ANNONSE

HUS & HAGE

sofa og sovesofa av anerkjent nordisk kvalitet


Et helt unikt sofautvalg hos SSOV

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 02.04.2016

Taivo Miilmaa (fra venstre), Reelika Tigane og Rolf Høiland kan vise deg mange flotte sofaer hos Sandnes Seng og Varmesenter.


Fakta:

SSOV – Sandnes Seng og Varmesenter

HVA:

Butikk som selger sofa og sovesofa fra Ensoform – foruten Slepner ­senger og Lappi Uuni klebersteins­ovner – merkevarer av høy kvalitet. Pluss tilhørende produkter for 
hus & hytte. Mange gavetips!


AKTUELL MED:

Ensoform sofa og sovesofa skal presenteres til det lokale markedet.


HVOR:

Eidsvollgaten 24, 4307 Sandnes – like bak Vitenfabrikken i Sandnes sentrum.


KONTAKT:

Telefon: 41 77 26 66

Mobil: 91 16 75 71

E-post: post@ssov.no


WEB:

www.ssov.no

Forkortelsen SSOV står for Sandnes Seng og Varmesenter, og butikken holder til i Eidsvollgaten 24 i Sandnes sentrum – i den såkalte Byhagen like bak Vitenfabrikken. Her selges sofaer, senger, ovner og tilhørende produkter som er med å skape trivsel i et moderne og spennende bomiljø. Gjennomført høy kvalitet preger hele vareutvalget.

I fokus akkurat nå er sofaene fra Ensoform, som i grunnen alene er verdt en tur til den stilige interiørbutikken.

Butikksjef Reelika Tigane er stolt over å kunne presentere denne flotte sofatypen til det lokale markedet.

– Vi har stor tro på at sofa, hjørnesofa og sovesofa fra den estlandske møbelfabrikken Ensoform vil bli tatt godt imot, sier hun. – Fabrikken startet opp i 1997 og er kjent for å stå bak et bredt utvalg sofaer for ulik smak, designet i ulike former, med ca. 80 forskjellige stoff og farger.

Dette er nordisk design kombinert med høy kvalitet. Det er nemlig forskjell på sofaer – det vet alle som har prøvd variantene fra produsentene i Asia. Hvis du kjenner med hånden under sofaen, eller vrikker litt på armlenet, så merker du fort forskjell på solide og mindre solide sofaer. Bruken av tre og kryssfiner i hele rammeverket gjør Ensoform til et gjennomført solid møbel.

De viktigste nøkkelordene for disse moderne og tidløse sofaene er kvalitet, komfort og funksjonalitet, sier Reelika Tigane.

Du kan selv komponere din nye sofa

– Ensoform sofaer leveres i to hovedkategorier – én rime­lig og én litt mer eksklusiv. Av disse finnes rundt 20 ­ulike basis­modeller, sier Rolf ­Høiland, som er partner i SSOV.

– ­Akkurat nå har vi tre høyst ulike modeller på utstilling i ­butikken. De må kunne kalles både elegante og stilrene – og er av ypperste kvalitet. Resten av utvalget presenteres i en lekker brosjyre. Når kunden har bestemt seg for modell, stoff og farge, blir akku­rat den sofaen håndlaget ned til minste søm på Ensoform-­fabrikken i Estland, og leverings­tid er 4 – 6 uker. Dermed kan du faktisk designe din egen helt personlige modell.

En ting er sikkert – Ensoform vil gi brukeren mange gode stunder og en vakker innredning i hjemmet, sier Rolf Høiland.

Praktisk med sovesofa

Det bygges nå en rekke mindre leiligheter hvor antall soverom ikke er flere enn at behovet for mer sengeplass kan dukke opp når familie og venner er på besøk. Da er sovesofa en genial løsning – et vakkert og viktig møbel hele døgnet. Ensoform har flotte sovesofaer å vise deg.

Dun av ypperste kvalitet

Og selger man først sovesofaer, er utvalget hos SSOV helt på topp når det gjelder puter og dyner. Her er Bergen-Dun dunputer og dundyner med langt høyere dun­kvalitet enn den såkalte kina­dunen fra Østen – det gir garantert god ­varme og bæreevne. Du finner også pledd fra Berger – og sengetøy fra bl.a. anerkjente leverandører som Høie og Georg Jensen.

– I tillegg er vi alene i distriktet om å ha Woolish-produktene, sier Taivo Miilmaa, som er innkjøpssjef i SSOV. – Woolish er lekkert håndverk fra Estland i form av puter, pledd og sengetepper av høyeste kvalitet.

Et innholdsrikt butikkmiljø med tilleggsvarer for hus og hytte

Innimellom sofaer, senger og ovner i butikkens romslige utstillingslokale finner du også spesielle artikler som gir kos og glede i innemiljøet. Også gaveidéer – kom og bli inspirert!

Kjør inn ved siden av butikken – på parkeringsplassen i Byhagen er det én times gratis parkering. (Husk likevel å trekke billett fra automaten.)


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no