ANNONSE

SAMFUNN

Verdig og vel gjennomført golfturnering på Bærheim!

Tekst: Pål Larsen


Publisert: 11.06.2016

I motsetning til i fjor var det en herlig dag den 31.mai 2016, da Stavanger International Rotary Club (SIRC) holdt sin årlige veldedighets golf turnering for 10. gang. Turneringsfasilitetene var sponset av Bærheim Golf Park og Sandnes Golf Klubb som stilte opp med en flott golf bane, frivillig golf pro og dyktig parkmannskap. Daglig leder Ådne Stensland ga verdifull bistand til turneringsansvarlige Jazz Rathore med organisering, veiledning og scoring på dagen.

Tross en markert nedgang i distriktsøkonomi hadde turneringen fått bra påmelding. Til sammen var det påmeldt 40 spillere og hele 39 stilte opp noe som må sies å være et glimrende resultat! I vår Fun-Golf turnering for nybegynnere deltok 13 entusiastiske spillere som syntes det var et morsomt og profesjonelt opplegg.

Som forventet, var det sparsomt med sponsorer på grunn av næringssituasjonen i regionen. Allikevel var det flotte donasjoner fra støttespillere som; Viktoria hotell, Flor & Fjære og Nordic Star Wars Garrison for å nevne noen få. Med en fantastisk giverånd hos deltakerne som kjøpte lodd og var med å by på overnatting og middag, båttur med mat, Star Wars «forestillinger» og mye mer, ble det mye glede og god stemning.

Totalt ble det samlet inn vel 40.000 kr til klubben SIRC’s 4 bidragsprosjekter: «Swat Vally» prosjektet for gjenoppbygging av samfunn i Pakistan, «Watershead» for å hjelpe en tørkerammede områder i India med effektiv vannsanking, bidrag til klubbens samarbeidsprosjekt med SUS og Body Shop Østervåg for kvinner med kreft, samt det årlige allsangsarrangementet på Alders Hvile i Stavanger. Pengene som går til de internasjonale prosjektene styres gjennom Rotary International Matching Grants funds og blir gjennom dette systemet til et vesentlig bidrag.

Sandnes Golf klubb disket opp med nydelig mat og satt opp telt for anledningen og dagen ble avsluttet med høylytte ønsker om å fortsette denne årlige tradisjonen, noe som ble lovet av både SIRC og golfklubbens daglige leder.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no