

Hva:

Ditt Budskap Visuell ­Kommunikasjon tilbyr tradisjonelle grafiske ­tjenester som grafisk profil, annonser, nett­sider, brosjyrer og flyers, men kan også tilby trykk og brodering på tekstiler og reklameartikler.


Aktuell med:

Kampanje: -20 % på veil. pris 
­i ­katalogene t.o.m. 15. juni 2016.


Kontakt:

Erik DePasquale, telefon 915 80 211

post@dittbudskap.no


Web:

www.dittbudskap.no

Er du medlem av et idrettslag eller en forening som trenger nye drakter, bagger, sekker eller andre ting med logo eller budskap? Nå er muligheten for å gjøre et godt kjøp større enn noen gang – Ditt Budskap Visuell Kommunikasjon kjører nå en kampanje med hele 20 % rabatt 
på varer som bestilles innen 15. juni. 
Hva venter dere på?

Det har vært usikre tider for mange i regionen vår – firmaer og organisasjoner snur på hver krone som brukes. En slik kostnads­bevissthet vil gjøre de som lykkes med omstillingen sterkere når markedet snur – og det gjør det. Alle har godt av å kutte kostnader, og nå tilbyr Ditt Budskap –20 % på tekstiler og reklame­artikler.

Det er viktig å vise igjen som firma med logo på brystet, eller som lag i fellesskap hvor alle står samlet mot et felles mål. Spesielt i usikre tider kan samholdet i et firma, lag eller en forening være viktig for mange.

Drevet i 7 år

Erik DePasquale har fagbrev som grafiker og startet Ditt ­Budskap Visuell Kommunikasjon som­meren 2009, etter å ha jobbet 11 år 
i Stavanger Aftenblad. Det hele begynte med annonser, ­magasiner og ­aviser – ­Lokalavisen du sitter med i hånden eller ­leser på nettet, settes sammen av Erik. I tillegg til tradisjonelle reklamebyrå­tjenester til papir og nett, tilbyr firmaet altså trykk og brodering på tekstiler og reklame­artikler.

– Markedet her er stort og variert og det er spennende oppdrag som kommer inn. Kundene ­liker den personlige servicen jeg kan tilby med mitt lille firma. Store og små firmaer, idrettslag eller foreninger har ulike behov. Sammen med leverandørene gjør jeg alt for å tilfredsstille ­kravene som stilles.

Det har vært en jevn vekst i omsetningen på slike tjenester og det er kjekt å kunne tilby ­tekstiler og firmagaver til mange ulike kundetyper. Jeg har levert klær til store firmaer hvor bedrifts­laget i bowling skal ha nye skjorter, men også til folkehøyskoler som skal ha litt morsomme klær til et ­prosjekt, sier Erik.

Sandnes Raiders – 
byens eget rugbylag

Raiders trengte piqueskjorter med brodert logo på til en god pris – og det fikk de.

– Tusen takk for flotte pique­skjorter. Best på pris, leveringstid og service! Vi kommer til å handle mer fra Ditt Budskap fremover, er kommentaren fra trener Kim André Seglem i Sandnes Raiders.

– Alltid kjekt med fornøyde kunder, sier Erik, som ønsker ­laget lykke til i eliteserien.

Høy kvalitet og trykk som varer

Håndball-, fotball-, rugby- eller basketball-lag? Turjogger, linjedommer, benkesliter eller seiler? Ditt Budskap leverer trenings­klær 
av høy kvalitet til alle behov.

Kun fantasien setter grenser

Kanskje er du forlover som skal arrangere et utdrikningslag og vil ha det lille ekstra til de inviterte?

Et bredt utvalg av varer finnes i katalogene på dittbudskap.no – tradisjonelle t-skjorter, arbeidstøy, refleks­vester, mobilladere, sekker og termoser – alt med mulighet for trykt eller brodert budskap. Alle produkter tilfreds­stiller strenge krav til arbeids­forhold (etisk handel).

– Det er bare å ta ­kontakt for et uforpliktende tilbud, men ikke vent for lenge, da dette­ ­gunstige tilbudet kun varer til 15. juni.

Det er også mulig å trykke nye sponsorlogoer på eksisterende drakter, avslutter Erik.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no